A ValóVilág műsorvezetője, Megyeri Csilla a botrányos beszólásáról vallott

Arról a bizonyos hét évvel ezelőtti, rusnyázós felkonfról van szó.

Megyeri Csilla, akit jelenleg a ValóVilág 12 műsorvezetőjeként láthatunk az RTL+-on a Palikék Világa by Manna című műsorban beszélt többek közt hét évvel ezelőtti felkonferáló szövegéről, ami miatt közutálat tárgya lett:

„Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről: hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink.”

Az Ilyen az élet című műsorban most Megyeri elmondta, hogy sok minden zavarja saját magában:

„Tanulnom kéne, hogy egy kicsit nyugodtabban legyek, gazdag a testbeszédem. Engem nagyon sok minden zavar saját magamban. Ez az állandó mutogatás, gesztikuláció. Anyukám a legnagyobb kritikusom. Mindig mondja: ülj rá a kezedre, ne szólj közbe, ha valaki beszél, mert az tiszteletlenség. Próbálom ezeket levetkőzni, de ez egy pótcselekvés. Amikor nem tudod kifejezni magad szépen, és gondolkozol, olyankor jön ez a mutogatás, tudom ezt jól.”

A már említett botrányos felkonferálásra is kitért:

„7 évvel ezelőtt volt az a bizonyos rusnyázós, bazári majmozós felkonfom. Fogalmam nem volt, hogy ezt ki vágta össze. Az összes hírportál lehozta szalagcímben. Én ezt nem akartam felfogni, feldolgozni meg főleg nehéz volt. Ez a mai napig blokkol néha, most is észreveszem, ahogy vezetem a ValóVilágot, hogy bennem van az tudat alatt, hogy nehogy elrontsam, mert ez élő adás.”

Megyeri Csilla azt is elárulta, hogy utána évekig pszichológushoz járt, annyira traumatizálták a történtek:

„Pszichológushoz jártam, elmentem családállításra. Annyi mindennel próbálkoztam. Próbálom ezt levetkőzni, de nagyon nehéz. A testem is reagál, a mellkasom nagyon bevörösödik, meg a nyakam, ha izgulok. Egyszerűen nem tudom levetkőzni ezt, és ez is nagyon zavar.”

 

(via Blikk)