Kiderült, hogy miért üvöltenek a kecskék az új Thor-filmben

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Valószínűleg még a legnagyobb Taylor Swift-rajongók sem tudják, hogy a 11 Grammy-díjas énekesnő is szerepel az MCU-ban. Igaz, nem személyesen, hanem az egyik, általa inspirált mém kapcsán.

A Thor: Szerelem és mennydörgésben sok más fura lény mellett Thor varázskecskéi is szerepelnek. Az északi mitológiai Tanngrisnir és Tanngnjóstr nevű állatairól mintázott

Toothgnasher és Toothgrinder legidegesítőbb tulajdonságai, hogy imádnak artikulálatlanul üvölteni.

A rendező így nyilatkozott róluk az Insidernek: "A kecskék mindig is benne voltak a filmben, mert a képregényekben is szerepelnek, de nem tudtuk, hogy milyen hangjuk lesz". Végül egy utómunkálatokat végző kolléga dobta be az ötletet, mi szerint kipróbálhatnák azt a 2013-as mémet, amelyben a kecskék Taylor Swift "I Knew You Were Trouble" című dalának refrénje alatt sikoltoznak, és amire azóta 5,7 millió megtekintés érkezett a YouTube-on.

A sztori szerint a Chris Hemsworth által alakított Thor és a Waititi által játszott Korg egy pár kecskét kapnak ajándékba néhány földönkívülitől, hálából azért, mert segítettek nekik egy csatában.

Waititi korábban nem is ismerte a mémet, de egyből lenyűgözte, amit látott és hallott.

Sokan azt hiszik, hogy én sikítok a filmben. Pedig nem."

A kecskék amúgy teljesen CGI-kreálmányok, úgyhogy nem kellett az állatidomároknak azzal vesződniük, hogy igazi kecskéket vegyenek rá a sikítozásra.

Az új Thor-filmről mi itt írtunk, szerintünk kedves idétlenség lett.

Via: Insider