Márciusi újdonságok a Cartoon Networkön

A népszerű gyerekcsatorna márciusi kínálatában igazi nagy kedvencek térnek vissza vadonatúj kalandokkal. Lesz premier, maraton, meglepetés és persze móka meg kacagás, várd te is a tavaszt a Cartoon Network sztárjaival!

A Cartoon Network nagy népszerűségnek örvendő tini titánjai új küldetésekre indulnak a sorozat legújabb részeiben. Robin, a szuperhőscsapat vezetője; a félig ember, félig gép Cyborg; Csillagfény, a földönkívüli lány; Raven, a sötét varázslatok szakértője és a bármilyen állattá átalakuló Gézengúz feladata a világ megmentése, de vajon mit csinálnak, ha épp nem a gonosztevőket üldözik?

Tini titánok, harcra fel! - új részek
március 7-étől hétköznap 15:25-kor, ismétlés mindennap 11:30-kor

 

Vadonatúj Tini titánok, harcra fel!-epizódok érkeznek márciusban. Vajon hogyan lehetne ezt még jobban feldobni? Természetesen még több epizóddal a közönségkedvenc sorozatból. A Cartoon Network hétvégente a legjobb kalandok válogatásával dobja fel a délutánokat, ráadásul 5-én bemutatja a Tini titánok, harcra fel! titánjait és a korábbi Tini titánokat összeeresztő filmet.

Tini titánok, harcra fel! Határtalanul - új film + maraton
március 5-étől hétvégén 13:40-kor

 

Légy üdvözölve Gombifalván! Ezen az ősi, dinoszauruszokkal és beszélő fákkal benépesített vidéken élnek a Gombik, a nagyon apró gombaemberkék, akik nap mint nap hatalmas kalandokat élnek át! Ismerkedj meg Seth-tel, a 10 éves tudóspalántával, akinek a világ megismerése iránti kíváncsisága nem ismer határokat! Ő, a tesója Pascal, akinek mindene a művészet, húgai, az Ikrek és mamája, Dr. Nancy szüntelenül mókáznak, miközben felfedezik a körülöttük lévő vadvilágot!

A Gombik! - új részek
március 21-étől hétköznap 14:55-kor, ismétlés mindennap 10:50-kor

 

Minden idők legnépszerűbb rajzfilmfigurái újra és újra meghódítják a képernyőt, ezúttal a Cartoon Networkre térnek vissza! Tom, a macska és Jerry, az egér kalandjai tovább folytatódnak legújabb sorozatukban, hamisítatlan Tom és Jerry-hangulatot és véget nem érő csetepatékat ígérve. Az új sorozat karakterei nemcsak szebbek lettek, de a hétperces epizódok minden eddiginél fordulatosabbra sikeredtek.

A Tom és Jerry-show - csatornapremier
március 28-tól mindennap 16:50-kor, ismétlés mindennap 8:55-kor

Töltsétek a márciust is a Cartoon Networkkel!