Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Partnerünk ajánlata hirdetés
Radics Gigi

Különleges karácsonyi koncert Radics Gigivel

(Budapest, Vigadó - december 26, péntek, 19:30)

Különleges koncertélményeket kínál a nemrégiben felújított Vigadó az ünnepi időszakra. Az MR Gyermekkórus és a Magyar Virtuózok segítségével Mendelssohn, Kodály vagy Rachmanyinov művei mellett felcsendül az elmaradhatatlan White Christmas, az Ave Maria vagy a Happy day és megannyi klasszikus dal. Az operett és opera műfajának jeles képviselői mellett Radics Gigi csatlakozik a fellépőkhöz.

Tovább >>>

Előzetes

Sonata Arctica

(Budapest, Club 202 - május 13., szerda, 19:00)

A megjelenésének 15. évfordulója alkalmából újra felvett és kiadott első albumával, az Eclipticával indul jövő tavasszal turnéra a finn Sonata Arctica. Az együttes azt ígéri, hogy a koncerteken a lemez teljes anyagán túl megszólalnak majd legnagyobb slágereik is, különleges vendégük pedig a német Freedom Call lesz.

Tovább >>>

Ajánló
Illényi Katica - Újévi koncert - 2014. január 4. - Illényi Katica

Illényi Katica Adventi koncertje

(Budapest, Kongresszusi Központ - december 22., hétfő, 19:00)

Illényi Katica hazánk egyik legnépszerűbb, nemzetközi szinten is elismert hegedűművésze, aki egyedülálló ízléssel és színvonalon ötvözi a klasszikus zenei irodalom alkotásait a könnyedebb műfajok világslágereivel. Magyarországon először tűzi műsorára Wojciech Kilar világhírű lengyel zeneszerző "Valse" című alkotását, amely az Andrzej Vajda által rendezett "Ígéret földje" című film főcímdala.

Tovább >>>

Aziza Brahim

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - december 23., kedd, 19:30)

A Szahara hangjaként is aposztrofált világzenei felfedezett, a WOMEX-díjas, nyugat-afrikai származású Aziza Brahim fellépése igazi meglepetés a Müpa ünnepi programjai között. Az énekesnőt költő nagymamája buzdította elsőként alkotásra, és legutóbbi albumán azokról a legszemélyesebb érzésekről énekelt, amit Nyugat-Afrika polgárháború sújtotta részein elnémítanak.

Tovább >>>

Puszi együttes

Puszi Szenteste feat. Gera Marina

(Budapest, Mika Tivadar Mulató - december 24., szerda, 22:00)

Karácsony éjszakáján, a meghitt családi ünnep után, a csodálatos Gera Marina színésznővel pezsdíti fel közönségét a Puszi együttes. Pár vadi új dizsi koppintásukat már hetek óta próbálják, hogy dögösen szóljon, mire eljön a Puszi Szenteste. Igazi disco is lesz: Lupin Tégé bakelitről és Laszlo Geresi ipadról szolgáltat.

Tovább >>>

Porteleki Áron

Kiss Krisztián & Porteleki Áron

(Budapest, Kisüzem, december 25., csütörtök, 20:30)

Ahogy a magyar faluban, úgy a városban is kialakult egyfajta zenei forma, zenei nyelv. Folytonosan változó, alakuló, improvizatív és rendkívül sokszínű. Kiss Krisztián és Porteleki Áron együtt a Négyes Quartetben játszottak már sokat együtt, ez a mostani formáció javarészt a Négyes szellemiségét viszi tovább lecsupaszított, duó formában.

Tovább >>>

Antonia Vai

Jónás Vera, Antonia Vai, Pegazusok Nem Léteznek

(Budapest, A38 Hajó, december 26., péntek, 20:00)

Két énekesnő, két formáció, két világ: a hazai szcéna friss, izgalmas, elragadó új hangjai egy remek estén: közösen lép fel az A38 Hajón a hazai zenei élet három új tehetsége, akiket az elmúlt egy-két évben fedezett fel magának a közönség és a kritika: Jónás Vera és Antonia Vai dalszerző-énekesnők és a Pegazusok Nem Léteznek.

Tovább >>>

Deti Picasso

Deti Picasso, vendég: Palya Bea és Grencsó István

(Budapest, Trafó - december 28., vasárnap, 20:00)

Ha Djivan Gasparyan az örmények melankolikus természetét tükrözi, a System Of a Down pedig az ellenkezőjét, akkor a moszkvai örményekből álló Deti Picasso eme két érzésvilág ötvözetét nyújtja. Örményország elsőszámú ethno-rock formációja pár éves szünet után új felállással és új programmal tér vissza. A zenekar sorait olyan vendégek színesítik, mint Palya Bea vagy Grencsó István.

Tovább >>>

Vad Fruttik (2013)

Vad Fruttik, Esti Kornél

(Budapest, Akvárium Klub - december 29., hétfő, 20:00)

A fiúk a gitárpop zenében megtalálták a komoly mondanivalóval súlyosbított saját stílusukat, további három albumot készítettek, kétszer jelölték őket Fonogram-díjra, és sorra teltház előtt játszanak remek hangulatú klubkoncertjeiken. Aki 2014-ben még megnézné a zenekart élőben, a várható nagy érdeklődésre való tekintettel két egymást követő napon is megteheti, december 28-án és 29-én.

Tovább >>>

Party ajánló

Herz X-Mas

Ötkert Holiday Edition - Jan Blomqvist