Családi filmek szombatra

Búcsúzik a hét, és vele együtt az egész július is sajnos, így illene megadni a módját az elköszönésnek. Használjátok ki a jó időt, vagy akár nézhettek filmeket is, mi ezeket találtuk nektek szombatra!

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

VIASAT2 - július 29., 9.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajbajutottakat.


Babe 2 - Kismalac a nagyvárosban

Film+ - július 29., 10.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A pirospozsgás vidám kismalac fürdik a dicsőségben, miután kutyákat is megszégyenítve megnyerte a helyi juhászversenyt. Arthur gazda visszautasít minden ajánlatot Babe megvételére. Sajnos azonban súlyosan megsérül munka közben. Felesége, Esme nem bírja továbbvinni a farmot. A bankok könyörtelenül be akarják hajtani adósságaikat. Esme kénytelen a nagyvárosba utazni, hogy rendezze a farm sorsát.


Cincin lovag

RTL HÁROM - július 29., 14.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

A bátorság nem méret kérdése. Cincin kisegér, a komor palota lelkes lakója imádja a könyveket falni, és ahogy átrágja magát egyik történetről a másikra, úgy uralkodik el rajta a vágy, hogy lovag legyen. Amikor közösségében kiderülnek humanista ábrándjai, azonnal Patkányföldre, más néven a várbörtönbe száműzik...


Karácsony Artúr

Film+ - július 29., 17.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány azonban semmit sem fog találni a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy mentőakciót.


Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

TV2 Kids - július 29., 19.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.


A kis vámpír

Minimax - július 29., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel őt a családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról...


A farkas és az oroszlán

SuperTV2 - július 29., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagyapja halála után a 20 éves Alma úgy dönt, hogy visszatér gyerekkora színhelyére - egy kis szigetre a fenséges kanadai erdők szívében. Miközben ott tölti az időt, talál két magatehetetlen kölyköt: egy farkast és egy oroszlánt, akik között elválaszthatatlan kötelék alakul ki...