Időpont szerinti keresés:
Koncerthely:
Koncert:
Együttes vagy személy:

Zenei fesztiválok

Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
Zenélő Budapest (Budapest)
máj. 24. - aug. 15.
Balatoni Minimax Hajó (Több városban)
máj. 30. - aug. 29.
Óbudai Nyár (Budapest)
jún. 03. - aug. 30.
jún. 05. - aug. 28.
jún. 12. - aug. 30.
jún. 12. - aug. 28.
OrgonaPont Fesztivál (Több városban)
jún. 13. - aug. 30.
Szabadtéri Nyár (Nyíregyháza)
jún. 20. - aug. 22.
jún. 20. - aug. 22.

Ajánló

Zorall - Zor All Bumm bemutató

(Budapest, Barba Negra Track - július 4., szombat, 18:30)

Hogy a Zorall koncertjei mindig látványosak, változatosak, és sorra tartogatnak valami meglepetést, azt már jól tudjuk. A legnagyobb slágereiket is betéve fújjuk már. Most bemutatják Zor All Bumm címűválogatáslemezüket, amin a régi dalok mellett néhány új szám is hallható.

Marcus Miller (USA)

(Budapest, Budapest Park - július 5., vasárnap, 18:00)

Füstös, fekete kalap, magabiztos, átszellemült tekintet és egy elegáns basszusgitár. Ha ezeket látja az ember, tudhatja, hogy csakis Marcus Millerről lehet szó. Virtuóz multiintrumentalista, jazz legendák kegyeltje és az elmúlt negyven év egyik veretes muzsikusa - ez mind ő és még több is.

New York Ska-Jazz Ensemble (USA)

(Budapest, A38 Hajó - július 6., hétfő, 20:00)

A ska egyik klasszikus szupergruppja, a Skatalites-, Toasters- és Scofflaws-tagokból összeállt New York Ska-Jazz Ensemble pontosan azt adja, amit nevével ígér: laza jazzt és pattogós ska-2tone örömzenét. Mindehhez elképesztő lendület, vidám és magával ragadó színpadi show.

Wu-Tang Clan (USA)

(Budapet, Budapest Park - július 7., kedd, 18:00)

A New York-i csapat egy-egy tagja már megtisztelte a hazai közönséget jelenlétével, de idén pedig egy szenzációs buli keretein belül Method Man, RZA, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa és Cappadonna egytől egyig ott lesznek a Park színpadán, hogy feladják a leckét a keleti part mindennapjairól.

Soulfly

(Budapest, A38 Hajó - július 7., kedd, 20:00)

Közel húsz év alatt tíz nagylemez, sok ezer koncert, koprodukció - a Soulfly mégsem fárad ki soha. Olyannyira, hogy augusztus 14-én jelenteti meg új lemezét Archangel címmel. A modern metál stílusteremtő zenekar újra Budapesten, új lemezzel, ezúttal az A38 Hajón!

Joan Faulkner

Budapest Jazz Orchestra feat. Joan Faulkner (USA)

(Budapest, Columbus Hajó - július 8., szerda, 20:00)

Joan Faulkner, a Németországban élő amerikai jazzénekesnő kisgyerekkora óta énekel gospelt, de repertoárja mára a jazz, a blues, a soul és pop skáláján mozog. A koncerten elhangzanak gospel és funky számok valamint örökzöldek nagyzenekari hangszerelésben.

Like I Care

Like I Care (UK)

(Budapest, S8 Pince - július 9., csütörtök, 18:00)

A brit Like I Care punk-rockban utazik kevés alternatív beütéssel és nem is oly véletlen, hogy pont Magyarországra. A zenekarnak ugyanis magyar gyökerei vannak, így nagy élmény lesz számukra Budapestre látogatni 4 helyi banda társaságában.

Einstürzende Neubauten életműkoncert

(Budapest, Akvárium Klub - július 9.. csütörtök, 20:00)

Ezúttal nem legújabb dalaikkal érkeznek, hanem az enyhén ironikus 'Greatest Hits' elnevezésű műsorral állnak színpadra, így az este folyamán biztosan hallhatunk dalokat az olyan klasszikusnak számító albumokról is, mint a 'Perpetuum Mobile', az 'Ende Neu' , a 'Tabula Rasa' vagy a 'Silence Is Sexy'.

The Toasters (USA), PASO

(Budapest, Budapest Park - július 10., péntek, 19:00)

A különleges estén a Pannonia Allstars Ska Orchestra előtt a ska élő legendái közé tartozó The Toasters lép fel. Az este folyamán hallhatjuk a PASO új, Részeg című dalát is.