Családi filmek vasárnapra

Jövő héten már indul a suli, ami viszonylag kevés iskolás korú gyermeknek szokott jó hír lenni, aki örül, azzal együtt örülünk, a többieknek vigasztalásul küldjük a mai listát!

Rém rom

Paramount Network - augusztus 27., 9.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém, de a három jó barát szembeszáll a gonosz épülettel.


Macskafogó 2. – A sátán macskája

RTL HÁROM - augusztus 27., 10.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A száműzetésben élő macskák és az egerek között ismét fellángolnak az ellentétek. A küzdelemből természetesen nem maradhat ki Fusimisi professzor zseniális találmánya sem, amely az elmúlt húsz évben majdnem berozsdásodott, és persze Grabowski is fetűnik a színen. Ugyan az évek felette sem szálltak el nyomtalanul, ám kész megmutatni, hogy még mindig egér a talpán.


Cápamese

Film+ - augusztus 27., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként, arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő...


Borsószem hercegkisasszony

m2 / Petőfi TV - augusztus 27., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy csodaszép hercegkisasszony érkezik a királyságba, hogy az ifjú trónörököshöz menjen feleségül. A makacs lány azonban megszökik a találkozás elől, és beleszeret egy ifjú asztalosba, aki nem más, mint a herceg álruhában… Andersen kedvelt meséje nyomán.


Gru 3

Moziverzum - augusztus 27., 19.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.


Tündéri bajkeverő

TV2 Kids - augusztus 27., 19.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Violetta, az örökké kíváncsi, és szeleburdi tündérlány fogtündérnek készül, ám a megannyi gyakorlás ellenére sem tud játékokat varázsolni, melyeket a fogakért cserébe kellene a gyerekeknél hagynia. A nagy tündérvizsga pedig közeledik, és csak azok lehetnek fogtündérek, akik sikeresen átmennek a vizsgán. Violetta megbukik, ám engedély nélkül így is elmegy az emberek világába, de a kaland balul sül el...