Időpont szerinti keresés:
Koncerthely:
Koncert:
Együttes vagy személy:

Zenei fesztiválok

júl. 07. - jan. 01.
szept. 19. - nov. 27.
okt. 01. - okt. 31.
okt. 17. - okt. 28.
okt. 20. - dec. 31.
okt. 24. - okt. 29.
nov. 04. - nov. 06.
nov. 04. - nov. 06.
nov. 04. - nov. 05.
nov. 11. - nov. 13.

Partnerünk ajánlata
hirdetés

Akasztottak

(Budapest - Magyar Nemzeti Galéria - november 4., péntek, 19:00)

Az Magyar Nemzeti Galéria november 4-én, a nemzeti gyásznapon különleges eseménnyel tiszteleg az 1956-os forradalom és szabadságharc leverését követő megtorlások áldozatainak emléke előtt. Böröcz András: Akasztottak című, platánfákból 1990-ben üreges ütős hangszernek kifaragott szoborcsoportján Dés László zenedarabja szólal meg egyszeri performance keretében a Galéria kupolatermében.

Ajánló

Cabaret Medrano 15. születésnapi buli

(Budapest, Gödör Klub - október 28., péntek, 20:00)

A Cabaret Medrano tizenöt éves története során kiadott három albumot és a hagyományos koncerthelyszínek mellett megfordult a Nemzeti Színházban és a Katona József Színházban, a Nemzeti Múzeumban és a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Müpában és a Fővárosi Nagycirkuszban.

Sikkes Kicsi Óriások

(Budapest, Orfeum - október 29., szombat, 20:00)

Az RTL Klub "Kicsi Óriások" című műsorának énektanára, Kiss Kamilka, elhozza az Orfeum színpadára a versenyben résztvevő legtehetségesebb növendékeit!

Metal Halloween

(Budapest, Dürer-kert - október 29., szombat, 19:00)

Október utolsó szombatján elszabadulnak a démonok és boszorkányok a Dürer Kert 041-es szobájában, ami a hazai modern metál utánpótlásnak fog helyet adni egy egész estés Halloween szett keretein belül.

1000mods

1000Mods (GR), Grizzly, BlackHoney

(Budapest, Gozsdu Manó Klub - október 30., vasárnap, 19:30)

Két kiemelkedő nagylemez, valamint egy budapesti koncert után visszatér Görögország legdögösebb heavy rock bandája, a füstös-fuzzos riffekkel operáló 1000MODS.

Bohemian Betyars Halloween

(Budapest, Akvárium Klub - október 31., hétfő, 20:00)

A feltámadt bohém lelkek a tavalyi őrület után újra visszatérnek sírjaikból egy véralkoholszint fagyasztó rocky horror halloween show-al.

Hiperkarma (2014)

X. Hiperkarma Halloween

(Budapest, A38 Hajó - október 31. (hétfő) 20:00)

Jubileumához érkezett a hiperkarma halloween sorozata, amely így még a szokásosnál is nagyobb buli lesz, s még nagyobbat szól majd, főleg, hogy az estet a remek Z.U.P. vezeti fel.

Architects, Stick To Your Guns, Bury Tomorrow

(Budapest, Dürer-kert - november 1., kedd, 19:00)

Az All Our Gods Have Abandoned Us című lemezével teljesen új szintre lépett Architects és a későbbiekben bejelentett két vendégzenekara egészen biztosan a klubszezon egyik legsúlyosabb estéjét adja majd november 1-én, a Dürer Kertben.

Gennagyij Rozsgyesztvenszkij és Viktoia Posztnyikova

Concerto Budapest, Rozsgyesztvenszkij & Posztnyikova

(Budapest, Zeneakadémia - november 1., kedd, 19:30)

Egy legendás orosz művészházaspár lesz a Concerto Budapest vendége ezen az estén, s immár nem először, hiszen a zongoraművész Viktoria Postnikova és karmester férje, a 85 esztendős Gennady Rozhdestvensky már az előző koncertévadban is nagyszerűen együtt muzsikált a zenekarral.

Dillon

Dillon (BR/D)

(Budapest, A38 Hajó - november 2., szerda, 20:00)

A mélyen személyes, akusztikus dalokat intelligens elektronikával ötvöző Dillon, a kortárs berlini elektronika legérdekesebb énekesnője. Énekhangja, jellegzetes zongorajátéka összetéveszthetetlenné teszi produkcióját.