Időpont szerinti keresés:
2016. február >>
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Savaria
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Jelenleg nincs filmfesztivál

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Legenda (DVD)  

Reggie Kray (Tom Hardy) az East-End hercegeként él. Miután elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék őrültnek nyilvánított testvérét, egy csapásra átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Pán (DVD)  

Egy árva fiú (Levi Miller) megszökik a lelencházból és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele.

A meglepetés (DVD)  

Jacob (Jeroen van Koningsbrugge), a különc milliárdos unja az életét. Megbíz egy gyilkosságra szakosodott, profi céget, hogy tegyék el őt láb alól. Ám Jakob megismerkedik a gyönyörű Anne-val.

A szállító: Örökség (DVD)  

Frank Martin (Ed Skrein) a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. A ravasz femme fatale, Anna és három gyönyörű társa felbérli egy munkára. A férfi gyorsan rájön, hogy átverték.

Gyalogáldozat (DVD)  

A hidegháború teljes erővel "dübörög". Ebben a megragadó, igaz történetben az amerikai sakk-csoda Bobby Fischer (Tobey Maguire) hirtelen két szuperhatalom küzdelmének kellős közepén találja magát, amikor kihívja egy játszmára Borisz Szpasszkijt, vagyis magát a Szovjetuniót. A hollywoodi veterán Edward Zwick (Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj) rendezte, Maguire, Liev Schreiber és Peter Sargaard főszereplésével készült Gyalogáldozat Fischer félelmetes egyensúlyozásáról szól a zsenialitás és őrület határán, és bemutatja egy brooklyni kölyök tündöklését és bukását, akire az egész világ felfigyelt.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Februári mozipremierek

Mennyit ér egy ember?

Agyas és agyatlan

Csokoládé

400 Days

Warcraft: A kezdetek

Test

Heti mozipremierek

Barbie: Titkos ügynökök  

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászok. Egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a képességeikre, és megbízzák őket, hogy eredjenek egy besurranó tolvaj nyomába.

A boldogság titka  

Santiago és Eugenio kapcsolata több egyszerű barátságnál. Amikor egy napon Eugenio nyom nélkül eltűnik, Santiago Laurával, Eugenio feleségével együtt indul a keresésére. Daniel Burman filmje.

Brooklyn  

Eilis (Saoirse Ronan) Írországból New Yorkba költözik. Hamar magával ragadja a nagyváros forgataga, a honvágyat gyorsan legyőzi a mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni.

A fekete ötven árnyalata  

Ha Christian Grey feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A paródia Mr. Black (Marlon Wayans) erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva.

A Fiú  

Egy lány (Lauren Cohan) pénzkereset gyanánt egy angliai családnál helyezkedik el bébiszitterként. Azonban a gyermek akire vigyáznia kell nem más, mint egy 8 éves gyermek mására készített porcelánbaba.

A nagy dobás  

Amikor négy kívülálló észrevette a gazdaság globális összeomlását, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket. Adam McKay filmje.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Egy szobalány naplója (2016. február 11.)
Deadpool (2016. február 11.)
Norm, az északi (2016. február 11.)
A pince (2016. február 11.)
Hogyan legyünk szinglik? (2016. február 11.)
Carol (2016. február 11.)
Barátság extrák nélkül (2016. február 18.)
Hókirálynő 2. (2016. február 18.)
Férfiak és csirkék (2016. február 18.)
Ave, Cézár! (2016. február 25.)
Test (2016. február 25.)
Tovább >>