Még Adam Sandler gyerekei is utálják apjuk filmjeit

Szegény gyerekek kikövetelték apjuktól, hogy megnézhessék filmjeit. Bár ne tették volna!

Adam Sandler filmjei soha nem voltak a kritikusok kedvencei, de a nép gyermekei ennek ellenére szorgalmasan követték a színész-rendező munkásságát, és kitartóan vásárolták a mozijegyeket.

A kilencvenes években volt pár klasszikusnak csúfolható filmje is, például a Billy Madison – A dilidiák, a Happy, a flúgos golfos vagy A vizesnyolcas. Mostani, Netflixre gyártott filmjeit viszont kíméletlenül lehúzzák a kritikusok, és még csak azt sem jegyzik meg pozitívumként, hogy „legalább lehet rajta röhögni”.

A The Ridiculous 6 című filmje a Rotten Tomatoes oldalán a ritka nulla százalékot érte el a kritikusok körében, míg a The Do-Over című film csak egy kicsit jobb, öt százalékot produkált az oldalon.

Az Ellen DeGeneres által vezetett talkshow-ban így beszélt a gyerekei és filmjei közti kapcsolatról: „Könyörögnek, hogy megnézhessék. Azt mondják, hogy »Ez nem igazságos! Engedd meg, hogy megnézhessük a filmjeidet! Az emberek mindig utánad kiabálnak. Nem tudom, hogy mi a fenéről beszélnek!«”

"Követelték, szóval megmutattam nekik a filmeket. Aztán úgy húsz perc után látom, hogy nem figyelnek oda, és azt hallom, hogy »Nézhetnénk valami mást?« Oké, azt mondom, nem. Egyébként nem sértődtem meg."

Sandler egyébként további négy filmet készít a Netflixnek a közeljövőben.

via Independent