Időpont szerinti keresés:
2016. április >>
H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Plaza, Cinema City Győr, Cinema City Kaposvár, Cinema City Miskolc, Cinema City MOM Park, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zala, Corvin mozi, Kanizsa Plaza, Lurdy Mozi, Malom mozi, Mi Mozink Óbuda, Mi Mozink Tatabánya, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Filmklubok

VMH Filmklub (Budapest)

DVD Premierek

Egy szobalány naplója *2015* (DVD)  

Célestine (Léa Seydoux) Normandiában egy vidéki nemesi családnál szobalány. Úrnője vallási őrületben él, a ház feje a cselédeket hajkurássza. A fiatal lány mindkettejüknek ki van szolgáltatva.

Szemekbe zárt titkok *2015* (DVD)  

Az FBI csapat egyik tagjának lányát brutális módon meggyilkolják. 13 évvel a gyilkosság után olyan nyomra bukkannak, amely talán segít felgöngyölíteni az ügyet. Billy Ray filmje.

Holtpont *2015* (DVD)  

A fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah (Luke Bracey) beépül egy csapat élsportoló közé. Életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy a bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi és őrült bandája áll.

Kókusz Kokó, a kis sárkány *2D-3D DVD* (DVD)  

Nagy izgalomban Kókusz falva: ellopták a kis közösség nagy kincsét. Kókusz Kokó felkerekedik, hogy visszaszerezze azt, bizonyítva ezzel rátermettségét barátai és családja előtt.

Filmelőzetesek

Az alsó szomszéd

Elcserélt világ

Kivégzési parancs

Our Kind of Traitor

A legkúlabb nap

Leonardo Da Vinci - A lángelme Milánóban

Heti mozipremierek

Anyák napja  

Sandy, Miranda és Jesse. Bár a mindennapjaikban más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit jelent édesanyának lenni. Garry Marshall filmje.

Gyilkos Páros  

A bérgyilkos Francis (Sam Rockwell) egy nap megismerkedik a labilis Marthával (Anna Kendrick). A lánynak döntenie kell: elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

A kommuna  

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy családi házat, ami azonban túl nagy számukra. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak. Thomas Vinterberg filmje.

A lakás  

Elhunyt nagyanyja tel-avivi lakásában Arnon Goldfinger sokkoló felfedezést tesz Németországban született nagyszülei múltjáról és barátairól. Arnon hosszú utazás során fejti fel a történet szálait.

Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői  

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, a két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez. Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot.

Tiszta szívvel  

Két mozgássérült barátságot köt egy kerekesszékes bérgyilkossal, és a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Till Attila filmje.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Az alsó szomszéd (2016. május 5.)
Elcserélt világ (2016. május 12.)
Rossz szomszédság 2 (2016. május 12.)
Angry Birds - A film (2016. május 12.)
Liliom ösvény (2016. május 19.)
Ben Hur (2016. május 19.)
Kivégzési parancs (2016. május 19.)
X-Men - Apokalipszis (2016. május 19.)
Lánykirály (2016. május 19.)
A Játékkészítő (2016. május 26.)
Tovább >>