Családi filmek szombatra

Szünidő ide vagy oda, mi azért szállítjuk a hétvégi filmes listát, a nagy vakációzásban is jól fog jönni egy kis pihenés!

A kismadár éneke / A madaras fiú

Filmbox - június 24., 8.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Behrouz, a 11 éves fiú képes tökéletesen leutánozni az énekesmadarak hangját. A szegény sorból származó fiút egy madarász béreli fel, hogy ritka madarak befogásában segédkezzen, illetve hogy a városi piacon, a ketrec mögött elrejtőzve énekeljen, és ezzel segítsen eladni a nem túl értékes madarakat. Épp ez utóbbit műveli, mikor megjelenik a piacon egy kislány az édesanyjával, és ugyan felfedezi a Behrouz rejtekhelyét, aztán vetet magának egy madarat, amelyik nem énekel. A kislány szomorú, a fiú pedig a segítségére siet, és amikor csak teheti, énekel neki.


Blinky Bill - A film

Film+ - június 24., 8.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Blinky Bill, a vadon tettre kész koalája bármilyen veszélyt vállalna, csakhogy megtalálja édesapját, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban. Blinky egy nap olyan rejtélyes jelre bukkan, ami talán elvezetheti őt Bill papához, ezért maga mögött hagyva a biztonságot nyújtó Zöld völgyet, nekivág az ismeretlen Sivatagnak.


Vigyázz, kész, szörf!

AXN - június 24., 9.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen.


Alvin és a mókusok - A mókás menet

Film+ - június 24., 10.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dave, a három mókus nevelőapja nagy döntésre szánja el magát. Meg akarja kérni a barátnője, Samantha kezét. Ennyi épp elég Alvinnak, Simonnak és Theodore-nak, akik ki nem állhatják Samantha kamasz fiát. Ezért amikor Dave és szerelme Miamiba utaznak, a srácok egy tervet eszelnek ki; titokban nekivágnak a világnak, hogy cuki rágcsálók módjára megakadályozzák a végzetesnek hitt frigyet.


Vuk

SuperTV2 - június 24., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor azonban az emberek miatt a kisróka árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja a barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére bátor rókává cseperedik.


Hahó, Öcsi!

Hír TV - június 24., 19.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Balog család legifjabb tagját, Öcsit apró csínytevései miatt bezárják a fürdőszobába. Itt megjelenik előtte Kököjszi és Bobojsza, a két mesebeli törpe és felajánlják, hogy mindenben a segítségére lesznek. Öcsi el is határozza: elmegy szerencsét próbálni, és megszerzi szülei számára az "Időt", hogy többet foglalkozhassanak vele...


Pelyhes - Kalandra fel!

Minimax - június 24., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját. Szerencséjére a kalandban segítségére lesz megannyi új barát.