Családi filmek szombatra

Június első hétvégéjét ünnepeljétek filmekkel, ajánlunk is párat mára a vidám nyárkezdéshez!

My Little Pony - A film

SuperTV2 - június 3., 5.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.


Asterix – Az istenek otthona

Paramount Network - június 3., 8.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek.


Lorax

Film+ - június 3., 12.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szigorú fallal körbevett városkában, ahol minden mesterséges, és még a levegő is árucikk, a 12 éves Ted arról álmodozik, hogy elnyeri a gyönyörű Audrey szívét. Amikor megtudja, hogy a lány egy igazi fát szeretne látni, felkeresi Oncelert, az öreg remetét, aki bevallja, hogy a profitéhségével ő irtotta ki a fákat és üldözte el az erdő szellemét, Loraxot. Ted azonban hisz még a csodákban, és a remetétől kapott utolsó Truffula magot hazaviszi, hogy elültesse.


Kutyák és macskák

RTL - június 3., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják, és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt, és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort.


Állati csetepata

TV2 Kids - június 3., 16.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy varázslatos messzi vidéken békésen éldegél egy csapat bárány. Egy napon azonban megzavarja békés életüket egy csapat farkas, akik a környékükön vernek tábort. Szürke, a fiatal farkas hamarosan megtapasztalja, milyen nehéz is báránybőrben élni, miután báránnyá változik.


Pelle, a kis rendőrautó akcióban

TV2 Kids - június 3., 19.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Pelle, a rendőrautó feladata a vadonatúj bodøi Sas Park legnagyobb látványosságának, egy veszélyeztetett sas és tojásának őrzése. Két tolvaj azonban ellopja a madarat, a kis rendőrautó végül a motorháztetője alatt kelti ki a tojást, és rajta múlik, hogy megmentse a sast, miközben gondoskodik a frissen kikelt kicsinyéről...