Családi filmek vasárnapra

És már megint a finisben vagyunk, elköszön a hét, jön az új, de beborulás helyett inkább nézzetek filmeket! Csupa vidámságot válogattunk!

Elátkozott Ella

Filmcafe - február 6., 8.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával; csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás azonban kalandos utazássá válik...


Lily és Pisztácia

RTL II - február 6., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lily Davidson, a 17 éves kamaszlány már nagyon várja a nyarat, amit a barátnőivel tölthet a pompomlány-táborban. Azonban apja, az elfoglalt üzletember úgy dönt, hogy lányát öt hétre korán meghalt felesége nővéréhez, Glo nénihez küldi egy igazi rancsra, az isten háta mögé. Lily eleinte nem örül a döntésnek, de a rancson rádöbben, hogy milyen sokat jelentenek számára az állatok - különösen egy ló, Pisztácia kerül közel a szívéhez.


Malac a pácban

Paramount Network - február 6., 11.40
Korhatár nélkül megtekinthető.

Wilbur, a vakarcs kismalac ifjonti hebehurgyaságával és őszinte nyitottságával naivnak tűnik az istálló többi lakója számára, ám Charlotte, a pók szívesen fogadja barátjává. Akkor lesznek csak igazán elválaszthatatlanok, amikor a többi állat elárulja Wilburnek, hogy a napjai meg vannak számlálva. Úgy tűnik, csak a csoda mentheti meg a kismalac életét, de Charlotte elszántan barátja segítségére siet...


A zöld urai

Moziverzum - február 6., 13.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az erdő mélyén különös lények élnek, és furcsa dolgok történnek. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbéli civilizáció, amelyben a jó és a rossz örök küzdelme zajlik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket is...


Pókember – Irány a Pókverzum

VIASAT3 - február 6., 16.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles átlagos kisfiú, de még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik és az érintése bénító hatású.


Madagaszkár 2.

Moziverzum - február 6., 19.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, amely még akár be is válhat. A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, amely elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal.


Trollok

TV2 Kids - február 6., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik a saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja!