Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Miskolc
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Jelenleg nincs filmfesztivál

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Egy szobalány naplója *2015* (DVD)  

Célestine (Léa Seydoux) Normandiában egy vidéki nemesi családnál szobalány. Úrnője vallási őrületben él, a ház feje a cselédeket hajkurássza. A fiatal lány mindkettejüknek ki van szolgáltatva.

Szemekbe zárt titkok *2015* (DVD)  

Az FBI csapat egyik tagjának lányát brutális módon meggyilkolják. 13 évvel a gyilkosság után olyan nyomra bukkannak, amely talán segít felgöngyölíteni az ügyet. Billy Ray filmje.

Holtpont *2015* (DVD)  

A fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah (Luke Bracey) beépül egy csapat élsportoló közé. Életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy a bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi és őrült bandája áll.

Kókusz Kokó, a kis sárkány *2D-3D DVD* (DVD)  

Nagy izgalomban Kókusz falva: ellopták a kis közösség nagy kincsét. Kókusz Kokó felkerekedik, hogy visszaszerezze azt, bizonyítva ezzel rátermettségét barátai és családja előtt.

Filmelőzetesek

Az alsó szomszéd

Elcserélt világ

Kivégzési parancs

Our Kind of Traitor

A legkúlabb nap

Leonardo Da Vinci - A lángelme Milánóban

Heti mozipremierek

Anyák napja  

Sandy, Miranda és Jesse. Bár a mindennapjaikban más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit jelent édesanyának lenni. Garry Marshall filmje.

Gyilkos Páros  

A bérgyilkos Francis (Sam Rockwell) egy nap megismerkedik a labilis Marthával (Anna Kendrick). A lánynak döntenie kell: elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

A kommuna  

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy családi házat, ami azonban túl nagy számukra. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak. Thomas Vinterberg filmje.

A lakás  

Elhunyt nagyanyja tel-avivi lakásában Arnon Goldfinger sokkoló felfedezést tesz Németországban született nagyszülei múltjáról és barátairól. Arnon hosszú utazás során fejti fel a történet szálait.

Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői  

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, a két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez. Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot.

Tiszta szívvel  

Két mozgássérült barátságot köt egy kerekesszékes bérgyilkossal, és a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Till Attila filmje.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Az alsó szomszéd (2016. május 5.)
Elcserélt világ (2016. május 12.)
Rossz szomszédság 2 (2016. május 12.)
Angry Birds - A film (2016. május 12.)
Liliom ösvény (2016. május 19.)
Ben Hur (2016. május 19.)
Kivégzési parancs (2016. május 19.)
X-Men - Apokalipszis (2016. május 19.)
Lánykirály (2016. május 19.)
A Játékkészítő (2016. május 26.)
Tovább >>