magyar szórakoztató műsor (12)

Leírás

2013. május 18-án a Szegedi Műjégpályán immáron másodszor került megrendezésre a magyar pankráció eddigi legnagyszabásúbb gálája, a II. Szegedi Pankráció Szupershow! A főmérkőzésben Magyarországon először küzdöttek meg a Hungarian Championship Wrestling nehézsúlyú bajnoki címéért a pankráció egyik legveszélyesebb, és legizgalmasabb meccsében: az első létrás mérkőzésben a jelenlegi bajnok PG Hooker és a két trónkövetelő Renegade és Gabriel Angelfyre.
A mérkőzés különlegessége volt, hogy az ellenfelet nem leszorítani, vagy feladásra kényszeríteni kell, hanem magát a bajnoki címet kell megszerezni mintegy 8 méter magasból! A győzelemhez vezető út lélegzetelállító, és esetenként sokkoló látványt nyújtott a nagyérdeműnek, mivel komoly sérüléseknek
vannak ilyenkor kitéve a pankrátorok, ha lezuhannának a magasból. Mindemellett páros mérkőzések, fiatal tehetségek, színes egyéniségek fognak ezen kívül ringbe szállni, hogy megmutassák mi a magyar profi birkózás, azaz a pankráció, mellyel a közönség egyedülálló élményben fognak részesülni a magyar sportszórakoztatás eddigi legnagyobb showján! Beltéri tűzijátékok, számos meglepetések várnak mindenkire, és a rajongók és az érdeklődők egy dologban pedig biztosak lehetnek: ez durva nagyot fog szólni!

Tovább a vetítésekre »