Februárban ünnepeljetek Tommal és Jerryvel!

Februárban ünnepli születésnapját a világ leghíresebb macska–egér-párosa, Tom és Jerry, akik először 1940-ben találkoztak. A Boomeranggal meg is ünnepelhetitek az évfordulót, de egyéb mesés újdonságok is várnak rátok ebben a hónapban a csatorna kínálatában.

Batwheels: A kezdet - új film

február 18., 8.00
ismétlés: február 18, 15.00

A Batwheels főszereplői a DC bűnüldöző szuperhőseinek járművei, akik ebben a sorozatban saját személyiségükkel bűvölik el az ifjú nézőket. Megismerhetjük Bamet, a batmobilt; Bibit, Batgirl motorját; Jettet, a batwinget; de a hősök sorát erősíti még Buff, a kamion és Red, a sportautó. A járművek a fiatal koruk miatt még csak ismerkednek a világgal, így a Cartoonito nézői együtt fedezhetik fel milyen is szuperhősnek lenni, miközben az önbizalomról, a barátságról és a csapatmunkáról tanulnak.


Tom és Jerry szülinapi bulija - összeállítás

február 4-től mindennap 15.00

Februárban ünnepli születésnapját a világ leghíresebb macska–egér-párosa, Tom és Jerry, akik először 1940-ben találkoztak. Ennek alkalmából a Boomerang februárban két hétig naponta két órán keresztül vetíti A Tom és Jerry-show epizódjait, hétvégente pedig válogatott Tom és Jerry-filmeket tűz képernyőre.


Batwheels: Íme, a csapat! - új sorozat

február 18-tól szombatonként 15.50

A Batwheels főszereplői a DC bűnüldöző szuperhőseinek jól ismert járművei, akik ebben a sorozatban saját személyiségükkel bűvölik el az ifjú nézőket. A Batwheels bevezető filmje mellett rövidfilmekben is bemutatkoznak a műsor hősei, amelyet szombat délutánonként lehet követi, mielőtt márciusban elindulna az új sorozat.


Cocomelon - új részek

február 6-tól mindennap 10.20 és 12.20

A CoComelonban JJ és testvérei játékos és szórakoztató kalandokba keverednek. Akár óvodába járnak, akár otthon maradnak, mindig van valami új, amit megtanulhatnak és felfedezhetnek! A sorozat játékosan segít az óvodásoknak megismerkedni a betűk és a számok világával, vagy az állatok hangjainak és színeinek felismerésével.


További izgalmas tartalmakért klikkeljetek ide!