Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
Családi Akvárium (Budapest)
ápr. 12. - máj. 24.
Bárdos Lajos Zenei Hetek (Több városban)
ápr. 18. - jún. 21.
ápr. 22. - máj. 28.
Gizella Napok (Veszprém)
máj. 05. - máj. 10.
máj. 05. - máj. 09.
Budaörs Fesztivál (Budaörs)
máj. 06. - máj. 10.
Jazztavasz (Budapest)
máj. 07. - máj. 09.
máj. 08. - máj. 11.
Szenthelyi Maraton (Budapest)
máj. 09. - máj. 09.
Partnerünk ajánlata hirdetés
Nem a Messiás

Nem a Messiás

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - május 31., vasárnap, 20:00)

A történetet szinte mindenki ismeri: ez a . 1979-ben, a film alapján, a kalsszikus poénokat és slágereit is felsorakoztatva született meg, a Nem a Messiás (Csak egy nagyon haszontalan fiú) című vígóratórium.

Tovább >>>

Ajánló

Bert Seager Trió

(Budapest, CEU Auditórium - május 5., kedd, 19:00)

A Bert Seager Trió egy zongora-nagybőgő-ütőhangszerek jazz kamaratrió, csupa saját szerzeményt játszanak. Közönségüket jazzimprovizációikkal a szokásos hangi világtól messzire vezetik. Zenéjüket a közönség bensőgessége, csillogó hangzása miatt élvezheti.

Tovább >>>

Bélaműhely - Soharóza: Karmesterjáték

(Budapest, Trafó - május 5., kedd, 20:00)

A Karmesterjáték során a karmesternek jelentkező nézők gesztusaikkal, mimikájukkal, testtartásukkal és mozdulatokkal vehetik rá a zenészeket és a kórus tagjait, hogy hangszereiket megszólaltassák, hogy dalba kezdjenek.

Tovább >>>

Zeni Geva (J)

(Budapest, A38 Hajó - május 6., szerda, 20:00)

A japán zajrock legfontosabb és legsúlyosabb együttese, a Zeni Geva öt év után ismét az A38 Hajón! Noise, progrock, kísérleti metál és elborult elektronika - nagyjából ezek zabolátlan összekotyvasztása jellemzi a KK Null által közel harminc éve alapított zenekart.

Tovább >>>

Lisa Simone Quartet

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - május 7., csütörtök, 20:00)

Lisa 2014-ben jelentette meg immár teljesen saját zenei anyagát All Is Well címmel. A Jazztavasz fesztivál nyitónapján művészetének minden oldalát bemutatja: tiszteleg legendás édesanyja munkássága előtt, válogat az All Is Well című albumról, és elkötelezett magyarországi tisztelőjével, Harcsa Veronikával is előadnak pár számot a Simone-repertoárból.

Tovább >>>

Nils Frahm (D)

(Budapest, Akvárium Klub - NagyHall - május 8., péntek, 19:30)

Az ember, aki zenei alázatával és tehetségével meghódította a világot. A kortárs zeneszerző, aki lenyűgöző zongorajátékával megmutatta a fiatal generációnak, hogy miben rejlik a klasszikus zene varázsa.

Tovább >>>

S. Nagy István emlékest

(Budapest, Syma Rendezvénycsarnok - május 8., péntek, 20:00)

Felesége, Csongrádi Kata és neves művészkollegái emlékeznek meg a januárban elhunyt szövegíróra, S. Nagy Istvánra egy emlékest keretében. A legváltozatosabb stílusú dalokra szinte az összes sikeres és neves zenekarnak, előadónak írt szövegeket, amelyekkel mindannyian népszerűek és híresek lettek.

Tovább >>>

Bëlga vs. zenekar - Abszolút Live

(Budapest, Budapest Park - május 9., szombat, 19:00)

Mindezidáig a Bëlga fellépésein elektronikus zenei alapok szolgáltatták a vázat Bauxit, Még5 és Tokyo számára, ez a hagyomány azonban most megtörni látszik, ugyanis a kollektíva arra készül, hogy profi zenészek segítségével, élő zenés alapot adjon a slágereknek.

Tovább >>>

HAANG bday_01

(Budapest, AnKERT - május 9., szombat, 21:00)

Pont egy éve indult a HAANG weboldala, ahol az itthoni elektronikus zenében jártas, saját kútfőből zenét író művészek dokumentációit találjuk. Ez alkalommal a HAANG oldalának készítői, a magyar underground és a rájuk kíváncsi közönség együtt ünnepel.

Tovább >>>

Pétery Dóra

Csalog Benedek (barokk fuvola) & Pétery Dóra (csembaló)

(Budapest, Belvárosi Szent Mihály templom - május 10., vasárnap, 20:00)

Csalog Benedek, a barokk fuvola közép-Európában legnevesebb művésze Hágában és Lipcsében már előadta Carl Philipp Emanuel Bach összes fuvolaművét nyolc hangversenyből álló sorozat keretében, most Budapesten is elkezdi sorozatát/b>.

Tovább >>>

Party ajánló

Hucci (UK)

Track Terrace Opening Fiesta