Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Aura Musicale Kamarazenekar

Monn és Pichl - a nagyok árnyékában?

(Fertőd, Haydn terem - augusztus 22., péntek, 19:00)

Az Aura Musical kamarazenekar Matthias Georg Monn, Georg Christoph Wagenseil és Václav Pichl cseh zeneaszerző műveiből mutat be náhányat. Ha róluk nem is hallunk olyan gyakran, mint Haydnról vagy Mozartról, nem mondhatjuk, hogy tehetségtelen zeneszerzők lettek volna. A második vonalba tartoztak, és az első vonal tagjai nagyra becsülték őket.

Tovább >>>

Kallai Nóra

Ektar Instrumental Quintet

(Budapest, BMC - Opus Jazz Club - augusztus 22., péntek, 21:00)

Az Ektar kortárs, improvizatív kamarazenét játszik, melyben a hagyományos jazzhangszerek egészen különleges és egzotikus instrumentumokkal. Ezen az estén a zenekar vendége a kiváló viola da gamba játékos, Kallai Nóra.

Tovább >>>

Jethro Tulls' Ian Anderson

(Budapest, Budapest Kongresszusi Központ - augusztus 23., szombat, 20:00)

Idén nyáron is ellátogat Budapestre a Jethro Tull főhőse, Ian Anderson és zenekara. Andersonék az elmúlt két esztendőben a legendás Thick As A Brick album 2012-ben megjelent második lemezét mutatták be élőben szerte a világon, most a két részes koncerten a Homo Erraticus című friss kiadvány dalai, valamint a legnagyobb Jethro Tull klasszikusok hangzanak el.

Tovább >>>

Tom Jones

(Győr, Városház tér - augusztus 23., szombat, 21:00)

Tom Jones az idei nyáron több mint húsz helyszínen ad nagykoncertet, köztük Londonban, Luxemburgban, Monte Carloban és Malagában. A győri koncerten az énekes kilenc zenész társaságában lép a színpadra. (Esőnap: augusztus 24. vasárnap 20:00 óra.)

Tovább >>>

Party ajánló
Telekinesis

Telekinesis

(Budapest, A38 Hajó - augusztus 22., péntek, 23:00)

Magyarország legnagyobb drum'n'bass lemezkiadója, az Eatbrain estjén a szlovén Telekinesis zúz majd nagyot kitűnő és tapasztalt ászok társaságában.

Tovább >>>