Orbitális hibát követett el a Flash – A Villám rendezője

Andy Muschiettinek sikerült elSPOILEReznie a szuperhősfilm egyik legnagyobb durranásnak számító sztárcameóját – szóval csak az lapozzon, akit nem zavar, ha ez számára is kiderül.

A magyar mozikba június 15-én érkező, kissé problémás hátterű alkotásban az olyan főszereplők mellett, mint a hírhedt botrányhős, Ezra Miller (Flash), Michael Shannon (Zod generális), Michael Keaton (Batman) és Ben Affleck (egy másik Batman) természetesen hatalmas meglepetésként felbukkanó egyéb sztárokra is lehet számítani, akiknek a kilétét teljes homály fedte – egészen eddig.

A problémás háttér

Menesztheti a Warner a balhés sztárt, Ezra Millert

Persze a The Flash jövő évi premierjét még megvárnák, de aztán várhatóan fel is út, le is út. A stúdió jelenleg is keresi a lehetőségeket, hogyan szabadulhatnának meg a Johnny Depphez hasonlóan kellemetlenné vált színésztől.

Tovább


Egy új interjúban ugyanis Andy Muschietti rendező feltárta azt a sztárcameót, amitől minden nézőnek leesett volna az álla (így is, csak így nem a film megtekintése közben), akkora durranás. Szóval a direktor lepcses szájának és az Esquire Middle East nevű lapnak köszönhetően most már köztudott, hogy

nagy meglepetésre Nicolas Cage is benne lesz a filmben.


Nic egyenesen csodás volt.

Habár ez csak egy kis cameo volt a részéről, teljesen beleélte magát. Egész életemben arról álmodoztam, hogy egyszer vele dolgozhassak, és most végre sikerült. Remélem, hamarosan megint lesz valami közös munkánk” – nyilatkozta a direktor, aki „szerencsére” azt is elárulta, hogy a színész Superman szerepében lesz látható.

Nézd meg a sztárt 90-es évekbeli Supermanként!

Nicolas Cage végre eljátszhatja Supermant

A sztárnak ezzel régi vágya válik valóra.

Tovább


Cage megjelenése az Acélemberként egyébként azért is pikáns, mivel úgy volt, hogy ő játssza a címszerepet egy kilencvenes években tervezett, az akkori tervek szerint Tim Burton által rendezendő, Superman Lives című műben, amelyben rajta kívül állítólag Christopher Walken és Sandra Bullock is szerepelt volna – ám végül nem valósult meg. A Las Vegas, végállomás sztárjával forgatott tesztfelvételek azonban egy 2015-ös, a témának szentelt dokumentumfilmnek köszönhetően nyilvánosságra kerültek, itt lehet megnézni őket.


(via Entertaiment Weekly)