Szilveszter!!!

Elérkezett december 31. és ezen a napon minden eddiginél több program vár titeket. Ha nem otthon vagy egy házibuliban akarod tölteni ezt a napot kattints és görgesd végig (hosszan, sokáig...) programajánlónkat!

BORZ-alom a Belvárosban - Családi küldetés

Károlyi-kert, december 31., 10:00

A nyolc kis borzgyerek kirándulni érkezett Budapestre a Visegrádi-hegységből. Annyira jól érzik magukat a nagyvárosban, hogy nem akarnak hazamenni. A szüleik azonban aggódnak, és az Állati Nyomozóirodát bízták meg a feladattal, hogy megtalálják, és hazaküldjék a kicsiket. Élő szereplős városi nyomozójáték, ahol játékmester segíti láthatóan vagy láthatatlanul nyomozásotokat. A nyomozáshoz szükséges eszközöket a játék idejére a helyszínen a szervezők biztosítják. Körülbelül másfél-két órás program a Nemzeti Múzeum környékén, összesen 1-2 km séta. 

Babaróka

Budapest Bábszínház, december 31., 10:30

Bájos és humoros történetek, melyek egy-egy ismerős konfliktus és annak feloldása köré szerveződnek: szorongás az új társaságban, játék a nagyobbakkal, hiszti a boltban, családi súrlódások, költözés, kistestvér születése. A mese komolyan veszi a kisgyerekkor egyszerű és mégis bonyolult kérdéseit, miközben megmutatja, ahogy egy kisróka számára lassan kinyílik a világ.

Aprés Ski Szilveszter - Normafa Síház

Normafa Síházm december 31., 11:00

Szilveszterezz a város tetején! Egy alpesi évzáró bulihoz most még a várost sem kell elhagynotok, idén először vár Titeket az Aprés Ski Szilveszter a Síházban! Fotózkodj a hütték teraszát idéző fotóponton, pörgess Síház feiglinget a szerencsekeréken vagy csapjatok össze barátaiddal szögbeverős játékon! A síparadicsom legnagyobb ütemeivel és italaival kapcsolhatsz év elengedős fokozatra! Nézzetek be napközben, vagy 2021 utolsó éjszakáján!

Kávéházi történetek Pesten - Törökkávé, századforduló, neonfény és újhullám

Radisson Blue Béke Hotel, december 31., 11:00

Akadálymentes, babakocsis séta. "A török időktől napjainkig a budapesti kávéház rengeteget változott: mindig igazodott a történelmi elvárásokhoz, a társadalmi igényekhez és lehetőségekhez. Kávéházi kultúránk múltja és jelene sokak számára közismert, de mi mindig tudunk újat mutatni…"

A királylány bajusza

Újszínház, december 31., 11:00

Ágacska, a meseszép királylány nem akar férjhez menni. Sokkal szívesebben tölti az idejét könyvei társaságában. Elkeseredett szülei kérők hadát toborozzák az udvarba. A furfangos királylány, hogy megtalálja kérői között az igazit, ravasz tréfát eszel ki. Vajon mi lehet ez a tréfa?

Tippmix – Ügetőszilveszter 2021.

Kincsem Park, december 31., 12:00-21:00

1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. A hagyománynak megfelelően most is DJ Smash és a video disco vár mindenkit. A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik. Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a két Celebfutam. Hagyományosan ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. 

Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler

Kamra, december 31., 15:00

Egy: ha valakit hátulról előrefele átszúrt egy sonkakés, ha ez a valaki egy lakótelepi nő, ha a holttestet a férj a karjában tartja ugyan, de úgy, hogy a halott jobb keze már belóg a szemétledobóba, akkor ott vagy baleset történt, vagy nem. Kettő: hogyha helyszínelés közben a nyomozó hazatelefonál, és a felesége nem veszi fel a telefont, akkor az még nem gyanús, a feleség nyilván mosogat. Ha újra hazatelefonál, de megint üresen cseng a vonal, az már gyanús! Hogyan kell főzni a tyúkot? Ha akváriumot kért születésnapjára, akkor örül-e a gyerek a logikai fejlesztőnek? Mit csináljunk, ha nem? Az élet nehéz, legyünk mi a nehezebbek!

