Családi filmek karácsony napjára

A mai nap koreográfiája - ideális esetben - a kötetlen ténfergés a karácsonyfa és a süteményestál között, menet közben meg-megcsodálva a frissen stócolt ajándékkupacot, természetesen mindezt pizsamában kivitelezve. Ha nem borítja meg nagyon a programot, akkor dobjatok be pár mesefilmet is kísérőnek!


Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

Moziverzum - december 25., 7.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két legfiatalabb Pevensie-testvér a távoli rokonuknál lakik Cambridge mellett. Lucy és Edmund számára a legnagyobb nehézséget az unokatestvérük, Eustace elviselése jelenti. Amikor egy nap a három fiatal megáll a különös vitorlást ábrázoló festmény előtt, hihetetlen dolog történik: a kép megelevenedik, és ők a tengerben találják magukat. A Hajnalvándor legénysége menti ki őket, majd Caspian királytól megtudják, hogy Narniát egy zöld köd fenyegeti. A halálos veszélyt pedig csak úgy győzhetik le, ha összegyűjtik a hét kardot, amelyeket Aslan adott a lordoknak...


Scooby!

HBO 2 - december 25., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scooby-Doo első egész estés animációs kalandfilmjében feltárul egy még soha el nem mesélt történet Scooby-Doo megtalálásáról és a Rejtély Rt. karrierjének legnagyobb rejtélyéről. Kiderül, hogy talált rá Bozont a kóbor Scooby-Doo-ra, hogy életre szóló barátságot kössenek, és hogyan csatlakoztak hozzájuk Fred, Vilma és Daphne, a fiatal nyomozók, hogy együtt megalapítsák a híres Rejtély Rt-t...

 

Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja

VIASAT3 - december 25., 13.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajthatja a kutyákat és a macskákat. A történelem során először a két népségnek össze kell fognia, hogy megállítsák.

 

Karácsony Artúr

RTL Klub - december 25., 13.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány azonban semmit sem fog találni a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy mentőakciót.


Nagyon vadon

AXN - december 25., 14.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi vadőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. A nagydumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne hazajutni, ehhez pedig kénytelen elfogadni Elliot segítségét...

 

A Grincs

TV2 - december 25., 18.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz az ünnepség, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt.

 

Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban

TV2 - december 25., 20.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még egy balhés karácsony! A kis Kevin két éve egy párizsi utat hagyott ki a zavartalan otthoni vakáció reményében, most pedig New Yorkban kénytelen az ünnepeket egyedül tölteni. Ügyes trükkel belopózik a Plaza Hotelbe és épp élvezné a magányt, amikor balszerencséje összehozza két régi ismerősével. Harry és Marv, a Vizes Banda tagjai Kevinék házának kirablási kísérletével írták be nevüket a bűnözés történetébe. Csoda-e, hogy börtönükből megszökve mindent megadnának a revansért?

 

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.