Családi filmek november 1-jére

A szünet utolsó napját tapossuk, de ne búsuljatok, inkább élvezzétek ki a hétfő nyújtotta lehetőségeket, például itt a finisre pár jó kis film!

Jakab, Mimmi és a beszélő kutyák

HBO 2 - november 1., 8.35
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jakab az egész hetet főnökösködő unokatestvérével, Mimmivel és annak édesapjával tölti Riga történelmi külvárosában. Amint Jakab megérkezik hozzájuk, kiderül, hogy a helyi parkot egy mohó üzletember felhőkarcolókkal zsúfolt negyeddé akarja alakítani. Jakab és Mimmi elhatározzák, hogy leállítják a fejlesztést, de kiderül, hogy csak egy csapat helyi kutya segítségével lesznek erre képesek, akik nem mellesleg tudnak beszélni.


Gondolkozz kutyául!

Film+ - november 1., 11.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oliver a technika megszállottja. Olyan gépen dolgozik, amivel az agyi hullámokat felerősítve hallja mások gondolatait. Egyik kísérlete során kutyájára, Henryre teszi a jeladót, és sikerül is kommunikálnia vele.


Harry Potter és a titkok kamrája

VIASAT3 - november 1., 12.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszélyben van. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát...


Mia és a fehér oroszlán

HBO - november 1., 14.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tízéves Mia élete felfordul, amikor szülei úgy döntenek, hogy elköltöznek Londonból, hogy Afrikában igazgassanak egy oroszlánfarmot. A farmon születik egy gyönyörű fehér oroszlán, Charlie, Mia ismét megtalálja a boldogságot, és különleges köteléket alakít ki a növekvő kölyökkel.


Macskafogó

Mozi+ - november 1., 14.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...


Tini nindzsa teknőcök

Film Now - november 1., 15.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

New Yorknak segítségre van szüksége. A bűn a Fürge Láb klán képében rátelepedett a metropoliszra, és vezetőjük, a titokzatos Zúzó mindenkit a kezében tart, legyen az tisztviselő, rendőr vagy politikus. A jövő kilátástalannak látszik, mígnem váratlanul felbukkan a csatornából a Tini nindzsa teknőcök csapata.


L'ecsó

HBO - november 1., 18.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében élt, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy "mindenki főzhet". A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában.