Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Plaza, Cinema City Győr, Cinema City Kaposvár, Cinema City Miskolc, Cinema City MOM Park, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zala, Corvin mozi, Kanizsa Plaza, Malom mozi, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Mi Mozink Tatabánya, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

PORT.hu premier előtti filmvetítések

Kamuzsaruk játék

Két jó haver (Damon Wayans Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni.

Játssz és nyerj belépőjegyet! >>>

Postás Pat - A mozifilm játék

Postás Pat figurája a tévéből bábmeseként megismert történet most 3D-ben és számítógépes animációval kel életre.

Játssz és nyerj belépőjegyet! >>>

Doboztrollok

Sráckor

Északiak: A viking saga

The Homesman

Trash

Annabelle

Heti mozipremierek
Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak A Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A figurák hangját ezúttal is Pogány Judit kölcsönzi.
The Expendables - A feláldozhatók 3. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Stonebanks (Mel Gibson), akivel annak idején megalapították a Feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált ex-csapattag le akar számolni egykori bandájával.
Tini nindzsa teknőcök Sötétség borítja be New York City-t, a gonosz Zúzó vasmarkában tart mindenkit. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Jonathan Liebesman filmje.
Az utolsó éjszaka Párizsban 1944 augusztusában járunk, amikor a II. világháború végkimenetele már eldőlni látszik. Choltitz tábornok a Führertől azt a feladatot kapja, hogy robbantsa fel Párizst. Volker Schlöndorff filmje.
Az üldözött Egy félig csecsen, félig orosz férfi bukkan fel Hamburg iszlám közösségében, hogy apja vagyonát megkaparintsa. Természetesen ez nem kerüli el a hírszerző ügynökségek figyelmét. Anton Corbijn filmje.
Cikkajánló

Bűnbak-ugratás John le Carré-módra

(Az üldözött - angol-amerikai-német politikai thriller - bemutató: 2014. augusztus 28.)

"A titkosszolgálat legidealistább ügynökei bizonyos szempontból olyanok, mint a szépségkirálynők: hisznek a világbékében. A csinos hölgyeknek még megvan rá az érthető magyarázatuk - ám aki a nemzetközi méretű cselszövések, otromba hazugságok és politikai mellédumálások közepette is hinni tud az effajta dolgokban... Nos, őt bizonyosan nagyon fogjuk kedvelni, ám félő, hogy csúnyán megszívja." Kovács Gellért írása.

Tovább >>>

Premier előtt vetítik
Ezen a héten nincs premier előtti film.
Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Heli  (2014. szeptember 4.)
Szerelem a végzetem  (2014. szeptember 4.)
Postás Pat - A mozifilm  (2014. szeptember 4.)
Ha maradnék  (2014. szeptember 11.)
Az emlékek őre  (2014. szeptember 11.)
Az ígéret földje  (2014. szeptember 11.)
Szuper - Hipochonder  (2014. szeptember 11.)
Térkép a csillagokhoz  (2014. szeptember 11.)
Ida  (2014. szeptember 11.)
Kamuzsaruk  (2014. szeptember 11.)
Utóélet  (2014. szeptember 11.)
Michel Houellebecq elrablása  (2014. szeptember 18.)
Az útvesztő  (2014. szeptember 18.)
Tovább >>