Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

EDDA Musical - a Kör

(Siklós - Siklósi Vár - július 25., péntek, 19:00)

"Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és feszültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot."

Tovább >>>

Iparkutya

(Kapolcs, Fülig Jimmy Udvar - július 25., péntek, 21:30)

Az Iparkutya zenekar egy igen érdekes jelenség. Első ránézésre azt mondja az ember, hogy milyen jó kis balkáni alapú világzene, aztán feltűnik benne az ausztrál didgeridoo szerepe és alaposabban hallgatva kiderül, hogy egy olyan koncerten vagyunk, ahol a zenekar jórészt saját zenét játszik nem megrettenve a pszichedeliától és az improvizációtól.

Tovább >>>

Varnus Xavér

Rhoda Scott & Varnus Xavér & MAO

(Budapest, Budapest Kongresszusi Központ - július 26., szombat, 15:00, 19:00)

Az amerikai keleti parti gospelzenéjének egyik legautentikusabb képviselője, a "mezítlábas grófnő" idén nyáron újra a magyar big band vendége, hogy a jazz örökzöldek és saját szerzemények megszólaltatásával ismét elkápráztassa hallgatóit. A MAO nagyzenekari kíséretével ismét orgonás randevút ad egymásnak Rhoda Scott és Varnus Xavér.

Tovább >>>

Siberian Meat Grinder

(Budapest, Kontra Klub (Trafó pince) - július 26., szombat, 20:30)

Thrash metal punk kolosszusok a szibériai pokol legmélyebb bugyraiból, akiket a graffiti, a gördeszkázás és a barbár mosh hajt! A Siberian Meat Grinder egy crossover thrash banda a befagyott orosz pokolból, akik az őrjöngő hardcore thrash-t rengeteg különböző műfajjal színezik, punktól a stoner rockon át a rapig.

Tovább >>>

Town Of Saints

(Veszprém, Utcazene Fesztivál, OTP Bank Színpad - július 26., szombat, 21:00)

A Town of Saints zenei stílusát könnyű lefordítani a karizmatikus és élettel teli élő show-k nyelvére. 'Never Sleep' című első EP-jükön a hagyományos és modern népzenét gyors ütemű punk ritmusokkal keverték. Az album elismerést vívott ki a zenéből áradó harmonikus és tiszta energiáknak köszönhetően. A tavalyi Utcazene egyik legnépszerűbb zenekara ismét megtáncoltatja a várost.

Tovább >>>

Pipatórium Dudások

(Kapolcs, VölgyKomolyzene - július 27., vasárnap, 19:30)

A koncert során felcsendülnek a középkorból fennmaradt dudadallamok, erdélyi népdalok. Egy kis dudaverseny mutatja be a különböző dudák közötti különbségeket és feldolgozásokat is hallhatnak harmonikával, szaxofonnal kiegészítve. Erre a zenére mondhatjuk: Szűrre áll!

Tovább >>>

Biohazard

(Balatonszemes, Rock Part - Soproni Nagyszínpad - július 27., vasárnap, 21:30)

Ismét Biohazard koncert Magyarországon, ezúttal a második Rock Part fesztivál utolsó napján lépnek fel a Kreator előtt.

Tovább >>>

Budapesti Vonósok Kamarazenekar

Csajkovszkij-est

(Budapest, Vajdahunyad vára - július 28., hétfő, 20:30)

Az 1896-os milleniumi ünnepség tiszteletére épült Vajdahunyad várában Kokas Dóra (gordonka) és a Budapesti Vonósok adnak koncertet. Ezen a kellemes nyári estén a Vonósszerenád mellett a Rokokó varáiációk dallamaiban is gyönyörködhetünk.

Budapest >>>

Last Minute Show

(Budapest, Roham - július 29., kedd, 20:00)

Ezen az estén az olasz illetőségű Hierophant, a Bastions az Egyesült Királyságból, német Thränenkind és a hazai Octahed játszik. A három külföldi zenekar közös turné keretein belül először jön el hozzánk.

Tovább >>>

EAR együttes

(Kapolcs, VölgyKomolyzene - július 31., csütörtök, 14:00)

Az elektronikus zene történetéből a kezdeteket ismerteti meg velünk az EAR együttes. Bach, Rahmanyinov, Stockhausen művein keresztül mutatják be nekünk a legrégebbi elektronikus hangszerekkel.

Tovább >>>

Party ajánló

Klaudia Gawlas (DE)

Bagolylajhárroham!!!