Időpont szerinti keresés:
Kategóriák:
Fesztivál kereső:

Most zajló fesztiválok:

Dreher Sörutazás - Budapest - (03.01.-05.31.)
Dumtsa Korzó - Szentendre - (04.29.-10.16.)
Ginastera100 - Budapest - (04.13.-05.13.)
Gizella Napok - Veszprém - (05.02.-08.)
Kaposvári Assitej Biennálé - Kaposvár - (05.02.-07.)
Ludwig Passion - Budapest - (04.16.-06.26.)
Puskin kuckó - Budapest - (01.02.-05.29.)
Sárkányok Éjszakái - Budapest - (04.08.-05.22.)

2016. május


2016. június


2016. július


2016. augusztus


2016. szeptember


Fesztivál ajánló

Intim Torna Illegál

Budaörs Fesztivál

(Budaörs, május 4-8.)

19. alkalommal rendezzük meg Magyarország egyik legnagyobb ingyenes kulturális seregszemléjét Budaörsön. 1 város, 5 nap, 8 helyszín, 39 program, 480 fellépő - a tavaszi Budaörs Fesztivál minden korosztályt és stílust kielégítő műsorkínálattal várja vendégeit.

Bor, Mámor, Pécs

(Pécs, május 4-8.)

Az idei, május 4-8. között a Széchenyi téren zajló fesztivál különlegessége, hogy déli szomszédaink gazdag gasztronómiai kínálatának legjava is megjelenik. A gasztronómiai program kiegészül a hagyományos Fűszerünneppel, és a minden eddiginél extrémebb Extrém Grill Bajnoksággal! A kulináris élvezetek mellett a szabadtéri koncertek is sok élménnyel kecsegtetnek!

Viktoria Tolstoy

Jazztavasz

(Budapest, május 5-7.)

A világ legsikeresebb énekegyüttese, a tíz Grammy-díjas The Manhattan Transfer, Svédország kedvenc jazzénekesnője, Viktoria Tolstoy és a New York-i jazzélet egyik legformabontóbb énekese, José James lép fel a Jazztavaszon május 5. és 7. között a Müpában.

Beethoven Budán

(Budapest, május 5-8.)

Vannak zeneszerzők, akik rengeteget utaztak - mint Mozart, vagy Liszt -, de Beethoven nem tartozott közéjük. Bonnban született, majd huszonegy évesen Bécsbe költözött, hogy Haydntól tanuljon, és Waldstein gróf elhíresült szavaival "átvegye Mozart lelkét Haydn kezéből".

Székely Fesztivál

(Budapest, május 5-9.)

Az elmúlt év sikeres rendezvénye után, 2016. május 5-8 között ismét Székely Fesztivál lesz a Millenárison. A gasztrokulturális majális célja bemutatni az anyaországban élők számára a mai Székelyföldet, minden értékével együtt.

Öt Templom Fesztivál

(Győr, május 5-9.)

Az Öt Templom Fesztivál egy évtizede hirdeti, hogy európai boldogulásunk és közös identitásunk alapja a zsidó-keresztény kultúra. Idén májusban tizenegyedik alkalommal nyílnak ki Győr-Újváros templomajtói, hogy felekezeti hovatartozástól függetlenül várjanak mindenkit, szeretettel. Koncertek, szakrális színházi előadások, helytörténeti és vallástörténeti előadások, kiállítások zajlanak öt napon keresztül a templomokban, az Újváros megszépült közterein és új közösségi tereiben is.

Eleven Tavasz

(Budapest, május 6-8.)

Rendelj novellát az asztalodhoz!, buszmegállómese, parafakiállítás, csemperehabilitáció, design aukció, Fogadj örökbe egy kiskertet!, 1 művész 1 porta - ez csak néhány programelem a Bartók Béla Boulevard összművészeti fesztiváljából, ahová idén a szervezők Portugáliát hívták meg vendégségbe.

Rosalia Fesztivál

(Budapest, május 6-8.)

Széles borkínálat, kiemelt rosé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket. A több mint 50 borász borai mellett a street food ételek széles kínálata mutatkozik be. A Jazzy Színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló zene szórakoztatja a borozókat. Vasárnap gyerekprogramokkal várják a kicsiket.

Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

(Budapest, május 6-8.)

Lóverseny az éjszakába, utcazenészek és z ország legjobb 50 Food Truck autója várja a közönséget a Kincsem Parkban. Nincs lovi játék nélkül, lesz Kincsem+ játék. A jackpot összege minimum 600 millió forint naponta.

Óbuda Napja

(Budapest, május 6-7.)

Óbudán komoly hagyománya van annak, hogy május első hétvégéjén színpompás forgataggal ünnepelnek a kerületben élők. Igazi közösségi esemény ez, mely a múltból táplálkozva köti csokorba a szép hagyományokat. Egyszerre jelenti a nyár nyitányát, a virulásnak indult természet ünnepét és olyan hagyományok előtti tisztelgést, mint a Flórián napi ünnep, mely kiemelt szereppel bír a kerületben.

Lakás 2016

(Budapest, május 6-8.)

Május első hétvégéjén (6-8.) ismét megrendezik Magyarország legnagyobb ingatlan kiállítását a Millenárison. A magyar ingatlanpiac elképesztő sebességgel száguld, mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, kiadni, vagy felújítani.

Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

(Budapest, május 8.)

A Magyar Képregény Szövetség 12. alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét. Várják a képregényolvasókat és gyűjtőket, az óvatos érdeklődőket és a fanatikusokat május 8-án, vasárnap 10 órától a Dürer Kertben.