Időpont szerinti keresés:
Koncerthely:
Koncert:
Együttes vagy személy:

Zenei fesztiválok

Dumtsa Korzó (Szentendre)
ápr. 29. - okt. 16.
Egerszeg Fesztivál (Zalaegerszeg)
máj. 13. - jún. 12.
FESZT!EGER (Eger)
máj. 26. - máj. 29.
máj. 26. - máj. 29.
máj. 27. - máj. 29.
Zenélő Budapest (Budapest)
máj. 27. - aug. 14.
máj. 28. - máj. 28.
máj. 29. - máj. 29.
Rakéta Fesztivál (Budapest)
máj. 30. - jún. 05.
jún. 03. - jún. 05.

Ajánló

Sub Bass Monster LIVE

(Budapest, Budapest Park - május 26., csütörtök, 18:00)

Sub bass Monster a gyulafirátóti hip-hop hős a Budapest Parkban koncertezik és mesél a német nyelvről és a csodaszarvasról, vendége pedig Deniz lesz Kazincbarcikáról.

Palya Bea - Mayra Andrade: Selymeim

(Budapest, Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - május 26., csütörtök, 19:30)

Jegy2016-ban Mayra Andrade ugyan nem turnézik, a Müpa és Palya Bea meghívásának azonban nem tudott ellenállni. Ez lesz az első alkalom, hogy hazánkban lép fel, és biztosan állíthatjuk: Bea vendégeként minden adott lesz számára, hogy varázslatos egyéniségével elbűvölje a magyar közönséget.

Vigülea (ESP), PECA

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - május 27., péntek, 20:00)

A Vigüela 30 éve dolgozik azon, hogy Kasztilia-La Mancha régió zenei hagyományát életben tartsa. Munkájuk alapvető fontosságú a népzenei hagyomány megőrzésében. A PECA egy koncertzenekar, melyben egyedi módon képesek kapcsolódni egymással a különböző kultúrák zenéi.

DJ Paypal

Test Fest: DJ Paypal, Rockwell, Kahn

(Budapest, A38 Hajó - május 27., péntek, 21:00)

Táncos elektronika stíluskorlátok nélkül, ahol Először köszönthetünk Magyarországon Teklife csapattagot. Fellép a jelenlegi drum & bass színtér legkülöncebb figurája Rockwell és Kahn, akit a a punk rock, hip hop és sound system kultúra inspirált.

Amsterdam Klezmer Band

Amsterdam Klezmer Band

(Budapest, G3 Rendezvényközpont - május 28., szombat, 21:00)

Alec Kopyt és Job Chajes különleges éneke, és a zenekar balkán és klezmer egyvelege teszi igazán megkapóvá az Amsterdam Klezmer Band zenéjét.

Dresch Mihály

Dresch Vonós Quartet

(Budapest, Kobuci Kert - május 29., vasárnap, 20:00)

Dresch Mihály a magyar jazz egyik legegyénibb zenei világot képviselő, meghatározó, irányadó szereplője, muzsikájába épített folk tartása adja azt a fundamentumot, amely biztos alapot nyújt a jazz szárnyalásához, improvizálásához.

Ryan McGarvey

(Budapest, A38 Hajó - május 29., vasárnap, 20:00)

Tavaly nyári emlékezetes bemutatkozó koncertje után ismét Budapesten játszik Ryan McGarvey. A nagyszerű amerikai gitárost és megújult zenekarát május 29-én láthatjuk az A38 Hajón.

Snétberger Ferenc és a DFSZT Kvartett

(Budapest, Kobuci Kert - május 30., hétfő, 20:00)

Farkas Zsolt a Snétberger Zenei Tehetség Központban alakította trióját 2012-ben, 2013 decemberében a norvég jazz egyik legjelentősebb színpadán, az oslói a Victoria Jazz Klubban zenéltek. Az est különlegességét Snétberger Ferenc közreműködése adja.

On The Shoulders Of Giants

On The Shoulders Of Giants (IL), Greg Gale (HU)

(Budapest, Gozsdu Manó Klub - május 31., kedd, 20:00)

Egy vidám, akusztikus folkpunkot játszó tel-avivi zenekar, és egy remek magyar dalszerző-előadó. Ez az OSOG és Greg Gale koncertje az A38 Hajó szervezésében a Gozsdu Manó Klubban.

Jónás Vera Experiment

(Budapest, Kobuci Kert - május 31., kedd, 20:00)

Jónás Vera zenei munkálkodását idén Artisjus junior díjjal jutalmazták, a legfrissebb lemezének sajtóvisszhangja szerint pedig "kiderült, hogy teljesen rászolgált az elismerésre". A Tiger, now!-t most elhozza nekünk zenekarával a Kobuciba.