Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Barátom, Róbert Gida, Bajkeverő majom: Kövesd a majmot! és a Csodapark, a nagyobbakat az Egy igazán csodás nap, a Flubber - A szórakozott professzor, a Dr. Dolittle 3., Az arany iránytű, A Robinson család titka és a Csizmás, a kandúr várja.

Egy igazán csodás nap

HBO - február 2., 7.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember gyermekének, hogy egy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex úgy érzi, mintha minden nap ballábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla - mivel nekik még soha nem volt rossz napjuk -, hogy Alex-szel van a bibi. Amikor Alex tudomására jut a születésnapi bulija előtt egy nappal, hogy a suliban egy másik srác szintén pont ugyanakkor tart partit, amelyre mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja: a családjának is legyen egy rossz napja.

Flubber - A szórakozott professzor

AMC - február 2., 9.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Phillip Brainard professzor olyannyira a tudomány megszállottja, hogy néha már semmire sem tud odafigyelni. Nem csoda tehát, hogy kétszer is elfelejtett megjelenni a saját esküvőjén. Pedig valójában mindent azért tesz, hogy végre létrehozza azt a forradalmian új energiaforrást, ami megoldhatná Sara, a kedvese által vezetett tudományos intézet súlyos anyagi gondjait. Hű segítőtársa, az imádnivaló kis repülő robot, Weebo, aki igyekszik mindent megtenni kedvenc professzoráért. A harmadik esküvőre készülődve, késő délután a professzor laboratóriumában végül is megszületik a nagy mű: egy olyan ragacsos izé, a rugacs, ami ha bármihez hozzáér, képes hihetetlen sebességgel megröptetni azt.

Dr. Dolittle 3.

Prime - február 2., 14.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az állatok nyelvén értő doki legifjabb lánya, Maya Dolittle egy nap arra ébred, hogy ő is érti az állatok beszédét. Az iskolai szünetet egy farmon tölti, ahol megtudja, hogy hamarosan fedél nélkül maradnak a jószágok. Maya elhatározza, hogy beszél a helyi lovakkal és marhákkal. Tudniuk kell, mi a tétje a közelgő helyi rodeóversenynek, ahol rajtuk is múlik, hogy gazdáik elhozzák-e a fődíjat, amely talán segíthet megmenteni a farmot.

Az arany iránytű

RTL Klub - február 2., 15.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

Barátom, Róbert Gida

Film Now - február 2., 18.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

A Robinson család titka

m2 - február 2., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árva Lewis egy csodagyerek, és a legnagyobb vágya, hogy egyszer az életben találkozzon az édesanyjával.Célja érdekében feltalálja az emlékszkennert, de mielőtt használhatná, a gépezetet ellopja tőle a velejéig romlott Kalapos Férfi, és kalapja, a robot Doris. A kisfiú a két gonosz nyomába ered, segítője pedig a kamasz Wilbur, aki a jövőből érkezett. A két gyerek együtt próbálja meg visszaszerezni az emlékszkennert, és közben a jövőbe repülnek, ahol Lewis megismerkedik Robinsonékkal, Wilbur kissé bolondos, ám barátságos rokonaival. Az árva kis feltaláló úgy érzi új családra lelt, és bizony nagyon közel jár az igazsághoz, ám ő ezt még nem sejti. Az izgalmas kalandok számtalan, megható titkot tárnak fel a két kis tini előtt.

Csizmás, a kandúr

Moziverzum - február 2., 19.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, s itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodoznak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek egymással. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját _ így lesz belőle Csizmás Kandúr. Ám újra felbukkan Tojás Tóbiás, aki a varázsbabot akarja megszerezni. Csizmás Kandúr és a csinos macskalány, Cicus segítségét kéri. Dolgukat azonban megnehezíti a két gonosztevő, Jani és Juli felbukkanása...

Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!

Minimax - február 2., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A világ legkedveltebb és legkíváncsibb majma visszatér! Jön a "Bajkeverő majom: Kövesd azt a majmot!", amely népszerű sorozatunk izgalmas folytatása. Csatlakozz George-hoz és a sárga kalapos Tedhez, és nézd meg, hogyan juttatják vissza családjához Kaylát, a honvágyas elefántot egy őrült kaland során. A furcsa hármas komikus kalamajkákba keveredik, változatos szereplőkbe botlik, végül pedig kiderül, hogy családunknak, barátainknak és elhatározásunknak köszönhetően tulajdonképpen bármit elérhetünk.

Csodapark

HBO - február 2., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!


June élénk fantáziájú kislány, aki hihetetlen felfedezést tesz, rájön, hogy álmai vidámparkja valóban létezik. Az erdőben megbújó Csodapark tele van fantasztikus játékokkal és beszélő állatokkal, akik ezt a fantasztikus helyet üzemeltetik. A gond, hogy a park kissé romos állapotban van. Mert amikor a gyerekek megnőnek, elvész belőlük a hit, a képzelőerő. És akkor minden, ami csodálatos, rosszá válik. June-ra vár a feladat, hogy az állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet.