Ismerd meg Mélyfalva lakóit!

A Boomerang új, európai gyártású animációs sorozatának főszereplője, Alagi úrfi egy derűlátó, ifjú vakond, aki kalandra indul a királyi udvar alatt ásott alagútjaiban. A csatorna már bemutatta az Alagi úrfi, a királynő vendége című különkiadást, most azonban a főhős saját sorozattal jelentkezik, amelyből első körben 13 epizódot láthatnak a nézők.

A történet szerint egy ezer éve alvó mágikus könyv rejtőzik mélyen a windsori kastély alatt. A vakond mágia misztikus könyve csak arra vár, hogy eljöjjön a kiválasztott, aki békét teremt az emberek és vakondok között. A föld alatti állatok félnek az emberektől, így ritkán merészkednek a felszínre, ám egy nap a könyv életre kel. A kastélyban a királynő karácsonyi estélyt készül adni, miközben a vakondok saját ceremóniára készülnek. A világ minden tájáról idesereglenek a bölcs vakondok, hogy kiválasszák a könyv őrzőjét. Alagi ezalatt saját kalandra indul, hogy egy királyi rózsával elnyerhesse Mona Liza szívét. Ezzel viszont nemcsak a saját életét változtatja meg, hanem a vakondok jövőjét is.

 

 

A mágikus könyv, becenevén Kódi őrzője vicces, izgalmas, vakondisztikus kalandokba keveredik, és közben tiszta szívvel igyekszik segíteni a mindig nyüzsgő Mélyfalva lakóinak. Alagi talán nem a legbátrabb vagy a legokosabb, ám hatalmas szíve és barátságos természete révén kiemelkedik.
Alagi hű társai Sajti, a kis rajongója; Pötyi, a merész kalandor; Zűrműr, a különc feltaláló; az érzékeny és megfontolt Mona Liza; valamint a bölcs öreg, Vakond apó, aki mindig többet tud, mint amennyit elárul. Nincs kihívás, amit Alagi ne idétlenkedne el, ám végül minden problémán sikerül felülkerekednie.

 

 

Alagi december 13-ától mindennap 15.00-kor, ismétlés mindennap 9.00-kor a Boomerangon!

További érdekes tartalmakért klikk ide!

 

 

A port.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.