Folytatódik az Élet.történetek.hu sorozata

Online folytatódnak Lengyel Nagy Anna igaz történetei. Május 6-tól Molnár Piroska, Ullmann Mónika, Hernádi Judit, Ötvös András és Járó Zsuzsa előadásában láthatjuk a sorozat legújabb darabjait.

Az Orlai Produkciós Iroda 2017-ben nagy sikerrel mutatta be az Élet.Történetek.hu sorozatot, amelyben Lengyel Nagy Anna megtörtént események alapján írt igaz történeteit ismerhette meg a közönség. Hisszük, hogy a jelenlegi helyzetben ezek üzenet értékkel bírnak, ezért tettük közzé az elmúlt időszakban az elgondolkodtató és felemelő monológokból készült előadások felvételeit. A nézői érdeklődésnek és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a következő hetekben a sorozat új formában, további történetekkel folytatódik.

„Mániám a történetek gyűjtése, ezt teszem már több, mint negyven éve. Talán vonzom is őket, mert valahogy egyfolytában megtalálnak ezek a sokszor különleges emberi sorsok” – mondja Lengyel Nagy Anna Táncsics-díjas újságíró, akinek ez Élet.Történetek.hu című sorozat új részeit is köszönhetjük. Ezúttal is igaz történetekből dolgozott, ahogy ő fogalmaz: „méregerős magyar sorsokból”. A következő hetekben ezeket Hernádi Judit, Járó Zsuzsa, Molnár Piroska, Ötvös András és Ullmann Mónika tolmácsolják.

Az Élet.Történetek.hu különkiadásának részletes programja:
május 6–9. Fecske (előadja: Molnár Piroska)
május 13–16. Bella (előadja: Ullmann Mónika)
május 20–23. Liliputok lázadása (előadja: Hernádi Judit)
május 27–30. A látogató (előadja: Ötvös András)
június 3–6. Rocktóber (előadja: Járó Zsuzsa)