Családi filmek szombatra

Szombaton is vár a természet, vagy a családi programok szerte a városban! Ám előtte és utána is lazulhatsz egy kis tévézéssel!

Minimax - december 9., 8.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Másodszor is megmentve Fairytopiát, Elinának egy kicsit fejébe száll a hírnév és egy kicsit el is bízza magát képességeivel kapcsolatban. Azura meglátogatja őt a Bűvös Réten, és a kristálypalotába hívja, hogy kiképezhesse tündér-segéddé, és részt vehessen a tavaszi repülésen, a rituálén amely életre kelti a tavasz első szivárványát. A kristály palotában Elina találkozik a többi tündér-segéddel, akik _ hozzá hasonlóan _ mind a nagy tavaszi repülésre készülnek, és arra, hogy az égre bűvöljék életük első szivárványát! A dolgok nem mennek olyan jól, mint ahogy azt Elina remélte, véletlenül csapdába esik, amikor egy látszólag ártatlan varangyra vet ki varázsigéjét. A varangy nem más, mint Laverna akit a varázsige visszaváltoztat, megtörve az átkot, rászabadítva őt Fairytopiára. Ezután Laverna mély álmot hint az őrtündérekre és megpróbálja véghezvinni gonosz tervét. A tündér-segédeknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák Lavernát abban, hogy 10 év télbe borítsa Fairytopiát. De vajon az összefogás ereje elég ahhoz, hogy legyőzzék Lavernát, és életre keltsék az első szivárványt?

 

AXN - december 9., 9.05h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shelby, a kiskutya megszökik az állatmenhelyről karácsony éjjelén, hogy új gazdit keressen. Hamarosan találkozik is Jake-kel (John Paul Ruttan), akinek minden álma, hogy bűvész lehessen. A kisfiú nem is sejti, hogy jobb segítőt keresve sem talált volna új barátjánál.

 

Minimax - december 9., 9.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie most egy kozmikus hercegnő, aki egy távoli galaxisban száll légdeszkáján. Pupcorn természetesen ott van vele, mint a segítője. A ragyogó csillagok azonban egy napon elhalványulnak és a táncuk is lelassul az égben. Mi történt? Barbie egy új bolygó felé készül, hogy a csillagmentő küldetéshez csatlakozhasson. Tehetséges barátnőivel összefogva a galaxis megmentésére indulnak. Barbie a sikeres küldetés végén még akár az univerzum vezére is lehet. Persze ehhez szüksége lesz barátai segítségére.

 

Moziverzum - december 9., 10.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Maya, egy makacs kis méhecske és legjobb barátja, Willi megmentenek egy hangyahercegnőt, egy bogárharc kellős közepén találják magukat, amely különös, új világokba viszi őket, és barátságukat a végsőkig próbára teszi.

 

Babe

RTL HÁROM - december 9., 11.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Babe különös teremtés, kismalac létére elvei, mi több, elképzelései vannak, ami cseppet sem vág egybe Hoggett gazda (James Cromwell) szándékaival. Felismerve a sorsában rejlő veszélyt, szövetkezik a helyi birkákkal, hogy nélkülözhetetlenné tegye magát a farmon. A szeretetreméltó és önmagát pásztorkutyának képzelő kismalac kitanulja a terelés csínját-bínját, ami annyira elnyeri gazdája tetszését, hogy az év terelőversenyére is benevezi. Az Oscar-díjas családi moziban a háziállatoké a főszerep, és nem kis szerep jut a fergeteges egérkórusnak és egy csapat makacs birkának sem.

 

Madagaszkár 3.

Paramount Network - december 9., 12.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc karakterei visszatértek eddigi legviccesebb kalandjukban! Alex, Marty, Melman és Gloria átszelik Európát ebben a vadul szórakoztató és meglepő komédiában, ami a kritikusok szerint "bájos és nagyon vicces!" (Bill Zwecker, Chicago Sun-Times). A hírességes Julian király és az irányítást átvevő pingvinek révén az egész csapat csatlakozik a cirkuszhoz, hogy elkerülje Dubois százados állategészségügyi ellenőrzését.

