Lopom a sztárom /The Bling Ring/

színes, feliratos, amerikai filmdráma, 95 perc, 2013 (16)

Leírás

Hollywood, Los Angeles. A hírnév megszállottjainak városa. Itt mindenki ki akar tűnni, és ha nem jön össze a színészi sztárság, majd a bűn elvégzi a melót.
A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban egy tinédzserekből álló csapat tagjai - akiket teljesen elbűvöl a hollywoodi sztárok fényűző élete - úgy próbálják magukévá tenni az amerikai álmot, hogy az interneten lenyomozzák különböző sztárok lakcímeit, majd betörnek házaikba, és értékes ingóságaikkal együtt távoznak. A fiatalok több mint három millió dollár értékben tulajdonítottak el luxustárgyakat, áldozataik között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson.
A Bling Ring néven elhíresült rablócsapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxus-hajhászó fiatalság naivitásának. A brahiból bűnöző banda tagjainak esetén keresztül feltárulnak előttünk azok a kísértések, melyeknek kevés tinédzser tudna ellenállni: ami először jópofa balhénak tűnik, könnyedén eldurvulhat, így kapunk végül egy kijózanító betekintést a mai modern kultúrába.


Bemutató dátuma: 2013. június 27. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Stáblista:

rendező: 
forgatókönyvíró: 
zeneszerző: 
 
operatőr: 
 
producer: 
 
vágó: 
 
 
szereplő(k): 
 
Rebecca
Marc
Nicki
Laurie
Sam
Ricky
Marc anyja
Henry

Linkek:

Tovább a vetítésekre »