Családi filmek hétfőre

Elkezdődött hát az új év, és ami még fontosabb, tart még a szünet! Tehát ebben az évben is, tévére fel! A rajzfilmek között menjetek ki a hegyoldalba, aztán meg vissza melegedni, úgy lesz a jó!

Film+ - január 1., 7.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek. A küzdelemből természetesen nem maradhat ki Fusimisi professzor zseniális találmánya, amely az elmúlt húsz évben majdnem berozsdásodott, és persze Grabowski sem. Ugyan az évek felette sem szálltak el nyomtalanul, ám kész megmutatni, hogy még mindig egér a talpán.

 

DUNA Televízió - január 1., 8.05h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kicsit magányos Léna abban reménykedik, hogy egyszer majd lesz egy igazi barátja. Egy délután álmai valóra válnak _ egy cuki fehér oroszlánkölyök képében. Léna igyekszik távol tartani a játékos Hógolyót a bajtól, de orvvadászok, elrabolják az értékes kölyköt. Léna harcba száll a kis teremtmény megmentéséért, és új barátja, Jake mindent megtesz, hogy segítsen neki.

 

Film+ - január 1., 8.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oliver (Gabriel Bateman) a technika megszállottja. Olyan gépen dolgozik, amivel az agyi hullámokat felerősítve hallja mások gondolatait. Mivel egyik kísérlete során kutyájára, Henryre, teszi a jeladót, sikerül kommunikálnia a kutyával. Henry kihallgat egy telefonbeszélgetést, és elmondja Olinak, hogy apja új állása miatt talán egy másik városba költöznek. Ekkor derül ki, hogy a szülők válni készülnek. Oli és Henry ezt mindenáron meg akarja akadályozni. Közben Ram Mills tech mogul meg akarja szerezni Oliver találmányát, ezért elrabolja a kutyát.

 

Viasat3 - január 1., 9.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

 

Minimax - január 1., 13.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.

 

Moziverzum - január 1., 13.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger, a Robin Hoodra hajazó kóbor kutya és Belle, az elegáns, ám elkényeztetett cicus Robo Cityben, egy hipermodern metropoliszban élnek. Bár nem ismerik egymást, együtt keverednek bele a városukat sújtó kaotikus események sodrába, amikor a metropoliszt üzemeltető robotok megvadulnak, és átveszik az irányítást. A zűrzavaros történések közepette hőseink rákényszerülnek, hogy a túlélés érdekében félretegyék előítéleteiket, összefogjanak és fejest ugorjanak egy akciódús kalandba, amelyben nem kevesebb forog kockán, mint szeretett városuk sorsa.

 

TV2 Kids - január 1., 16.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett Aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, Dóra nem habozik. Kis csapata, azaz Csizi, a majom, Diego, a rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini élén elindul, hogy megmentse a szüleit, és megfejtse az inka civilizáció ősi, megoldatlan rejtélyét...

 

TV2 Kids - január 1., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk, ha valaki ugyanis meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda hát, hogy nem érzi jól magát a bőrében, s meg akarja találni régi önmagát. Ehhez azonban a Túl az Óperencián torz, alternatív változatán keresztül vezet az út. Ott, ahol üldözik az ogrékat, a gonosz Rumpelstiltskin a király, és nem ismerik egymást Fionával. Shreken hát a sor, hogy helyrehozza, amit elrontott, megmentse a barátait, visszaállítsa a világ rendjét és visszaszerezze a Szerelmét...