Időpont szerinti keresés:
2016. május >>
H K Sze Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Plaza, Cinema City Győr, Cinema City Kaposvár, Cinema City Miskolc, Cinema City MOM Park, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zala, Corvin mozi, Kanizsa Plaza, Lurdy Mozi, Malom mozi, Mi Mozink Óbuda, Mi Mozink Tatabánya, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Login (DVD)  

Janka, férje halála után bejelentkezik a férj által használt randiportálra, ahol rátalál Tamásra. Elhatározzák, hogy megtalálják a szeretteiket elcsábító két profit. Barnóczky Ákos filmje.

Nagyfater elszabadul (DVD)  

Jason (Zac Efron) egy hét múlva elveszi a főnöke lányát. Ám ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, amikor nagyapja, Dick (Robert De Niro) csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt.

A kis herceg (2015) (DVD)  

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre. Napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd, aki egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának.

A lökött tesó

A lökött tesó (DVD) 

Nedből (Paul Rudd) hiányzik a józan ész. Vagy inkább tele van naivitással és optimizmussal. Egy marihuánával kapcsolatos incidens miatt a dutyiban köt ki. Szabadulása után három nővéréhez költözik.

Aferim! (DVD)  

Costandint (Teodor Corban) egy cigány rabszolga megtalálására bérelnek fel. Fiával közösen vágnak neki az útnak, hogy visszahozzák a szökevényt. Útjuk során a fiú végre közelebb kerülhet apjához.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Csontok és skalpok

Alice Tükörországban

Központi hírszerzés

Énekelj!

Captain Fantastic

Kilenc élet

Heti mozipremierek

A Játékkészítő  

A "hagyományos" mesehősök attól félnek, hogy elfelejtik őket, hisz nincs szuperképességük. Felkeresnek egy videojáték-készítő mestert, hogy belőlük is videojáték készülhessen. László Zsolt filmje.

A legkúlabb nap  

Andinál és Bennonál halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel nem sok idejük van hátra, együtt megszöknek a hospice-ből, hogy átéljék életük legjobb napját. Florian David Fitz filmje.

Pelé  

Hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája? Pelé (Kevin de Paula) egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá.

Rendes fickók  

Két tökös és nagypofájú nyomozó (Russell Crowe és Ryan Gosling) egy bírónő lányát próbálja meg előkeríteni. Ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye.

Sarkköri mentőexpedíció  

Három testvér egy véletlennek köszönhetően egyedül marad a Spitzbergákon, ahol téli vihar tombol. A fiatalok magukra maradva küzdenek a túlélésükért. Grethe Boe Waal filmje.

Warcraft: A kezdetek  

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Duncan Jones filmje.

Premier előtt vetítik

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Csontok és skalpok (2016. június 2.)
Pénzes cápa (2016. június 2.)
Haifai kikötő (2016. június 2.)
Kék bársony (2016. június 2.)
Alice Tükörországban (2016. június 2.)
Máris hiányzol (2016. június 2.)
Csodálatos Boccaccio (2016. június 9.)
Démonok között 2. (2016. június 9.)
Szemfényvesztők 2 (2016. június 9.)
Izzie nyomában (2016. június 9.)
Szenilla nyomában (2016. június 16.)
Mielőtt megismertelek (2016. június 16.)
Központi hírszerzés (2016. június 16.)
Tovább >>