Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Miskolc
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Jelenleg nincs filmfesztivál

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Végre otthon! (DVD)  

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj.

Holnapolisz (DVD)  

Frank (George Clooney) és a fiatal Casey (Britt Robertson) veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Brad Bird filmje.

Jurassic World (DVD)  

Steven Spielberg producerként tér vissza nagy sikerű, úttörő sorozatának legújabb részével, melyben újra megnyílik a híres sziget őslény parkja.

Távol a világ zajától (DVD)  

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga nem tud választani az érte versengő férfiak között.

Törésvonal (Blu-ray) (Blu-ray)  

San Franciscót egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé. Ray (Dwayne Johnson) és felesége elindul, hogy megkísérelje a lehetetlent: meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Októberi mozipremierek

Holtpont

Az utolsó boszorkányvadász

Freeheld

A Perfect Day

The Big Short

Meadowland

Heti mozipremierek

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó  

Drakula, a világ legismertebb vámpírja továbbra is üzemelteti hotelét. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit.

Kötéltánc  

Philip Petit (Joseph Gordon-Levitt) nem fél semmitől. Az artista-kötéltáncos elhatározza, hogy végigsétál a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait között egy kifeszített kötélen.

Legenda  

Reggie Kray (Tom Hardy) az East-End hercegeként él. Miután elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék őrültnek nyilvánított testvérét, egy csapásra átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Victoria  

Victoria (Laia Costa) egy clubban mulatozik, majd egy fiútársasághoz csapódva elindul az éjszakába. A kezdetben ártatlan ismerkedésnek induló kaland teljesen váratlanul egy bankrablásba torkollik.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Vissza a jövőbe (2015. október 15.)
Fák jú Tanár úr! 2. (2015. október 15.)
LogIn (2015. október 15.)
Szent Borbála (2015. október 15.)
A meglepetés (2015. október 15.)
Fúsi (2015. október 15.)
Bíborhegy (2015. október 15.)
Mélyütés (2015. október 15.)
Sicario - A bérgyilkos (2015. október 22.)
Aferim! (2015. október 22.)
Az ételművész (2015. október 22.)
Veszettek (2015. október 22.)
Pán (2015. október 22.)
Tovább >>