 

Minimax - december 9., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Őslények országa 9.: Utazás a Nagy Vízhez Amikor a nagy esők nyomán kialakul a titokzatos "új víz", Tappancs elindul, hogy felfedezze a Virágzó Völgyet. Hamar összebarátkozik Móval, a rakoncátlan, delfinszerű teremtménnyel, aki nem talál vissza a Nagy Vízbe. Tappancs és őskori pajtásai a segítségére sietnek, kicseleznek egy félelmetes élesfogút, és bebizonyítják a bátorság, a barátság és a sokféleség értékét ebben az izgalmas, új kalandban.

 

m2 / Petőfi TV - december 9., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy öreg, gazdájának már hasznavehetetlen szamár, a vaksi kutya, a macska és a kakas már nem tudják teljesíteni a feladatukat a ház körül, ezért a gazdájuk és a felesége elhatározza, hogy megszabadulnak a haszontalanoktól. Hogy a szomorú véget elkerüljék, az állatok megszöknek, és Brémába igyekeznek, hogy ott zenéjükkel keressék meg a mindennapi takarmányukat és tejüket. Az úton rablók fogságába esnek, de végül mégis megtalálják az új, boldog otthonukat.

 

RTL HÁROM - december 9., 15.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kate és Humphrey, a nyugati falka két farkasa kölyökkoruktól fogva imádják egymást, de a falka ranglétrájának az ellentétes végén állnak. Kate a falkavezér lánya, egy energikus alfa, Humphrey pedig a jó kedélyű, minden parancsra ugró omega. A család biztonsága érdekében Kate hajlandó házasságot kötni a keleti falka alfájával. Ám mielőtt ez az egyesülés létrejöhetne, Kate és Humphrey a vadőrök fogságába esik, és egy másik államban találják magukat egy farkas-újratelepítési programban. Kate a falkaháború elkerülése érdekében mindenáron vissza akar jutni a több ezer kilométerre lévő Jasperbe. Csak Humphrey segítségére számíthat, akinek a szellemes szóviccek a legerősebb fegyvere.

 

RTL HÁROM - december 9., 17.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Verne, a teknős és erdei barátai téli álmukból felébredve megdöbbenve konstatálják, hogy lakóhelyüket egy sövény szeli ketté. A sövény túloldalán pedig egy zajos, veszedelmekkel és furcsa lényekkel teli, idegen lakópark áll. Az apróvadak kétségbeesnek, és Ozzie, az oposszum épp feladná, amikor felbukkan a nagydumás, dörzsölt Stikli, a ravaszságáról elhíresült mosómedve egy elképesztő tervvel. Stikli meggyőzi az állatokat arról, hogy paradicsomi körülmények várják őket a parkban, és elkezdődnek a zsákmányszerző akciók. Ám azt még Stikli sem tudja, milyen halálos veszélyek leselkednek a kis csapatra.

 

m2 / Petőfi TV - december 9., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nele Moost és Annet Rudolph könyvei alapján készült a rosszcsont hollócska kalandjai. A rosszcsont hollócska véletlenül feléli és elpusztítja az összes élelmet, amelyre az állatoknak szüksége van a hosszú tél túléléséhez. Pénzdíjat nyerhet az az állat, aki megoldja az élelem feltöltését és tárolását. Az erdő lakói versenyeznek egymással, ki tud többet felhalmozni és segíteni. Borz néni és az erdő lakói télire gyűjtögetnek. Hollócska természetesen ez alól is szeretné kivonni magát és inkább autóversenyt játszik az erdőben. Borz néni egy hétre eltiltja a vezetéstől és elküldi az erdőbe diót szedni. Miután a barátok segítségével teleszedik a kosarat, Hollócska az éléskamrában csinál galibát: nassolni szeretne, de elmozdítja a létrát, a kamra összedől, a télire gyűjtött tartalék legurul a folyóba és mindent elvisz a víz. Időközben az erdőben autóversenyt hirdetnek ki, amire a híres bajnok és fia, Emilio és Rinaldo de los Rayos is megérkezik. A fődíj 100 arany, amit Hollócska is szeretne megnyerni, hogy legyen miből élelmet venni télire, ha már miatta minden odaveszett…