Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Előzetes

Zola Jesus (US)

(Budapest, A38 Hajó - március 18., szerda, 20:00)

Az orosz származású amerikai dalszerző-énekesnő, Zola Jesus nem először jár az A38 Hajón. A Kate Bush new wave-jéből, az operából, az r&b-ből és a szintipopból egyedülálló elegyet gyúró, fantasztikus hangú Zola Jesus ezúttal tavaly októberben megjelent ötödik nagylemezét, a Taigát mutatja be Budapesten.

Tovább >>>

Ajánló

Canzoniere Grecanico Salentino

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - január 30., péntek, 20:00)

Az utóbbi években jelentős reneszánsza támadt a pizzicának, s ebben rendkívüli szerepet játszott a Canzoniere Grecanico Salentino zenekar. Mauro Durante olyan táncosokat gyűjtött maga köré, akik a legelragadóbb pörgéstől sem merülnek ki, és olyan zenészeket, akik a legvadabb tempóból bármelyik pillanatban szívfacsaró lírára tudnak váltani.

Tovább >>>

Ismerős Arcok

Ismerős Arcok 15. - Vili 50. jubileumi koncert

(Budapest, Barba Negra Music Club - január 30., péntek, 20:00)

Alig ért véget a 2014-es esztendő, az Ismerős Arcok rögtön egy nagy koncerttel indítja az évet. Az esemény apropóját a zenekar jubileuma mellett Práder Vilmos közelgő 50. születésnapja adja. A koncerten a zenekar Vili kedvenc szerzeményei mellett eljátssza az elmúlt 15 esztendő legnagyobb közönségsikereit, és betekintést nyújt a készülő új zenealbum néhány opuszába is.

Tovább >>>

Takáts Eszter Beat Band

Takáts Eszter Beat Band, Presszó Tangó Libidó

(Budapest, Gozsdu Manó Klub - január 31., szombat, 21:00)

A Takáts Eszter Beat Band zenéje Eszter éneke, gitározása és szívmelengető szövegei mellett Kirschner Péter szólógitározására, Prommer Patrik dobos, ütőhangszeres játékára és Szeifert Bálint basszusgitározására épül. A zenekar különlegessége, hogy mindannyian énekelnek is, még színesebbé, örömtelibbé téve ezzel a dalokat.

Tovább >>>

Nyeső Mari

Nyeső Mari: Hagyj szabadon

(Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ - február 1., vasárnap, 20:00)

Dalok a Mindenségről, a zenéről, a szerelemről és a fecskékről. Saját versek, szövegtelen énekek éneklő gitárral. A megjelenő lemezen az összes hangszeren Nyeső Mari játszik, ám élőben barátai, kollégái segítenek a megírt szólamokat megszólaltatni. Így minden művész hozzáadja tudását, szeretetét, egyéniségét, még különlegesebbé téve az estét.

Tovább >>>

Bodza Klára

Bodza Klára lemezbemutató koncertje

(Budapest, Hagyományok Háza - február 2., hétfő, 19:00)

Bodza Klára szakrális lemezének darabjai igazi kuriózumnak számítanak a zeneszeretők számára. A koncert során olyan zenei csemegék hangzanak el, mint az Ómagyar Mária-siralom, karácsony és húsvét ünnepének legszebb moldvai csángó szokásdalai, Mária-énekek, valamint Erdélyi Zsuzsanna Hegyet hágék, lőtöt lépék című gyűjteményének archaikus imádságai.

Tovább >>>

Michael Angelo Batio

Michael Angelo Batio & Band

(Budapest, Pecsa Music Cafe - február 3., kedd, 20:00)

Újra Budapesten üdvözölhetjük a különleges duplagitárjáról és rendkívüli zenészi kvalitásairól ismert Michael Angelo Batiót, aki Intermezzo című friss albumával, valamint ismert zenészeket felvonultató együttesével érkezik a Pecsa Music Caféba: énekesként az Uli Jon Roth oldaláról ismert Piero Leporale, továbbá a Blaze Bailey zenekarából ismert Simone Massimi, valamint Vinnie Moore dobosa, Roberto Pirami kíséri majd el.

Tovább >>>

Party ajánló

Hip Hop Gold Chain$ 2.0 - West Coast Special

Christian Wünsch Live