Hugh Grant megválaszolta a Tőrbe ejtve 2 legkínzóbb kérdését

Igen, a karaktere és a főszereplő egy párt alakítanak a Netflix csavaros krimijében. És házasok is.

Tavaly karácsonykor került fel a Netflixre a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma, Rian Johnson 2019-es krimijének várva várt folytatása. A film a kirobbanó sikerét egyrészt a csavaros történetének, másrészt a filmben felbukkanó hírességeknek köszönheti, hiszen láthatjuk benne a főszereplő detektívet alakító Daniel Craig mellett Edward Nortont, Kate Hudsont, Dave Bautistát, Ethan Hawke-ot és Hugh Grantet is (a PORT.hu kritikusának is tetszett a végeredmény, a kritika itt olvasható).

Az egyik sztárcameo, ami különösen megörvendeztette a rajongókat, Hugh Granté volt, aki Philipként, Benoit Blanc nyomozó barátjaként tűnik fel a történetben, amikor kinyitja a közös lakásuk bejárati ajtaját.

 

 

Bár a jelenetből egyértelmű, hogy Benoit és Philip lakótársak, a rajongók némi bizonytalanságban lettek hagyva azzal kapcsolatban, hogy a két férfi egy párt alkot-e, és ha igen, vajon házasok-e hivatalosan is. Ezt a kérdést azóta már maga Hugh Grant is megválaszolta a Collider magazinnak:

A hír igaz. James Bond felesége vagyok.

A 62 éves sztár azt is elmesélte, miért vállalta el ezt a nyúlfarknyi szerepet:

Ez csak egy apró kis pillanat. Nem igazán tudom, miért akarták megcsinálni, de mindenesetre a Tőrbe ejtve 1-et zseniálisnak találtam, úgyhogy azt gondoltam, miért is ne? Felbukkanok pár órára [a folytatásában]...

(via The Independent)