Ein Sommer in Amsterdam

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német dráma, 12. rész, 89 perc

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i máj. 18. 08:26:32 8/10
Nyár Amszterdamban (2014) - 20. epizód

Amszterdamban divattervező hallgatóként Mia Kaufmann több mint 20 évvel ezelőtt néhány petesejtet adományozott egy gyermektelen házaspárnak anyagi nehézségei miatt.
Most a gyerek utáni vágy űzi vissza a városba. Egy évvel ezelőtt Mia szeretett lánya meghalt egy balesetben. Mia mindent megpróbált, hogy túllépjen ezen a veszteségen, és tudja, hogy egy „idegen” gyerek nem pótolhatja Hannát. Ennek ellenére vonzza Amszterdam. Amikor már majdnem feladta a „petesejt donáció” keresését, megtudja Mathijstól, hogy egy lakóhajón él barátnőjével.

Úgy tűnik, a férfinek jókor jön a Miával kialakult ismeretsége. A fiatalember szülei házassága meghiúsult, édesanyja kivándorolt, és a szigorú apjával való konfliktussal nehéz megbirkóznia. Mathijs számára kapóra jön Mia megjelenése. Ugyanis nyilvánvalóan a biológiai anyjától örökölte kreatív oldalát. Mia, aki minden fájdalma ellenére mindig is az életre koncentrál, szintén úgy érzi, hosszú idő után végre visszatért az életében a megfelelő helyre, és anélkül, hogy tudná, beleszeret Mathijs apjába. Humoros és szerelmes zűrzavar veszi kezdetét, ami majdnem katasztrófával végződik…
1/10
Hatpöttyös 2021 szept. 25. - 00:06:36 1/10
Borzalmas! Semmitmondó! Silány az egész! A drága időt nem szabad rá pazarolni!