Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
márc. 07. - ápr. 11.
márc. 08. - ápr. 11.
márc. 13. - ápr. 09.
márc. 15. - ápr. 03.
márc. 19. - ápr. 03.
márc. 20. - ápr. 11.
Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
márc. 25. - ápr. 18.
márc. 29. - ápr. 02.
ápr. 10. - ápr. 26.
Partnerünk ajánlata hirdetés
EDDA  Művek

EDDA Művek - 40 év rock

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - április 11., szombat, 20:00)

Hosszú, rögös utat kellett megjárnia a zenekarnak, hogy immár évtizedek óta stabil felállásban zenélhessen közönségének, elérve mindent, amiről egy zenekar csak álmodhat. Több mint 5 millió eladott album, 28 arany, 4 platina és 2 gyémántlemez, szakmai díjak és polgári kitűntetések, a fesztiválok nagyszínpadai és persze a közönség szeretete által kitüntetett négy évtized.

Tovább >>>

Ajánló
Harcsa Veronika

Harcsa Veronika, Varga Gábor és a Liszt Ferenc Kamarazenekar

(Budapest, BMC - Koncertterem - április 2., csütörtök, 19:30)

Az est első felében Varga Gábor mutatja be a számára írt Sebők Péter-darabot illetve az együttes Magyarországon ritkán hallható Nino Rota-darabot játszik. A második részben Peter Warlock amerikai szerző kamarazenekari műve után az együttesHarcsa Veronikával Gershwin- és Enrico Pieranunzi-dalok hangzanak el.

Tovább >>>

Bankrupt, Panel Surfers, The Doherties

(Budapest, Kis Á - április 2., csütörtök, 21:00)

Április 2-án fellép a Kis Á-ban a méltán legendás Bankrupt zenekar, egy vadi új garázs-surf csapat egyenesen Tatabánya Beachről: a Panel Surfers, és a hosszabb szünet után visszatérő, Ramones-féle poppunkban utazó The Doherties.

Tovább >>>

Ghostchant

Ghostchant, Blank (D), Lentic Waters (D)

(Budapest, Dürer-kert - április 3., péntek, 20:00)

A Ghostchant tagjai nem véletlenül ismerősek: sok más zenekarból fújta őket össze a szél valamikor 2012 telén - lásd Newborn, Bridge To Solace, Nadir, Idoru. A buli egy miniturné első állomása, amelyet a kölni Blank zenekarral szövetkezve tolnak végig.

Tovább >>>

Egon Schiele

A délceg testű város - Egon Schiele lemezbemutató koncert

(Budapest, Átrium Film-Színház - április 3., péntek, 20:00)

Egon Schiele a századforduló punkjaként borította fel az addigi képzőművészet kereteit, lázadó vonalaival vágta a szemlélő tudatába az emberi létezés alap kérdéseit. 1903-1905 írott versei, a közös emberi tudat legmélyebb rétegeibe hatolnak le. Ez a máig ható szellemi impulzus ihlette meg a ESP (Egon Schiele Projekt) csapat zenészeit.

Tovább >>>

Johann Sebastian Bach (1685-1750)

J. S. Bach: János-passió

(Budapest, Magyar Állami Operaház - április 4., szombat, 19:00)

"Ahogy múlik az idő, úgy nő Bach muzsikájának súlya és jelentősége." - mondta Pilinszky a János-passió kapcsán. "Ez a barokk muzsikus napjaink legmodernebb szerzője lett. Örök és hipermodern egyszerre, vagy pontosabban: rá van a legnagyobb szükségünk."

Tovább >>>

Szabadtéri 4akkordos Performansz

SZ4P, The Royal Freak Out, Autopilot

(Budapest, Roham - április 4., szombat, 20:00)

Az eseményekben gazdag este három zenekara: a nyers rockot játszó Autopilot, a The Royal Freak Out már egy ideje hazatelepült Londonból, ahol szunnyadó vulkánként koptatták a húrokat és a Szabadtéri 4akkordos Performansz régi kedvencekkel, új slágerekkel és az elmaradhatatlan Mézeskenyérrel.

Tovább >>>

Party ajánló

DSP, The Company Live Band

Tiga