Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Metal Ladies Night

(Budapest, Dürer-kert - április 21., hétfő, 19:00)

A Húsvéthétfőn jelentkező fesztiválon két teremben játszanak a csapatok, köztük az orosz Arkona, mely április végén adja ki legújabb, Yav című albumát. A fesztivál fő fellépője a War Of Ages című új lemezét bemutató osztrák Serenity lesz.

Tovább >>>

Heveder Banda

Locsolóbál - Muzsikál a Heveder

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - április 21., hétfő, 20:00)

Idén Húsvéthétfőn indul a Budapest Folk Fest a Locsolóbállal, amely koncert és táncház is egyben. Zenél a sepsiszentgyörgyi Heveder Banda, az egyik leghitelesebb és legnépszerűbb erdélyi táncházi zenekar.

Tovább >>>

Tornyai Péter szerzői estje

(Budapest, Zeneakadémia - április 22., kedd, 19:00)

Tornyai Péter zenei gondolkodásának legfőbb hajtórugója a kíváncsiság: a hangok és hangzások belső struktúrája érdekli, hogy miként hozható létre zenei hangokból semmire sem emlékeztető időbeli rend. "A komponálás számomra belső szükséglet" nyilatkozta. Művei elementárisan élményszerűek nemcsak a muzsikusok, de a közönség számára is.

Tovább >>>

Worldly Savages (SR-GB)

(Budapest, Roham - április 23., szerda, 21:00)

A Worldly Savages csapatát bátran nevezhetjük egy ízig-vérig multikulturális olvasztótégelynek, melynek vezéralakja a szerb-germán származású Erik Mut Torontóban született, majd 2008-ban Belgrádba költözött. A zenekar több mint 200 koncertet adtak Európa szerte, megfordultak New Yorkban, és Torontóban is.

Tovább >>>

Bëbocsatlak - Parapács Zenekar

(Budapest, Hagyományok Háza - április 24., csütörtök, 19:00)

Egy zenekar legmeghatározóbb személyisége a prímás, és az ő muzsikája. Márton a Felvidéki Tornalján nevelkedett és ő is azon szerencsés zenészek közé tartozik, aki még személyesen tudtak tanulni a népzene hagyományőrző mestereitől, tudása és tapasztalatai a felvidéki muzsika terén jó alapot biztosítottak a Bëbocsatlak című lemez elkészítéséhez.

Tovább >>>

Robbie Williams - Swing Both Ways live

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - április 25., péntek, 20:00)

Megkezdődött a visszaszámlálás, a rajongók egyre türelmetlenebbek, április 25-én indul az új Robbie Williams turné, amelynek első állomása Budapest. A színpadon 14 zenész, 3 vokalista és 8 táncos lesz Robbie mellett, és a High Hopes című dalban a rákosligeti Gregor József Általános Iskola alsó osztályos, ének-zene tagozatos diákjai énekelnek.

Tovább >>>

MR2 Szimfonik+ a Müpából - EAST

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - április 25., péntek, 20:00)

A kétórás koncert programja az EAST szinte teljes munkásságát felöleli. A szimfonikus zenekarban negyvenen lesznek színpadon, mellettük az EAST két felállása és a kísérőzenészek, vagyis tíz ember.

Tovább >>>

Party ajánló
Chris Tofu

Chris Tofu (Electro Swing Club London, UK)

(Budapest, Orfeum - április 25., péntek, 22:00)

Chris Tofu 1995 óta áll a lemezjátszók mögött és adagolja a zenei eklektikát a nagyérdeműnek. Igazi bohém, aki az elmúlt két évtizedet nem csak végigzenélte, de olyan fesztiválok szervezésében is részt vett, mint a Bestival, a Big Chill, a Secret Garden, vagy éppen a Glastonbury fesztivál Shangri-La színpada.

Tovább >>>