Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Romengo

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - november 22., szombat, 19:00)

A Romengo Együttes úgy alakult meg, hogy Rostás Mazsi megkérte Lakatos Móni kezét. Ezzel meg is lett a zenekar magja, amelyhez kapcsolódott Lakatos Guszti, majd nemsokra rá "gádzsó" létére Kovács Misi, később pedig Balogh Tibi. Legújabb, Nagyecsed című lemezük nyár elején a világzenei top 20 között szerepelt.

Tovább >>>

The Music of ABBA feat. Arrival from Sweden

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - november 22., szombat, 20:00)

Az ABBA eredeti zenekari tagjával, az eredeti hangzással és az eredeti jelmezekkel egy valódi, felejthetetlen ABBA-élményben lesz részünk, amely az egyedülálló látvány és hangzás elegyével minden más hasonló show-nál nagyobb élményt ad.

Tovább >>>

Klaxons (UK)

(Budapest, Akvárium Klub - november 23., vasárnap, 20:00)

Fesztiválos fellépések után igazi klubkoncertre érkezik a britek legjobb new rave együttese, a Klaxons. Ezer egység önbizalommal és ugyanekkora slágerekkel a fesztiválos slágerparádé után most új albumukat, a Love Frequencyt hordozzák körbe a világon.

Tovább >>>

Monday Session Ghana Hop Speciál

(Budapest, Kolor - november 24., hétfő, 22:00)

Újra a Monday Session vendége Vic Mensa aka M3NSA, a hírhedt Fokn Bois duó egyik fele, és ha Ghána, akkor Sena sem hiányozhat! A két MC alá az Irie Maffia örökös producere ELO (Irie Maffia Prod.) pakolja majd a beateket.

Tovább >>>

Segítség a Kutya-hidegben!

(Budapest, Átrium Film-Színház - november 25., kedd, 19:00)

Horgas Eszter, Király Viktor, Király Linda, Radics Gigi, és a Sirtos Együttes vállalták, hogy egy estén át a gazdátlan kutyák problémáira hívják fel a figyelmet: A vidéki menhelyeken élő kutyák helyzete kritikus. Több százan várják a telet kutyaház vagy bármilyen fedél nélkül. A koncerten közreműködő valamennyi művész lemondott tiszteletdíjáról.

Bővebben >>>

Louisiana Double

(Budapest, Muzikum Klub - november 25., kedd, 21:00)

Három apa közös gyermeke mutatkozik be a színpadon a Louisiana Double előadásában: Apáti Ádám, Pintér Zsolt és Lackfi János együttműködésével készült el egy magyar nyelvű, bluegrass és gospel alapú műsor. Magányos apák énekei két zenészre, hat hangszerre, egy kortárs költőre, két torokra és három szívre.

Tovább >>>

Four Bones Harsonakvartett

Four Bones Quartet

(Budapest, Akvárium Klub - november 26., szerda, 20:00)

"A 4 harsona adta hangzás folyamatosan utat tör magának és az elektronikával ötvözve egy igazán egyedi zenei világot mutat meg. (...) Emellett pedig különleges vizuál (Super33) teszi még érdekesebbé, színesebbé az eseményt."

Tovább >>>

Party ajánló

Kollektiv Turmstrasse

(Budapest, Akvárium Klub - november 22., szombat, 23:30)

Christian és Nico a legutóbbi, Rebellion der Träumer című nagylemezükkel váltak végérvényesen a német elektronika meghatározó alakjaivá. Elegáns, nagy érzelmekkel rajzoló minimalizmusukba ésrögtönzésnek is teret engedő előadásmódjukba, belekódolták a meglepetés erejét is, így a wow-hatás sem marad el.

Tovább >>>