Időpont szerinti keresés:
2016. szeptember >>
H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Plaza, Cinema City Győr, Cinema City Kaposvár, Cinema City Miskolc, Cinema City MOM Park, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zala, Corvin mozi, Csepeli Mozi, Kanizsa Plaza, Lurdy Mozi, Malom mozi, Mi Mozink Óbuda, Mi Mozink Tatabánya, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

A legkúlabb nap (DVD)  

Andinál és Bennonál halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel nem sok idejük van hátra, együtt megszöknek a hospice-ből, hogy átéljék életük legjobb napját. Florian David Fitz filmje.

Ben Hur - Limitált fémdobozos kiadás (2 Blu-ray) (Blu-ray)  

Judah Ben Hur (Charlton Heston) gazdag zsidó herceg az első századi Jeruzsálemben. Élete gyökeresen megváltozik, amikor gyilkossággal vádolják meg. Száműzik családját, őt pedig rabszolgává teszik.

Rendes fickók (DVD)  

Két tökös és nagypofájú nyomozó (Russell Crowe és Ryan Gosling) egy bírónő lányát próbálja meg előkeríteni. Ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye.

E.T. -A földönkívűli (DVD)  

Egy amerikai kisváros szélén földet ér egy űrhajó. A békés szándékú látogatók menekülni kénytelenek, ám "valaki" lemarad a távozó űrjárműről. Ez a valaki nem más, mint E.T.. Steven Spielberg filmje.

Filmelőzetesek

Havana Moon

Kubo és a varázshúrok

Pizsamaparti

Trollok

Bastards

Urge

Heti mozipremierek

Casablanca  

Casablancában mindenki Rick (Humphrey Bogart) mulatójába jár, ugyanis ez az egyedüli hely, ahol hamis papírokhoz lehet jutni. Egy nap feltűnik Rick régi szerelme egy másik férfi társaságában.

Gólyák  

Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a Babagyártó gépet, amely gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt.

Határtalan szerelem  

Három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. A szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást. Christopher Papakaliatis filmje.

A hét mesterlövész  

Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói egy sor törvényen kívülihez fordulnak segítségért. Antoine Fuqua filmje.

Idegpálya  

Vee (Emma Roberts) a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A Nézők egyből felfigyelnek rájuk.

Kút  

Valahol az osztrák határ közelében a semmi közepén áll egy benzinkút. A környéken nincs élet, ami épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok svájci futtatásából él. Gigor Attila filmje.

Premier előtt vetítik

Ezen a héten nincs premier előtti film.
Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Toni Erdmann (2016. szeptember 29.)
Kiéhezettek (2016. szeptember 29.)
Ernelláék Farkaséknál (2016. szeptember 29.)
Mélytengeri pokol (2016. szeptember 29.)
Nézd, Ki van itt (2016. október 1.)
Rock csont (2016. október 6.)
Pizsamaparti (2016. október 6.)
A lány a vonaton (2016. október 6.)
Virsliparti (2016. október 6.)
Kubo és a varázshúrok (2016. október 6.)
Tűz a tengeren (2016. október 6.)
Az utolsó tangónk (2016. október 13.)
Inferno (2016. október 13.)
Titkok és vallomások (2016. október 13.)
Tovább >>