Családi filmek szombatra

Most már tényleg eljött az igazán hideg idő, csak a legbátrabbak merészkedjenek ki a játszótérre! Ha végül nem fagytatok oda a mászókához, akkor spuri haza a nappaliba, és kapcsoljatok egy tévét a felmelegedéshez!

Moziverzum - november 25., 7.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kalandvágyó Marla és öccse, Charlie szörnyű hírt kapnak: szüleik elhunytak. A tragédia következtében a fiatal lány életében az álmok helyére a kötelességek lépnek. Azonban amikor egy nap Charlie megszökik otthonról, nővére kénytelen lesz utánaeredni, s a testvérpár rövidesen egy Playmobil világban találja magát, ahol Charlie Maximus császár fogságába esik. Marla ezután minden követ megmozgat, hogy öccse nyomára leljen, ebben pedig játékvilág legkülönfélébb hősei lesznek a segítségére. Az elképesztőbbnél elképesztőbb tájakon barangolva pedig Marla rájön, hogy mindvégig erre a kalandra volt szüksége.

 

Minimax - november 25., 8.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Miután másodszor is megmenti Fairytopiát, Elinának egy kicsit fejébe száll a dicsőség. Azura meglátogatja őt a Bűvös Réten, és a kristálypalotába hívja, hogy kiképezhesse tündér-segéddé, és részt vehessen a tavaszi repülésen, a rituálén, amely életre kelti a tavasz első szivárványát. A kristálypalotában Elina találkozik a többi tündérsegéddel, akik _ hozzá hasonlóan _ mind a nagy tavaszi repülésre készülnek. Csakhogy a dolgok nem mennek olyan jól, mint ahogy azt Elina remélte, véletlenül csapdába esik, amikor egy látszólag ártatlan varangyra veti ki varázsigéjét. A varangy nem más, mint Laverna, akit a varázsige visszaváltoztat, megtörve az átkot, rászabadítva őt Fairytopiára. Ezután Laverna mély álmot hint az őrtündérekre, és megpróbálja véghezvinni gonosz tervét. A tündérsegédeknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák Lavernát abban, hogy 10 év télbe borítsa Fairytopiát. De vajon az összefogás ereje elég ahhoz, hogy legyőzzék Lavernát, és életre keltsék az első szivárványt?

 

Minimax - november 25., 9.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie testvéreivel és imádnivaló kiskutyáikkal a mindig napos Hawaii táncversenyre utaznak, de szőrös kis barátaik időközben eltűnnek. Sietniük kell, hogy még a nagy verseny előtt megleljék őket.

 

RTL HÁROM - november 25., 10.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

Garfield

Moziverzum - november 25., 13.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Garfield számára az élet nem is lehetne tökéletesebb. Minden nap ledobja magát a fotelba a tévé előtt, nekilát a lasagna-lakomának, és közben szívja imádott gazdája, Jon vérét. Ám egyik nap Jon beállít egy szeretni való, édes és butuska kutyával. A talpraesett macska először életében nem talál szavakat. Ubul érkezése persze felborítja Garfield tökéletes világát. Ezért amikor a kutyus eltűnik a gonosz Happy Chapman karmai közt, azt gondolhatnánk, Garfield örvendezik. Ám tőle szokatlan módon, tele energiával, bátorsággal és önzetlenséggel, kiragadja saját magát lusta életéből, és akcióba lép...

 

SuperTV2 - november 25., 14.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel egyedül próbálja ellátni három gyermekét, helyt állni a gazdaságban és a vegyesboltban, mialatt a férje háborúban van. Nanny McPhee amint megérkezik, rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

 

Paramount Network - november 25., 15.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kedvenc hajótöröttjei visszatértek _ még mindig együtt, és még mindig elveszetten! Az év egyik legjobb filmje, a DreamWorks Animation MADAGASZKÁR 2 című alkotása még jobb, mint az első! Hangosan fog nevetni, mivel ez a meglepő vígjáték olyan afrikai kalandra viszi, mint semmi más.

 

Film+ - november 25., 15.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről.

 

Oglik - Üdvözlünk Büdifalván!

m2 / Petőfi TV - november 25., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Ogli család új otthont keresve Büdifalva szeméttelepén találja magát. Az idilli helyet azonban veszély fenyegeti: a város torkig van a mindent ellepő bűzzel, ezért a telep helyére wellness központot akar építtetni. Mikor a polgármester fia rájön, hogy az Oglik hulladékot esznek, szagtalanítva ezzel a várost is, barátai és felesége segítségével megpróbálja megakadályozni az Oglik új otthonát veszélyeztető építkezést.

 

JimJam - november 25., 18.04h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Amikor néhány mozdony bajba kerül a hegyekben, Thomast küldik, hogy segítsen nekik. A nagy tolatások és vontatások közepette egy kis mozdonyt fedez fel, aki megpróbál elrejtőzni előlük. Senki nem tud semmit a titokzatos kis idegenről. Thomas eltökélt szándéka, hogy a végére jár a rejtélynek, de az igazság felderítése nehezebb, mint ahogy képzelte. Vajon Thomas képes lesz megmenteni új barátait?