Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

PORT.hu premier előtti filmvetítések

Piszkos pénz játék

James Gandolfini utolsó filmje különleges hangulatú, hideglelős, modern film noir: bőven van benne akció és izgalom.

Játssz és nyerj páros belépőjegyet! >>>

Sírok között játék

Október 30-tól a hazai mozikban Liam Neeson új akciófilmje, a Sírok között!

Játssz és nyerj belépőt >>>

Októberi mozipremierek

Éjjeli féreg

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Tomorrowland

Camp X-Ray

Black Sea

The Water Diviner

Heti mozipremierek
A bíró A nagyvárosi jogász (Robert Downey Jr.) bíró apját (Robert Duvall) gyilkossággal gyanúsítják. Hank akarva-akaratlan egyre több időt tölt a szülői házban, kiállhatatlan apja társaságában.
Fák jú Tanár úr! A volt bűnöző, Zeki Müller (Elyas M'barek) elrejtette az ellopott pénzt, ám valaki pont a szajré fölé húzott fel egy iskolát. Zekinek nincs más választása: kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát.
Harag 1945 áprilisában, pár héttel a II. világháború befejezése előtt Don Collier őrnagy (Brad Pitt) és csapata Németországban állomásozik. Egy nap fiatal újonc csatlakozik a négy fős legénységéhez.
Az ismeretlen Drakula III. Vlad (Luke Evans) havasalföldi fejedelem biztosítja a békét Erdély számára. Ám amikor II. Mehmed szultán ezer havasalföldi fiút követel - köztük Vlad gyermekét, a fejedelemnek döntenie kell.
Két nap, egy éjszaka Sandra (Marion Cotillard) évekig dolgozott egy gyárban, de főnöke lehetetlen feladat elé állítja: csak akkor maradhat tovább, ha rábeszéli kollégáit, hogy azok mondjanak le az év végi bónuszukról.
A kis Nicolas nyaral A vakáció idejére Nicolas és családja a tenger felé veszi az irányt. A fiú nem vesztegeti idejét, sec-perc alatt új barátokra tesz szert. Természetesen akad köztük egy lány is. Laurent Tirard filmje.
Leviatán Kolja Észak-Oroszországban él. Egy nap megjelenik a polgármester és felszólítja, hogy adja át a vállalkozását, birtokát és a házát. Kolja nem hajlandó teljesíteni a kérést. Andrey Zvyagintsev filmje.
Cikkajánló

Jogi esetek

(A bíró - amerikai filmdráma - bemutató: 2014. október 23.)

"Van olyan film, amiben, ha két nagyszerű színész összekerül, és szinte mindegy, mi a történet, mert akár a Nyugati aluljáróban is ülhetnek makkos cipőben és lila susogós melegítőben egy két héttel korábbi napilapot olvasgatva, és az is jó. Az A bíró ilyen film, Robert Duvall és Robert Downey Jr. pedig ilyen színészek." Vízer Balázs írása.
6/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Szavak nélkül  (2014. október 30.)
Piszkos pénz  (2014. október 30.)
Egy nehéz nap éjszakája  (2014. október 30.)
Egy szerelem története: a nő  (2014. október 30.)
Sírok között  (2014. október 30.)
St. Vincent  (2014. október 30.)
Amnézia  (2014. október 30.)
Csillagok között  (2014. november 6.)
A zéró elmélet  (2014. november 6.)
Északiak - A viking saga  (2014. november 6.)
Tiltott táncok  (2014. november 6.)
Ló az erkélyen  (2014. november 8.)
John Wick  (2014. november 13.)
Tovább >>