Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

PORT.hu premier előtti filmvetítések

Adaline varázslatos élete játék


Premier előtti vetítés vetítés április 21-én a Cinema City Allee Moziban.

Játssz és nyerj páros belépőt! >>>

DVD Premierek
(2015. április 20.)
Nils (Stellan Skarsgard) fiát túladagolás következtében holtan találják. A rendőrök állításával ellentétben a férfi meggyőződéssel hiszi, hogy fia nem drogozott. Úgy dönt, kezébe veszi a dolgokat.
(2015. április 20.)
T.S. Spivet rajong a felfedezésekért. Egy napon váratlan telefonhívást kap a Smithsonian Múzeumból, felkérik egy ünnepi beszéd megtartására. T.S. azonnal útnak is indul. Jean-Pierre Jeunet filmje.
(2015. április 20.)
A 16 éves Torinak (Victoria Justice) új gimibe kell mennie, ahol csak tehetséges diákoknak van hely. Ám Tori nem hiszi magában. Vajon sikerül elfogadnia magát és orvosolni mindennapi problémáit?
V, mint Viktória
(2015. április 20.)
Ariane válni akar. Férje, Nino egy feltétellel megy bele a dologba: ha a papírmunka intézése közben bepótolják a párizsi nászútjukat, amire korábban sosem jutott idejük. Dorothée Sebbagh filmje.
(2015. április 20.)
Daniele meghívja öt ifjúkori barátját, hogy vegyenek részt az esküvőjén. A hétvégén meglepetten tapasztalják, hogy az élet mennyire különböző irányba sodorta el őket. Carlo Vanzina filmje.
Tovább >>>

Áprilisi mozipremierek

Star Wars: Az ébredő Erő

Távol a világ zajától

Hangya

Terminator: Genisys

Just Before I Go

Me and Earl and the Dying Girl

Sinister 2

Heti mozipremierek
Gemma Bovery A falucska békés életét felkavarja a nagyvilági Gemma (Gemma Arterton) és férjének az érkezése. A nő szépsége felkelti a helyi pékség vezetőjének figyelmét, akinek érdeklődése lassan rajongássá válik.
Hó az édenkertben Dave (Frederick Schmidt) bűnöző. Amikor tettei visszafordíthatatlan következményekkel járnak, és barátjának halálhoz vezetnek, elindul a megbánás útján. Az iszlám hit megtalálásával lelki békére lel.
Julie kisasszony A gróf gyönyörű lánya, Julie (Jessica Chastain) kikezd apja inasával, Jeannal (Colin Farrell), a szakácsné jegyesével. A társadalmi és vallási szabályok miatt szükségszerűen el kell válniuk egymástól.
A pláza ásza Vegasban Paul (Kevin James) Las Vegasba utazik, ám nem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami.
A 44. gyermek A titkosrendőrség lelkiismeretes ügynöke, Leo Dimitrov (Tom Hardy) elveszíti beosztását, Moszkvából vidékre száműzik. Nesterov tábornokkal (Gary Oldman) összefogva egy sorozatgyilkos nyomába erednek.
Cikkajánló

Erős akcentussal elkövetett gyilkosságok

(A 44. gyermek - cseh-angol-román-amerikai politikai thriller - bemutató: 2015. április 16.)

"Úgy terveztem, hogy én ezt a filmet nem fogom szeretni. Marhaságnak tartom, ha hollywoodi színészek orosz akcentussal játszanak el oroszokat. Aztán háromnegyed órát csúszott a vetítés, szóval nem voltam hangulatban, és kiderült, hogy egyáltalán nem utálom ezt a történetet, akárhány lyuk is van rajta." Vízer Balázs írása.
7/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Hétköznapi vámpírok  (2015. április 23.)
Adaline varázslatos élete  (2015. április 23.)
Lámpagyújtogatók  (2015. április 23.)
Party Girl  (2015. április 23.)
Argo 2.  (2015. április 30.)
Jack  (2015. április 30.)
The Duke of Burgundy  (2015. április 30.)
A hangok  (2015. április 30.)
Citizenfour  (2015. április 30.)
Sam - Kismadár nagy kalandja  (2015. április 30.)
Bosszúállók: Ultron kora  (2015. május 7.)
Az Ő nevében  (2015. május 7.)
3 szív  (2015. május 7.)
Csábítunk és Védünk  (2015. május 14.)
Tovább >>