India - Álmok útján

(Caminho das Índias)

India - Álmok útján - Juliana Paes
színes, magyarul beszélő, brazil-indiai kalandfilmsorozat, 48 perc, 2009 (12)

rendező: Roberto Carminati, Frederico Mayrink, Leonardo Nogueira, Luciano Sabino, Marcos Schechtman
forgatókönyvíró: Glória Perez
zeneszerző: Alexandre De Faria
operatőr: Elton Menezes
vágó: Paulo Maia, Rosemeire Barros, Alberto Gouvea, Carlos Tadeu

szereplő(k): 
Juliana Paes (Maya Meetha)
Rodrigo Lombardi (Raj Ananda)
Márcio Garcia (Bahuan)
Tânia Khalil (Duda)
Caio Blat (Ravi Ananda)
Antonio Calloni (César Gallo)
Danton Mello (Amithab Ananda)
Laura Cardoso (Laksmi Ananda)
Az India - Álmok útján című sorozat a világhírű szerző, Glória Perez lebilincselő története eltérő kultúrák és tradíciók találkozásáról.
A cselekmény központi figurái Raj és Maya. Raj egy fiatal és világlátott üzletember, aki a keleti és nyugati kultúra értékei közt őrlődik. Maya a modern, tanult, dolgozó indiai lány ugyanabból a kasztból származik, mint Raj, és mindig is hitt abban, hogy egyszer majd ő fogja kiválasztani a férjét.
Raj szerelmes Dudába, a modern és független brazil lányba, aki sokat szenved Raj előítéletes családja miatt. Maya szerelmes Bahuanba, az indulatos és jól képzett indiai fiatalemberbe, akit a társadalom kitaszított, mivel nem tartozik egyik kaszthoz sem. Bahuan nem tudja feledni a megaláztatást, amit gyerekkorában kellett elszenvednie, amiért a hindu társadalom tisztátalannak tartja. A tradíciók által kötve Rajt és Mayát kényszerítik, hogy tagadják meg szerelmüket.
Hence, Raj és Maya története találkozik: családjaik megtárgyalják a házasságukat és kényszerítik őket, hogy maguk mögött hagyják ezeket a lehetetlen szerelmeket. Vajon képesek lesznek egy új szerelmi kapcsolatra? Képesek lesznek eltitkolni a múltjukat és elnyomni érzéseiket?
A sokszínű, zenés és kalandos India - Álmok útján című sorozat 2009-ben elnyerte a legjobb nemzetközi tele regénynek járó Emmy díjat. A sorozatot Brazíliában és Indiában forgatták.

Egyéb epizódok

Linkek:
IMDb