Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Plaza, Cinema City Győr, Cinema City Kaposvár, Cinema City Miskolc, Cinema City MOM Park, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zala, Corvin mozi, Kanizsa Plaza, Malom mozi, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Mi Mozink Tatabánya, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

Filmfesztiválok
Flesch 30 (Mosonmagyaróvár)

Szeptemberi mozipremierek

Holtodiglan

John Wick

A bíró

A szomszéd fiú

Gibraltár

Az éhezők viadala:
A kiválasztott - 1. rész

Heti mozipremierek
Michel Houellebecq elrablása A népszerű író, Michel Houellebecq 2011-ben egy könyvturnén eltűnik. A film félig dokumentum-, félig fikciós film stílusában mutatja be az elrablása történetét. Guillaume Nicloux filmje.
Sráckor Richard Linklater filmje eleddig példátlan filmes kísérlet: olyan fikciós dráma, amely ugyanannak a néhány színésznek az életét követi nyomon egy 12 éves időszakon át, 2002-től 2013-ig.
Született bűnözök Ordell (Mos Def) és Louis (John Hawkes) autólopásért ülnek. Amikor kiszabadulnak, Ordell egy nagyszabású ötlettel áll elő: zsarolják meg a korrupt ingatlanfejlesztőt, Frank Dawsont (Tim Robbins).
Az útvesztő Thomas egy liftben ébred, nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik egy elzárt univerzumukban élnek. Ők nem lepődnek meg: havonta egyszer jön valaki. Wes Ball filmje.
Cikkajánló

Nézni, hogy lesz fiúból legény aztán férfi

(Sráckor - amerikai filmdráma - bemutató: 2014. szeptember 18.)

"Richard Linklater a Kispál és a Borz helyett inkább Tolsztojt emlegeti ihletet adó forrásként, ám az is lehetne, hogy az amerikai direktor ismeri a De szeretnék című számot. Mondjuk, nem hiszem. Az viszont biztos, hogy ez a 12 nyáron át forgatott filmkísérlet mindenkinek csodálatos ajándék. Annak is, aki csinálta, meg annak is, aki csak látja." Kovács Gellért írása.
10/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Maja, a méhecske  (2014. szeptember 25.)
A Védelmező  (2014. szeptember 25.)
T.S. Spivet különös utazása  (2014. szeptember 25.)
Szabadesés  (2014. szeptember 25.)
Delfines kaland 2.  (2014. szeptember 25.)
Holtodiglan  (2014. október 2.)
Lavina  (2014. október 2.)
A séf  (2014. október 2.)
A diadal  (2014. október 2.)
Jacky's World  (2014. október 2.)
November Man  (2014. október 9.)
Kétarcú január  (2014. október 9.)
Jobb, ha hallgatsz  (2014. október 9.)
Világok között  (2014. október 9.)
Tovább >>