Keresztül-kasul

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, december 31., 16:00, 20:00

A szellemes és romantikus vígjáték egyik megfejtése bizonyosan az: racionális világunkban is elég lehet másfél óra ahhoz, hogy egy kiszámíthatóan és szokásosan unalmasnak induló utazás kiszámíthatatlanul és szokatlanul érzelmessé és szenvedélyessé váljon.

Lököttek

Karinthy Színház, december 31., 16:00, 20:00

Egy pszichológus várószobájában összegyűlik hat ember. Kiderül, hogy mind egyszerre kaptak időpontot a neves szaktekintélyhez, aki késik. A hosszas várakozás alatt a páciensek beszédbe elegyednek egymással, elő kerül egy Monopoly és spontán csoport terápiává szerveződik… Figyelem: Az előadásban a nyugalom megzavarására alkalmas szókimindó kifejezések hangzanak el!!!

Gina és Fidel - találkozás

Spirit Színház, december 31., 16:00, 21:00

A mű egy rendkívül érdekes történelmi korszaknak állít emléket. A dráma 1974-ben játszódik Kubában, amikor Gina Lollobrigida – felhagyva a színészettel – Havannába érkezik televíziós interjút készíteni Fidel Castroval. Az újságírás és tévézés az új választott hivatása. Több világhírű személlyel készített a Rai Uno számára anyagot. Kettejük közel tíz napos együttléte meghatározó emlék volt mindkét ember kapcsolatában.

ROOTS NYE 2022

ROOTS Budapest, december 31., 18:00

Az előző év kiesett, de idén hosszabbított nyitva tartással vár mindenkit a ROOTS, hogy együtt búcsúztassátok kettőezer-huszonegyet és ott pacsizzatok az új évre. Egész estén át tartó disco inferno, afro beat, hip hop, house és jungle.

Fergeteges Szilveszter Fűzy Gabi bácsival

Millennium Háza, december 31., 19:00

Pezsgő, csillogás, bárzongora, vidám énekek, mesés ételek, századfordulós sikk!

Kertész utcai Shaxpeare-mosó

Örkény István Színház, december 31., 19:00

Get Funky szilveszteri party

Leroy Bistro MOM, december 31., 19:00

Töltsék a 2021-es év utolsó óráit a legjobb funky slágerekkel a Get Funky Szilveszteri Party-n! Ezen az estén is a két DJ Suri Imre és JazzKovács László garantálják a fergeteges hangulatot.

Rudas Szilveszter 2021 - Exkluzív Medencés Party

Rudas fürdő, december 31., 20:00

Idén első alkalommal nem zár be a fürdő december 31-én és egy különleges medencés partival búcsúztatják az óévet. A vendégeket egész éjjel DJ set várja különböző helyszíneken. A török fürdőben – a hely szellemének megfelelően – három alkalommal hastánc bemutatóban gyönyörködhetnek, míg az est fénypontja minden bizonnyal Kocsis Tibor koncertje lesz. Természetesen nem maradhatnak ki a gasztronómiai élvezetek sem, melyekről a Rudas Bistro gondoskodik. És ha mindez nem elég, a résztvevők között értékes nyereményeket, fürdő- és masszázsbérleteket, és egy páros Sziget Fesztivál belépőt sorsolnak ki.

INSTANT-FOGAS • Szilveszteri osztálykirándulás

Instant-Fogasház, Robot, Frame, december 31., 20:00

Az INSTANT i-jére a pontot a december 31-ei party teszi majd fel, amely garantáltan a budapesti belváros egyik legvártabb újév köszöntője! Számoljatok vissza és üdvözöljétek együtt 2022-őt az INSTANT • FOGAS • FRAME • ROBOT • UnterWelt • LIEBLING otthonában, az INSTANT-FOGAS KOMPLEXUMBAN

Party like Gatsby - New Years Eve Party 2022

Orfeum, december 31., 20:00

Néhány évvel ezelőtt hatalmas sikert aratott a The Great Gatsby című film, amely 1922-ben játszódik. Idén Szilveszterkor, 2022 kapujában időutazásra invitál mindenkit az Orfeum társulata. Kezdetnek pontosan 100 évet ugorhatsz vissza az időben, hogy érezd a film hangulatát, azt a dekadens, fényűző világot, amely ha rövid időre is, de elfeledteti velünk a mindennapok szürkeségét.

