Téli szünet és januári programok a Boomeranggal

Az új évben új, nagyon izgalmasnak ígérkező nyomozós műsorral várja a gyerekcsatorna a kicsiket, akik a téli szünetben sem fognak unatkozni a tévéképernyők előtt.

A karácsonyváró adventi időszakban ismét képernyőre kerülnek a közönségkedvenc Tom és Jerry és Scooby-Doo filmek és különkiadások. Délelőttönként, 10 órától olyan modern klasszikusokat láthatnak a nézők, mint a Scooby-Doo és a madárijesztő, a Scooby-Doo! A rejtélyes térkép vagy a Tom és Jerry: A Diótörő varázsa.

Forrás: Boomerang

 

A gyerekek az igazi játszóterezés után minden nap délután 5-től a Boomerang Játszótéren folytathatják a mókát, ahol új kalandok várnak rájuk új és már jól ismert rajzfilmfigurákkal. A vadonatúj sorozat, a Birodalmi alakulat mellett a téli szünetben látható a Bébi bolondos dallamok, a Pat, a kutya, a Menő Mike, a Grizzy és a lemmingek, valamint a Binky ügynök.

Menő Mike. Forrás: Boomerang

 

Az új évben pedig nyomozóst játszhatunk, hiszen január 18-tól ifjabb Sherlock Holmes közös nyomozásra hívja a gyerekeket. A Tom és Jerry-show, a Bonbon és Bentley, a Grizzy és a lemmingek, illetve a Mr. Bean epizódjai között a Boomerang nézői játékos rejtvényeket oldhatnak meg a pöttöm detektív segítségével.

Játsszunk nyomozóst! Forrás: Boomerang


(via Boomerang)