Családi filmek szombatra

Április közepén járunk, az időjárás pedig még mindig botrányosan teljesít, de kárpótlásul legalább remek filmekkel is vigasztalódhatunk ma.

A fantasztikus Róka úr

DUNA Televízió - április 15., 9.53
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély.


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői

Minimax - április 15., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.


Jönnek a kacsák

Paramount Network - április 15., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt két kiskacsa elszakad csapatától. A bájgúnárral kiegészülve a furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.


Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Family - április 15., 14.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet.


Houdini

m2 / Petőfi TV - április 15., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Harry édesapja tanácsára egy világhírű bűvésznél, Teslánál tanulja a mesterséget, amikor Tesla régi ellensége kihasználva a fiatalember hiszékenységét és tudásvágyát, majdnem tönkreteszi a new york-i szabadságszobrot. Szerencsére barátai segítségével a fiatal bűvészinas elhárítja a veszedelmet.


Kókusz Kokó, a kis sárkány – Tűzálló barátság

TV2 Kids - április 15., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kókusz Kokó egy kis tűzokádó sárkány, aki nap mint nap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkányok szigetén a tűzokádó sárkányok mellett, felfaló sárkányok is élnek, akik határtalan falánkságukról ismertek. A mulatságos izgalmakban általában Kokóval tart két barátja is: Matilda, a süni és Oszkár, a másik kissárkány.


A kis vámpír

Minimax - április 15., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról...