MiniPolisz - Az interaktív gyerekváros

1066 Budapest, VI. kerület, Nyugati tér 1-2., (volt Skála Metró), 2. emelet
Telefon: 30-584-6626
Web: mini.city.hu/
E-mail: info@minicity.hu
Nyitva tartás: Hétfőnként a Mini City zárva tart, keddenként és szerdánként pedig csak az előre regisztrált csoportokat tudják fogadni. A többi napon a megszokott nyitvatartással, 10:00 - 19:00 -ig várják a vendégeket.

Egy olyan interaktív kiállítás gyermekek számára, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire tiltva vannak.
A feje tetejére állítjuk a számukra megszokott világot, így lehet belőlük árus, pénztáros, orvos, autószerelő vagy hírmondó néhány órára, illetve akár szobafestőként vagy világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.

A kiállítás célja olyan tartalmas elfoglaltságot nyújtani a 1-12 éves korosztálynak, ahol a méretben rájuk szabott környezetben közelebbről is megismerhetik szüleik világát. A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a MiniCityben.

0-1 éves korig díjtalan.
Gyermekjegy: 2.500 Ft
Kísérőjegy: 990 Ft
Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek): 5.990 Ft
Családi + (2 felnőtt 3 gyerek): 6.990 Ft
Csoportos jegy: 15 főt meghaladó csoportok esetén: 1.500 Ft/fő
A csoportos látogatás előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük vegye fel a kapcsolatot csoportszervezőnkkel a 06-70-940-0753 telefonszámon!
Nyugdíjas kedvezmény: nagy iskolai szünetekben ingyenes a belépés, minden más napon 50% kedvezményt biztosítunk a kísérőjegy árából az unokáikkal érkező nagyszülőknek.

Bankkártyát és SZÉP kártyát egyelőre nem áll módukban elfogadni!
Bármely típusú belépőjegy megvásárlása 3 órás bent tartózkodásra jogosít!
 
Idő szerint | Cím szerint
Állandó kiállítás