Folkszilveszter

Fonó Budai Zeneház, december 31., 20:00

A hagyományos Fonó Folkszilveszter idén is a legnagyobb népzenész-néptáncos mulatságnak ígérkezik. Az ország legjobb folkszilvesztere óriási táncházzal búcsúztatja az óévet, és köszönti az újat.

Lámpás Szilveszter | New Year's Eve

Lámpás, december 31., 20:00

Ünnepeld meg, hogy túlélted ezt az évet a lehető legjobb durranással! Fellépők jelentkezhetnek az alábbi email címen félórás műsorral, cserébe kapnak italt és felajánlásokat (vagyis kirakhatnak egy kalapot): openmicbudapest@gmail.com 

Csángó Szilveszteri Bál

TEMI Fővárosi Művelődési Háza, december 31., 20:00

Szilveszterkor moldvai, gyimesi és felcsíki táncházzal búcsúztatjuk az Óévet! A Pesti Csángók Baráti Társaság Zenekar (gyimesi, felcsíki) és a Sültü Zenekar (moldvai csángó) felváltva zenél, tánctanítás, csángó évbúcsúztató-újévi hagyományok, népszokások felelevenítése várható!

TILOS Szilveszter 2021-22!

Gödör, december 31., 20:00

Jócskán van mit bepótolni, ha az elmúlt 2 évben meghiúsult hagyományos Tilosos eseményekre gondolunk, ráadásul a Mika is végleg bezárt, ami hosszú éveken át adott otthont a Tilos Szilvesztereknek. Most, hogy visszatért a remény és jó eséllyel újra a Tilossal köszönthetjük az új évet, egy szerencsés együttállásnak köszönhetően visszatérnek a Gödör klubba, ami az egykori Mikától egy sarokra nyílt újra idén, a Király utcában!

Stop the Time - New Years Eve 2021

Dürer Kert, december 31., 21:00

Hagyományos Goa Szilveszter a goa.hu és DJ Tsubi szervezésében.

Akvárium Szilveszter 2022 // Las Vegas Edition w/ Necc Party

Akvárium Klub, december 31., 21:00

Idén Szilveszterkor Las Vegas lesz az Akvárium Klubban! Igazi zenei időutazás várható 3 teremben! A dekoráció idén elrepít a kaszinók fellegvárába, a Necc Party pedig a ’90s és ’00s évekből válogatja majd a legkínosabb zenéket. Búcsúztasd nyerő szériában az óévet!

GARÇONS + HELLO pres. New Year's Eve

Turbina Kulturális Központ, december 31., 22:00

Garçons és Hello közös Szilvesztere Budapest legújabb klubjában a Turbinában! Két tánctérrel, szexi táncosokkal legmenőbb dragekkel és az utánozhatatlan Garçons hangulattal várnak benneteket. Forró eleganciával forralják fel az év utolsó éjszakáját, és a Garçons csillámporával hintik meg az óév utolsó édes perceit. Engedd el, ami mögötted van, és simulj oda ahhoz, ami előtted.

Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party

Várkert Bazár, december 31., 22:00

A szilveszteri buli zenei felhozataláért Metha és a Be Massive csapat - Dubecticut, Lenny Lenoks, Push’n’Ball, Snyl, Blas és Lerm - fog gondoskodni. És hogy mire számíthatunk? Minőségi, dögös zenékre.

A38 NYE - hosted by Next Level & Bladerunnaz

A38 Hajó, december 31., 22:30

Az előző évek teltházas NYE bulijai után ismételten összeáll Budapest két legnagyobb basszus szervező csapata a Next Level és a Bladerunnaz, hogy egy egész estén át szórakoztassanak titeket a legkomolyabb basszus zenékkel az év utolsó éjszakáján! 20 fellépő, 2 terem (köztük az A38 vadiúj helyszíne, ahol most először lesz parti) és a basszus zene teljes palettája: dubstep, dnb, riddim, trap, jumpup, bass house, neurofunk, liquid stb.

Women on Women - New Year's Eve

Toldi Mozi, december 31., 23:30

Szilveszteri WOW mettyuval és mizztake - el ! Szem, száj, és pohár szárazon nem maradhat ! Hagyd hogy tested átjárja az őrületes ritmusok forgataga, a glam és a csillogás ! Érdemes korán érkezni, éjfélkor pezsgős koccintással az új évet!

 

Egy nem tipikus karácsonyi videó, amiben Blink 182 szól