Érett szépség - Avagy nemcsak a húszéveseké a világ

Bakancslistához adom
She's Got The Look
amerikai reality-sorozat, 2008

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A szépségnek nincs kora. A szépség az élettapasztalattal jön, az a nő szép, aki tudja, honnan jött és hova tart - ezeket a természetes szépséget üdvözítő szlogeneket unásig hangoztatja a média, mégis kevés olyan műsort láthatunk a televízióban, amely valóban az érett nők külsejével foglalkozik.
A Zone Club Érett szépség című sorozata olyan 35 év feletti nőknek szóló szépségversenyt mutat be, ahol nem a mérőszalag mondja meg, hogy ki mennyit ér, hanem a belső kisugárzás és harmónia, ami valljuk be - azért megszépíti az arcot is.
A sorozatban bemutatott hölgyek egy nem mindennapi modellverseny résztvevői. Szinte minden nő álmodozott valaha, vagy álmodozik modell karrierről, a szépségipar azonban elsősorban a tizen- és huszonévesekre épül. A klasszikus és modern műfajú élő tévéműsorokat készítő TV Land koncepciója, hogy - korosztálytól függetlenül - bárki modellkarrierről szóló álmait valóra váltja. A legszebb és egyben legszerencsésebb érett szépség, a verseny győztese nem akármilyen díjban részesül - a Wilhelmina model ügynökség exkluzív szerződésével együtt elnyeri egy nemzetközi modell karrier lehetőségét is.

A Zone Club nézői nyomon követhetik a válogatás folyamatát, a szépségjelöltek megpróbáltatásait és szoríthatnak, hogy kedvencük kezébe kerüljön végül a jogar.
Nyomon követhetjük minden egyes versenyző személyes életútját, megismerhetjük hátterét - lesznek köztük ex-modellek, családanyák, szinglik, karriernők, és olyanok is, akik a versenyre való jelentkezéssel az első lépéseket teszik meg az önismeret útján.
Minden esetre itt mindenki egyenlő esélyekkel indul a fődíjért, és ne feledkezzünk meg a műsor nevelő célzatáról - az egyedülálló példa középkorú nők ezreinek adhat reményt?

A szépség alatt elsősorban a bájos arcot és arányos testalkatot értünk, ebben a versenyben azonban döntő szerepet játszik a személyiség is. Vajon melyik típus lesz a nyerő? A visszafogott magabiztos, vagy a vagány szókimondó?
Megtudhatjuk áprilisban, ha követjük a Zone Club műsorán az Érett szépség című sorozatot...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Pickwick 2010 aug. 22. - 03:28:31
Múltkor láttam egy részt, egész jó volt. Szerintem nézni fogom máskor is.