Parányi varázslat / Csoda

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Middletonban ismét zajlik az élet. Martha, frissen megválasztott polgármesterként lelkesen veti bele magát teendőibe, persze gyakran a rá jellemző túlbuzgósággal. Cassie-ék Brandon és Tara esküvőjére készülnek. Hogy több időt nyerjen, Cassie felveszi az üzletbe Audrey-t, aki nemrég érkezett a városba, sőt a Botanikus Kertért szervezett aukcióban is segítséget kap tőle. Amikor a kikiáltási tárgyak sorra eltűnnek, Cassie kénytelen férje és az új polgármester segítségével utána járni az igazságnak.

A műsor ismertetése: Egy titokzatos, gyönyörű nő, Cassandra Nightingale beköltözik egy öreg, elhagyatott, kísértet járta házba, ahol állítólag a korábbi tulajdonos szelleme kísért.
A middletoni kisváros lakóinak Cassandra egy különleges, varázslatos, mindig mosolygós, optimista és boszorkányos nő. Sőt, milyen különös, hogy mindig jó dolgok történnek, amikor a közelben van. A történetek folyamán varázslatos dolgok történnek és a kisváros lakói Cassandrának tulajdonítják az eseményeket. Mindenki arra kíváncsi, vajon tényleg boszorkány-e Cassandra?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Cassandra Nightingale
Jake Russell
Martha Tinsdale
Brandon Russell

Hozzászólások

Szerinted?