Tovább kakaskodik Vin Diesel és Dwayne Johnson

A kopasz akciósztár a Halálos iramban 10-be is elhívta a Sziklát, de az expankrátor nem állt kötélnek.

Dwayne Johnson nyilvánosan elutasította Vin Dieselnek azt a kérését, hogy csatlakozzon ismét a Halálos iramban franchise-hoz, és legyen a 10. rész egyik főszereplője. Novemberben Diesel az Instagramon hívta keringőre a Sziklát, és szinte könyörgött neki, hogy a sorozat következő részében is játssza el Lucas Hobbs titkosügynököt:

Az egész világ várja a Halálos iramban 10 fináléját. Mint tudod, a gyermekeim Dwayne bácsiként emlegetnek téged a házamban. Nem múlik el olyan ünnep, hogy ők és te ne küldenétek jókívánságokat... Eljött az idő. Vár az örökséged. Már évekkel ezelőtt megmondtam nektek, hogy teljesíteni fogom a Pablónak [a 2013-ban elhunyt Paul Walkernek - a szerk.] tett ígéretemet. Megesküdtem, hogy elérjük, és meg is csináljuk a 10. részt!
Forrás: UIP-Duna Film

 

Dwayne Johnson a CNN-nek adott új interjúban reagált a felkérésre, és amiatt kritizálta Dieselt, hogy a közösségi médiában adott hangot a meghívásnak, holott ők ketten négyszemközt már egyszer s mindenkorra lerendezték a Halálos iramban-filmek ügyét:

Kerek perec megmondtam, hogy nem fogok visszatérni a franchise-ba. Határozottan, de kedvesen fogalmaztam, és azt mondtam, hogy mindig támogatni fogom a szereplőket, mindig szurkolni fogok a franchise sikeréért, de nincs esély arra, hogy visszatérjek. Vin legutóbbi nyilvános posztja a manipuláció iskolapéldája volt. Nem tetszett, hogy a posztban felhozta a gyerekeit, valamint Paul Walker halálát. Hagyd ki őket ebből! Már hónapokkal ezelőtt beszéltünk minderről, és egyértelmű végeredményre jutottunk. Mindvégig az volt a célom, hogy hálával és szeretettel fejezzem be a csodálatos utamat ezzel a hihetetlen franchise-zal. Sajnálatos, hogy ez a nyilvános párbeszéd összezavarta a dolgokat. Ettől függetlenül bízom a Halálos iramban-univerzumban és abban, hogy képes lesz megfelelni a közönségnek. Őszintén sok szerencsét és sikert kívánok a korábbi társaimnak és a stábtagoknak a következő részhez!

Mint ismeretes, Dwayne Johnson a 2011-es Halálos iramban: Ötödik sebesség című filmnél csatlakozott a franchise-hoz, mint Hobbs ügynök, aki eleinte a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto ellenfele volt, később viszont átállt a jófiúk csapatába. Johnson a 2017-es Halálos iramban 8 után kiszállt a fő szériából, és a korábban szintén a franchise-hoz csatlakozó Jason Stathammel összeállva leforgatott egy nagy sikerű spin-offot Halálos iramban: Hobbs & Shaw címmel. A Szikla korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy nagyon jól elvan ő a Hobbs & Shaw spin offokkal is (évek óta napirenden van a 2. rész) és persze az olyan saját produkciókkal, mint a Jumanji, a Black Adam vagy a legutóbbi nagy Neflix-sikere, a Különösen veszélyes bűnözők. (via Variety)

 

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!