Vajdahunyad vára , 2012. augusztus 17.

Francia négyes, avagy négyen a kanapén

vígjáték


Francia négyes, avagy négyen a kanapén - Németh Kristóf

budapesti Gergely Theáter előadásában.

Jegyek vásárolhatók: A zugloiszinhaz@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-20-505-7279-es telefonszámon keresztül, továbbá a jegy.hu weboldalon, az Interticket országos jegy.hu hálózatában valamint a Broadway Jegyirodákban: Bp. XIII. Hollán Ernő u. 10. Tel: 340-4040, II. Gábor Áron u. 74-78 /Rózsakert Bevásárlóközpont/ Tel: 200-5798, VII. Károly krt. 21. Tel: 780-0780


Író: Marc Camoletti
Rendező: Gergely Róbert

Színész:
Jacquelin - Gregor Bernadett
Bernard - Németh Kristóf
Victor - Harsányi Gábor
Bubble - Szabó Zsófia
Robert - Szabó Máté
Ismertető: Bernard, a jó nevű ügyvéd válófélben van fogorvosnő feleségétől Jacquelintól. Közös lakásukat elfelezve élnek, ahol Viktor, a komornyik próbálja féken tartani az indulatokat és közben kiszolgálni az Urat és Úrnőt! A férjnek megérkezik a szeretője, aki egy csinos, fiatal modell: Bubble, de kisvártatva betoppan a lakásba a feleség újdonsült hódolója Robert is. És elkezdődik a kalamajka...!
Hogy hová fajulnak az események és milyen pikáns helyzetek alakulnak ki a KANAPÉN, azt a zseniális vígjátéki szerző Camoletti és a Gergely Theater vadonatúj csapata mutatja be Önöknek kihagyhatatlan nevetésekkel és sziporkázó játékkal!