Stahl konyhája

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott főzőshow, 2012

Értékelés:

271 szavazatból
Szerinted?

Stahl konyhája című televíziós főzőműsor-sorozat különbözik az eddigi főzős programoktól. Ebben a műsorban nem fehér egyenruhás éttermi séfek varázsolnak csoda-ételeket stúdiók díszlet-konyháiban, hanem az elfoglalt nők mindennapjait élő, főzni szenvedélyesen szerető ember ad ötleteket, hogyan egyeztethető össze nap mint nap a főzés és a pörgés. Stahl Judit szakképzett cukrász és séf, a műsorban azonban az ételkészítés és az evés iránt lelkesedő magánember hangján szólal meg. Az adásokat átszövi Judit ragadós és kedvcsináló lelkesedése, rajongása a gasztronómiáért. A jelszavak: egyszerűen, gyorsan, finomat!

Az adásokban Judit egy-egy gyorsan, akár aznap este vacsorára is elkészíthető ételt mutat be, a vasárnapi adás pedig kiegészül különféle színes, rövid érdekességekkel: a Judit Főzőiskolájának séf-tanára 3 percben egy-egy ételkészítési fogást tanít meg (Hogyan kell helyesen csirkét kötözni? Hogyan filézzünk lapos halat? Mi a sikeres pirítás 5 alapszabálya?), más szakértők pedig különböző háztartás-vezetési tanácsokat adnak, a szezonális asztaldíszektől a 10 fős party lakásdekorációs lehetőségeiig. Természetesen egyik műsorból sem hiányzik majd a nézőknek szóló recept-verseny sem.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
ponca 2020 okt. 12. - 06:35:44 1/10
Nézhetetlen ez a sok koppintás, semmi új vagy ütős saját recept.
tom55 2018 aug. 11. - 14:03:24
Hihetetlen hogy a lánya is milyen nagy már. És milyen értelmes, aranyos.
Qksika 2018 jún. 18. - 17:34:50 Előzmény dokodil
Sosem volt riporter, hírolvasó volt súgógépről.
filoszemitabéluska 2017 ápr. 09. - 16:05:59
Stahl konyhája:
maceszgombóc leves,
sólet,
töltött libanyak,
9/10
RedTiger 2017 ápr. 09. - 14:18:00 9/10
Erre sajnos nem tudok válaszolni, bár azt hiszem ha tudnék az akkor is csak egy földrajzi helymeghatározás lenne...persze mindig kikiáltanak egy-két helyet a legjobbnak...
9/10
RedTiger 2017 ápr. 09. - 14:11:02 9/10
Ez így igaz :)
9/10
RedTiger 2017 ápr. 06. - 19:17:42 9/10
Szerintem az a profi aki tanulta egy olyan helyen amit jegyeznek, és csinálja is...amennyire én tudom, Stahl Judit olyan helyen tanulta, és azóta csinálja is.Én olyan helyen dolgozom ahol azt amit csinálok, soha nem tanultam, csak a gyakorlat hozta a tudásomat, persze így is profivá válhatna az ember de jóval több korlátba ütközik (mivel nincs diplomája), tehát profivá soha nem válhat. Persze nyilván aki tanulta és csinálja is az sem biztos hogy profi, de azért ha körülnézünk a világban ez beigazolódik...szerintem... :)
9/10
RedTiger 2017 ápr. 06. - 19:11:27 9/10 Előzmény vino-et-veritas
Köszi, már ez is segítség volt, bár nekem is eszembe juthatott vollna...hiába, én valóban nem vagyok egy konyhatündér...:D
frenchbullie 2017 márc. 17. - 10:16:27 Előzmény dokodil
Üdv! Régen láttam Stahl konyháját, de nálam ez volt az egyik ok, amiért nem nézem. Engem is taszított, hogy mindenbe belenyal, belekóstol kézzel, ahelyett, hogy egy kanalat használna. Lehet, hogy túl finnyás vagyok, de ez van.:-)
vino-et-veritas 2017 márc. 17. - 07:13:47
Én magam nem készítettem (általában nem fõzök ilyesmit), csak a feleségem. Nálunk õ a "tojásgyümölcs-felelõs"...
Talán csak annyi a különbség, hogy egy kevés fûszeres darálthús és rizs is megy a töltelékbe.
9/10
RedTiger 2017 márc. 16. - 20:07:38 9/10 Előzmény vino-et-veritas
Ha küldenél egy ehetõ receptet megköszönném :)
vino-et-veritas 2017 márc. 01. - 19:21:31
Imam bayildi.
A 80-as években az egyik elsõ budapesti török étteremben ettem elõször.
Mi is készítünk nagyon hasonlót, de inkább eretnek módon húsos-rizses változatot...
Amúgy egészen ehetõ.
9/10
RedTiger 2017 márc. 01. - 18:37:49 9/10
Ezt az \"ájult pap\"-ot én még a Lakáskultúrából ismerem, ahol Lajos Mari fõzõiskolája volt, ott úgy írták hogy az imám elájult (az étek neve \"ájult imám\" volt) az illattól, ezért ez a neve, hát nem tudom, én egyszer megcsináltam, a kukában landolt, pedig utálok ételt kidobni...biztos én rontottam el valamit de azóta sem volt kedvem megcsinálni...
9/10
RedTiger 2017 febr. 28. - 19:02:31 9/10
Szerintem meg Stahl Judit igenis profi! A pazarlásról csak annyit hogy nyilván egy fõzõmûsorban nem olyan komótosan fõznek mint Te vagy én a sajáti konyhánkban, ott a mûsornak pörögni kell. Alapanyagok tekintetében pedig már nálunk is szinte mindent be lehet szerezni, és ez nem Budapesten van! :)
astragcc 2016 júl. 22. - 05:18:30
Iszonyú sokat pazarol és úgy tesz mintha profi lenne.
4/10
nikato 2016 ápr. 27. - 08:18:23 4/10
Nem szeretem ezt a fõzõmûsort. Fõleg azért nem, mert mindig olyan összetevõket használ, amiket falun a boltban nem kapni meg. De még a nagyobb közeli üzletházban sem. Max. Pesten.
Ropovand 2015 szept. 01. - 23:29:28
Legalább ne affektálna annyira. Szeretem, ha egy fõzõmûsorban megadják a hozzávalók mennyiségét is.
1/10
dokodil 2015 jún. 28. - 12:22:38 1/10 Előzmény pillangókisasszony
Teljesen igazad van ! :D
1/10
dokodil 2015 jún. 28. - 12:21:33 1/10
Riporterként még elment valahogy, de mint konyhatündér.....na, az kizárt !
Ha az én konyhámban belenyalna az ételbe, már repült volna.
offtopic
cellasto 2014 aug. 17. - 11:29:43
stahl-ról ez ugrik be:

https://www.youtube.com/watch?v=NX1XjU_o2Xc

jól jellemzi,mekkora kamu ez a nõ fõzésügyileg és kiderül,melyik társadalmi osztálynak készült ez a mûsor :)
Összes hozzászólás