Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés:
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Jelenleg nincs filmfesztivál

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD)  

A Madagaszkár partjaira vetődött New York-iak repülőgéproncson a levegőbe emelkednek, és ott is maradnak - egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak Afrika szavannáira.

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD)  

A nemzetközi kémvilág legtitkosabb madarai, Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő tervét kell megakadályozniuk.

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD)  

Alex, Marty, Gloria és Melman még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt.

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD) 

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló eddigi életüket a Central Park állatkertjében töltötték. Marty szökése azonban véget vet a fogságban töltött kellemes éveknek.

Adaline varázslatos élete (DVD)  

A 29 éves Adaline (Blake Lively) egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. Hogy titkát megőrizze, világ körüli utazásba kezd. Egy nap találkozik egy férfival, aki megváltoztatja életét.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

A tengernél

A kígyó ölelése

The Witch

Robinson Crusoe

The Final Girls

Ashby

Heti mozipremierek

Boldogság bármi áron  

Claire-nek (Jennifer Aniston) sajog mindene. Teste és a lelke egyaránt. Elmart maga mellől mindenkit. Az egyetlen, aki megmaradt Claire egyébként teljesen remete életében, a házvezetőnője, Silvana.

Miénk a világ  

Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni zenéjével.

Suite Francaise  

Egy kis francia településen a helyiekhez szállásolják el a német tiszteket. Itt találkozik Lucile (Michelle Williams), és Bruno. A nő akárhogy szeretné ignorálni a férfit, vonzódni kezdenek egymáshoz.

Tízezer km  

Alexandra és Sergio gyereket szeretnének, de tervüket Alex Los Angeles-i állásajánlata miatt elodázzák. Csak a szerelem és a számítógépes kapcsolat marad számukra. Carlos Marques-Marcet filmje.

Transporter: A Szállító - Örökség  

Frank Martin (Ed Skrein) a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. A ravasz femme fatale, Anna és három gyönyörű társa felbérli egy munkára. A férfi gyorsan rájön, hogy átverték.

Vakrandi  

A zongoraművész Machin (Clovis Cornillac) épp most költözött be új lakásába. A szomszédtól egy papírvékony fal választja el. Kénytelenek az együttélés mellett dönteni, anélkül, hogy látnák egymást.

Premier előtt vetítik

Ezen a héten nincs premier előtti film.
Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Dübörög a szív (2015. szeptember 10.)
Szégyentelenek (2015. szeptember 10.)
Víkend (2015. szeptember 10.)
A (sz)ex az oka mindennek (2015. szeptember 10.)
Everest (2015. szeptember 17.)
Abszurd alak (2015. szeptember 17.)
Csendes szív (2015. szeptember 17.)
Az útvesztő: Tűzpróba (2015. szeptember 17.)
A kezdő (2015. szeptember 24.)
Volt egyszer egy Vadnyugat (2015. szeptember 24.)
Szerelem (2015. szeptember 24.)
A kígyó ölelése (2015. szeptember 24.)
Roger Waters: A Fal (2015. szeptember 29.)
45 év (2015. október 1.)
Tovább >>