Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Rákász Gergely

Rákász Gergely: Walzer and Love

(Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 2., szombat, 20:00)

Ezen az estén a látványkoncertek világának legmodernebb, multimédiás, 2.5-ös verziója mutatkozik be a főváros exkluzív szabadtéri koncerthelyszínén. Az orgona kétkezes, kétlábas hangszer, megszólaltatása kifinomult feladat. A Walzer & Love lesz az első orgonakoncert, ahol testközelből, akciókamerák segítségével, kivetítőn láthatjuk az orgonista munkáját.

Tovább >>>

Black Lips (USA)

(Budapest, Akvárium Klub - augusztus 2., szombat, 20:00)

Először koncertezik Magyarországon az egyik legismertebb amerikai garázspunk zenekar, az atlantai Black Lips. A Black Lipset sokan a 21. század Ramonesának tartják, nem csak bárdolatlan stílusuk és számos balhéik miatt, hanem mert úgy képesek autentikusan punkok maradni a színpadon, hogy közben hatalmas bulit csinálnak a közönség számára.

Tovább >>>

The Flamenco Thief

The Flamenco Thief

(Budapest, MÜSZI - Művelődési Szint - augusztus 2., szombat, 21:00)

Flamenco Thief tíz hónapos turnéjának állomása augusztusban Budapesten lesz. A formációban Craig Sutton akusztikus gitáron játszik elektronikus elemekkel és loopokkal összezavart flamencó darabokat. A koncert igazi "hanggurméknak" való, ízletes zenei élményt kínál, melyben az akusztikus ritmus találkozik az elektronikus ritmussal.

Tovább >>>

Bohém Ragtime Jazz Band

Oh Yeah Day

(Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Kultea - augusztus 3., vasárnap, 19:00)

A kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band által indított Oh Yeah mozgalom célja, hogy a klasszikus jazz nemzetközi ünnepévé váljon Louis Armstrong születésnapja. Az Oh Yeah életérzés a szabadság zenéjén, a jazzen keresztül törhetett fel először szabadon és terjedt el világszerte.

Tovább >>>

Party ajánló

British Mood djk

Casino Bangkok 0801 - Bergi, Max Factor