A Jóbarátok szereplői azon gondolkodnak, hogyan ünnepeljék a 20. évfordulót Matthew Perry nélkül

A színészeket Perry halála még közelebb hozta egymáshoz.

Idén májusban lesz 20 éve, hogy véget ért minden idők egyik legnépszerűbb szitkomja, a Jóbarátok:

2002. május 6-án adták le a stílusosan Az utolsónak keresztelt dupla epizódot, ami a 10. évad és széria zárása volt, és több mint 52 millióan látták.

A Jóbarátok szereplői most azt találgatják, hogyan ünnepeljék meg az évfordulót, miközben megemlékeznek a 2023 októberében elhunyt Matthew Perryről is.

Keserédesnek tűnik, hogy Matthew nélkül tartsanak egy találkozót vagy egy hivatalos összejövetelt. Hatalmas űr lenne a hiánya. De ő azt akarta volna, hogy ünnepeljék meg a sorozatot, szóval ez is terítéken van, hogy továbblépnek.

– mondta egy forrás a Us Weeklynek. Állítása szerint a sorozat többi főszereplője, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer folyamatosan tartják a kapcsolatot „ csoportos chateken keresztül, valamint négyszemközt is”. Hozzátette:

Matthew halála emlékeztette őket, hogy mennyire értékes az élet, és mennyire fontos, hogy gyakrabban találkozzanak egymással.

a megemlékezés

Végre az összes jóbarát megemlékezett Matthew Perry haláláról

Érthető, hogy nehezen törték meg a csendet, hiszen a sitcom főszereplői köztudottan nagyon közel álltak egymáshoz.

Tovább

 

A színészek mindnyájan tisztában vannak a közelgő évfordulóval, és megbeszélik, miként ünnepeljék meg a finálét. „Egész biztosan megemlékeznek róla valahogy” – mondta a forrás.

(via Uproxx)