Francia négyes, avagy négyen a kanapén

Vajdahunyad vára 2012. augusztus 17.

vígjátékbudapesti Gergely Theáter előadásában.

Jegyek vásárolhatók: A zugloiszinhaz@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-20-505-7279-es telefonszámon keresztül, továbbá a jegy.hu weboldalon, az Interticket országos jegy.hu hálózatában valamint a Broadway Jegyirodákban: Bp. XIII. Hollán Ernő u. 10. Tel: 340-4040, II. Gábor Áron u. 74-78 /Rózsakert Bevásárlóközpont/ Tel: 200-5798, VII. Károly krt. 21. Tel: 780-0780

Stáblista

Író:
Rendező:
 
 
Színész:
 
Jacquelin
Bernard
Victor
Bubble
Robert
Ismertető: Bernard, a jó nevű ügyvéd válófélben van fogorvosnő feleségétől Jacquelintól. Közös lakásukat elfelezve élnek, ahol Viktor, a komornyik próbálja féken tartani az indulatokat és közben kiszolgálni az Urat és Úrnőt! A férjnek megérkezik a szeretője, aki egy csinos, fiatal modell: Bubble, de kisvártatva betoppan a lakásba a feleség újdonsült hódolója Robert is. És elkezdődik a kalamajka...!
Hogy hová fajulnak az események és milyen pikáns helyzetek alakulnak ki a KANAPÉN, azt a zseniális vígjátéki szerző Camoletti és a Gergely Theater vadonatúj csapata mutatja be Önöknek kihagyhatatlan nevetésekkel és sziporkázó játékkal!