A Föld Napja

A Budakeszi Vadaspark a Föld Napja alkalmából úgy szeretne tisztelegni bolygónk sokszínűsége és megóvása előtt, hogy iskolás és óvodás csoportoknak kínál különleges, szakvezetéseket és túrákat.

Április 20. és 21. között egy különleges szakvezetés keretein belül töltődjetek fel a tavaszi erdőben és figyeljétek meg együtt, hogy milyen változások mentek végbe amióta beköszöntött a tavasz.

Ovis és iskolás csoportok jelentkezését várja a Föld Napja tematikus napjaira a Budakeszi Vadaspark.  Mit kap a csoport ha jelentkezik? Egy 1 órás (korosztálytól függően, a nagyon piciknek rövidebb) szakvezetést a Vadaspark körüli erdőben, majd pedig a kis túrát követően a Vadasparkba visszatérve megismerkedhettek néhány erdőlakóval közelebbről is. 

 

Megnézhetitek az erdőben, hogy hogyan is működik, mint egy hatalmas, lélegző élőlény, hogyan élnek szoros kapcsolatban a növények, állatok, gombák. Egy rövid, játékos barangolással kezditek a programot a közeli erdőben, ahol megtanulhatjátok, hogy mi is az az erdő, kik lakják, mik alkotják mint életközösséget? Végül pedig, az egyik legfontosabb elemeként a szakvezetésnek megtanuljátok, hogy kicsik és nagyok, mi emberek hogyan tudjuk megóvni az erdőket és a bolygónkat, hogyan tudunk vigyázni a természetre és kincseire.

A programra e-mailen keresztül lehet jelentkezni: szakvezetes@bkvp.hu, a díja pedig 14 000 Ft/csoport.

További infókat itt találtok!