Senki se találkozott az igazi Lady Gagával a Joker 2. forgatásán

Az énekesnő végig Harley Quinn szerepében maradt.

Javában zajlik a Joker: Folie à Deux forgatása, ami a 2019-es Joker zenés folytatása: a címszerepben visszatér Joaquin Phoenix, a rendezői szélben pedig ismét Todd Phillips ül. Az is kiderült már, hogy Harley Quinn karaktere is benne lesz az új filmben, és Lady Gaga alakítja. Az énekesnő annyira komolyan veszi a szerepet, egy pillanatra sem zökken ki a karakterből, sőt, azt is megkérte, hogy ne Stefaninak (Gaga eredeti neve Stefani Germanotta), hanem Lee-nek szólítsák (minden bizonnyal ezzel Harley-ra utal).

Forrás: Gotham / GC Images / Getty Images

 

Minderről az első rész Oscar-jelölt operatőre, Lawrence Sher beszélt, aki a második részen is dolgozik. Sher arról beszélt egy podcastben, hogy nem is ismeri az igazi Lady Gagát, mivel állandóan csak Harley Quinn-nel találkozott.

„Furcsa, de úgy érzem, hogy sosem találkoztam vele, még a smink- és frizuratesztek közben sem. Az volt a filozófiám, hogy nem akarok betolakodni a személyes terébe. Aztán egy hét után úgy éreztem, hogy megszakadt köztünk a kapcsolat. Olyan volt, mintha ellentétei lennénk egymásnak. Mondtam is a stábomnak, »Jézusom, képtelen vagyok megfejteni. Vagy ő utál engem, vagy mi utáljuk egymást, vagy valami nagyon furcsa dolog folyik itt.«”

Ez is érdekelhet

Így tarolta le a világot a Joker

Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix olyan „képregényfilmet” készített, amire korábban nem volt példa.

Tovább

 

Ám, amikor Sher megtudta, hogy Gaga szeretné, has Lee-nek szólítanák, minden megváltozott. Az első pillanatban, amikor ezzel a Harley-ra utaló megszólítással fordult hozzá, teljesen megváltozott a kapcsoltuk.

„Úgy voltam vele, hogy oké, király, ennyit kellett tudnom. Ez mindent megváltoztatott: megcsináltuk a film többi részét, és sokkal jobb lett a kapcsolatunk”

– mesélte Sher.

A Joker: Folie à Deux  2024 második felében érkezik a moziba.

(via Variety, Entertainment)