Családi filmek szombatra

Ha úgy érzitek, hogy így tél vége felé már merülőben vannak az energiaraktáraitok, akkor nem vagytok egyedül. Gyorssegélynek itt van pár film a töltődéshez mára!

Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

Mozi+ - február 11., 8.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két legfiatalabb Pevensie-testvér a távoli rokonuknál lakik Cambridge mellett. Lucy és Edmund számára a legnagyobb nehézséget az unokatestvérük, Eustace elviselése jelenti. Amikor egy nap a három fiatal megáll a különös vitorlást ábrázoló festmény előtt, hihetetlen dolog történik: a kép megelevenedik, és ők a tengerben találják magukat. A Hajnalvándor legénysége menti ki őket, majd Caspian királytól megtudják, hogy Narniát egy zöld köd fenyegeti.


Állati jó kekszek

Film+ - február 11., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.


Macskafogó 2. – A sátán macskája

RTL HÁROM - február 11., 12.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek. A küzdelemből természetesen nem maradhat ki Fusimisi professzor zseniális találmánya sem.


Pata tanya: Baromi buli

Paramount Network - február 11., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon is téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki...


Pinokkió: Egy igaz történet

HBO 2 - február 11., 17.55
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú Pinokkió elmenekül zseniális alkotója, Jepetto elől, és nekiindul Tibalttal, a lóval, hogy világot lásson, majd csatlakozik a vándorcirkuszhoz, amelyet a szélhámos Modjafocco vezet...


Nene és a vízözön

m2 / Petőfi TV - február 11., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nene-nek elege van a kertekaljai kis monoton életéből, ezért úgy dönt, kalandozni megy haverjával, a kis rákkal, Meggájverrel, ám a többi barátja nem akar velük tartani. Az eső azonban meghiúsítja a terveiket, mert Nene semmit nem utál annál jobban, mintha vizes a lába. Későbbre halasztják nagy kalandjukat, de az eső napokig szakad, és Kertekalja hamarosan eltűnik a hullámok alatt...


Állati nagy szökés

Minimax - február 11., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mázli egy barátságos, békés kutyus, akinek élete fenekestül felfordul, amikor gazdái elutaznak, őt pedig berakják egy kutyahotelbe. Rövidesen kiderül, hogy ez a hotel bizony sokkal inkább egy börtön, ahonnan Mázli igyekszik minél gyorsabban megszökni.