Játsszunk együtt a Társasjátékok Ünnepén!

Igazi élményprogram gyerekes családoknak, de egy jó lehetőség a karácsonyi ajándékok beszerzésére is! 2000-féle kipróbálható társasjáték újdonságokkal, 3000 m2-en, 6 teremben, 60 játékmesterrel. Idén már külön gyerekteremmel is várjuk a 3-7 éveseket!

KEDVEZMÉNYES JEGYEK ELŐVÉTELBEN MÁR KAPHATÓK: http://nebuloalapitvany.hu/jegyelovetel2017/

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Társasjátékok Ünnepe, 2017. november 25-26-án a Lurdy Házban.  A társasjátékok lehetőséget adnak arra, hogy valódi interakcióba kerüljünk másokkal, amelyre a mai, kütyükkel teli világban egyre nagyobb az igény. Játszani nem csak jó, de hasznos is.  A stratégiai, a családi játékok az életet modellezik, ezáltal tanítanak, fejlesztik képességeinket. A társasjátékozás igazi közösségi élmény, amely erősíti a társas kapcsolatokat, családon belül összeköt különböző generációkat. A társasjátékozás egyre népszerűbb szabadidő-eltöltési mód a világ számos pontján és hazákban is.

A Társasjátékok Ünnepe a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja, amelyen gyerek-, családi, felnőtt-, logikai, fejlesztő-, parti-, stratégiai társasjátékokkal lehet megismerkedni. Az ismerkedés történhet többféle módon: a játékokat játékmesterek mutatják be. Sok játékot ki is lehet próbálni önállóan családdal, gyerekekkel vagy játékmesterek segítségével.

Ha megtetszett egy játék, a rendezvény résztvevői kedvezményesen meg is vásárolhatják, hogy otthon is játszhassanak vele.

Ha nem igazán tudjuk a hatalmas kínálatból kiválasztani, hogy mely társasjáték volna megfelelő a gyermekünk számára, szakértő játékmesterek segítségével, tőlük tanácsot kapva, a dobozba belepillantva, a játékélményt megtapasztalva választhatunk társasjátékot – akár karácsonyi ajándékot is.

Részt lehet venni különféle versenyeken, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni, de lesz tombola is, illetve jelmezes kedvencekkel is lehet fotót készíteni.  

Újdonság a korábbi évekhez képest, hogy külön gyerekteremben tartalmas programmal várjuk a 3-7 éves korú gyerekeket. Tapasztalt játékmesterek segítik a gyerekeket a játékok felfedezésében.

A Társasjátékok Ünnepe rendezvény főszervezője a Nebuló Alapítvány, két fő támogatója a Piatnik és a Gémklub, de mellettük megjelenik kiállítóként a többi fontos játékkiadó és forgalmazó is.

KEDVEZMÉNYES JEGYEK ELŐVÉTELBEN MÁR KAPHATÓK: http://nebuloalapitvany.hu/jegyelovetel2017/

A 2016-os rendezvényről készült filmet itt tekintheti meg.

További információ: http//:nebuloalapitvany.hu

 

VÁRJUK A TÁRSASJÁTÉKOZÁS IRÁNT ÉRDEKLŐDŐ CSALÁDOKAT!