Tudjuk, mit streamelsz augusztusban a Disney+-on

Folytatódik a Gyilkos a házban, és indul a legújabb Star Wars-széria.

A Netflix augusztusi premierjeit már szemléztük tegnap, de érdemes a Disney+ kínálatát is átnézni.

Augusztus 8-tól hetente új epizódokkal érkezik a Gyilkos a házban 3., elindul a Star Wars: Ahsoka, és folytatódik a Mackó 2. évada.

Ami a filmeket illeti, jön a Wes Anderson-féle Grand Budapest Hotel és A galaxis őrzői 3., illetve július 30-án egy koncertfelvétel is felkerül a platformra, az Imagine Dragons: Live in Vegas.


Gyilkos a házban 3. (augusztus 8.)

A 3. évadban Charles, Oliver és Mabel (Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez) egy Broadway-show kulisszái mögött nyomoznak egy gyilkosság után. Ben Glenroy (Paul Rudd) egy hollywoodi akciósztár, akinek Broadway-debütálása hirtelen halálával megszakad. A trió Loretta Durkin (Meryl Streep) segítségével vág bele az eddigi legnehezebb nyomozásba, miközben a rendező, Oliver kétségbeesetten próbálja újra összerakni a darabot. Függönyt fel!


A galaxis őrzői 3. rész (augusztus 2.)

A galaxis őrzői 3. és egyben utolsó részében Peter Quillnek (Chris Pratt) össze kell gyűjtenie csapatát, hogy egy kockázatos, akciódús küldetésre induljon, megvédve az univerzumot és Mordályt. Eközben egy új, kiszámíthatatlan erő azzal fenyeget, hogy végleg elpusztítja az Őrzőket.

Elbúcsúznak hibbant szuperhőseink, és nem is akárhogy!

Ha minden igaz, a harmadik résszel véget érnek a galaxis őrzőinek kalandjai, akik a legüdébb színfoltjai voltak napjaink szuperhősfilm dömpingjének, és Űrlordék méltó módon távoznak: viccesen, ugyanakkor szívfacsaró módon.

Kritika


A mackó (július 19.)

Az FX kritikusok által elismert saját gyártású sorozata, A mackó az ételekről, a családról, az őrült mindennapokról és a csúszós, meredek lejtőkről szól. Miközben a fiatal séf, Carmy és csapata azon dolgozik, hogy a szendvicsezőjüket nívósabb hellyé alakítsák át, ők maguk is jelentős változáson mennek keresztül. Mindannyian kénytelenek szembenézni a múlttal, és el kell dönteniük, milyen emberekké szeretnének válni. 


Star Wars: Ahsoka

A Disney+ legújabb, saját gyártású sorozata a Birodalom bukása után játszódik, és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz. A cselekmény egy újabb, izgalmas kiegészítése a messzi-messzi galaxisban játszódó franchise-nak, amely mélyebb bepillantást enged Ahsoka saját történetébe és múltjába, valamint a Star Wars univerzumba. A sorozatot Dave Filoni jegyzi.


SZINTÉN AUGUSZTUSBAN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA:  

Explorer: Az Északi-sarkvidék vonzásában
Elérhető augusztus 25-től

Sulphur Springs titkai 2. évad
Elérhető augusztus 30-tól

Bless This Mess (2019): 1-2. évad
Elérhető augusztus 23-tól

Nyugtalan elme
Elérhető augusztus 11-től

Moving
Elérhető augusztus 9-től

Miguel harcolni akar
Elérhető augusztus 16-tól