Családi filmek vasárnapra

Ma kicsit kimerészkedhettek a hűvös természetbe, de a játszótérig is elég lesz! Előtte és utána is vár a meleg kakaó, amit ajánlatos a tévé előtt elfogyasztani, a kedvezőbb hatás kedvéért!

Angry Birds – A film

Film+ - november 19., 7.55h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Madárszigeten nem mindig voltak dühösek a madarak. Sokáig csak gondtalan, röpképtelen szárnyasok népesítették be. Ebben a paradicsomi idillben Piros, a szeszélyes madár, a száguldozó Chuck és a lobbanékony Bomba mindig is kívülállók voltak tökéletlen boldogságukkal. Ám amikor a szigetre titokzatos zöld malacok érkeznek, csak a három különc barát ismeri fel, hogy veszélybe került az édenkert.

 

Minimax - november 19., 8.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Ebben a filmben Barbie-t Luminaként, a gyöngyöket irányító hableányként láthatjuk. A vidám és kreatív Lumina egy hableányszalonban készít mesés frizurákat. Amikor meghívják a királyi bálra, barátai hercegnőhöz illő estélyibe öltöztetik őt. A bálon gonosztevők próbálják átvenni az uralmat a királyság felett, miközben fény derül Lumina váratlan képességére, amely bizonyítja, hogy ő sokkal több egy egyszerű fodrásznál.

 

Minimax - november 19., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie™ ezúttal a melegszívű Blair Willows szerepében tündököl, aki felvételt nyer a Hercegnőképzőbe. A Hercegnőképző egy olyan iskola, ahol társastáncot, teázási etikettet és hercegnői illemet oktatnak. Blair™ szívesen jár ide, szereti segítőkész kis varázstündérét és új barátait, Hadley™ hercegnőt és Delancy™-t. Amikor a királyi oktató, Dame Devin felfedezi a döbbenetes hasonlóságot Blair™ és a királyság eltűnt hercegnője között, minden fondorlatot latba vet, nehogy Blair™ kerüljön a trónra. Blair™, Hadley™ és Delancy™ küldetése, hogy felfedjék a megkerült Varázskoronát, és Blair™ valódi kilétét ebben az elbűvölő hercegnős kalandban..

 

Film+ - november 19., 11.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagy dumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne haza menni, ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel.

 

Minimax - november 19., 13.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Készülj fel a nagy nevetésekkel és ugrabugrálásokkal teli Nyúl Testvér kalandjaira, amelynek világában a régi nagy kedvenc mese idéződik fel, csak épp egy modernebb változatban. Szülők és gyermekek egyaránt szórakoztatónak találják majd a csintalan, ámde okos Nyúl Testvér kalandjait, amelyek során mókásan túljár Róka koma, Mackó pajtás és a többi flótás eszén.

 

A Lego Ninjago film

RTL - november 19., 13.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gonosz Garmadon hadúr az uralma alá akarja hajtani Ninjagót. Hat legyőzhetetlen nindzsa, Lloyd, vagyis a Zöld Nindzsa és barátai, Cole, Koko, Jay, Kai, Zane és Nya harcba szállnak a városért. Senki sem tudja, hogy kik ők, sem azt, hogy mindannyian osztálytársak a helyi gimnáziumban, és hétköznap a középiskolások zűrös életét élik. Wu mester tanítványai igazi harcművészek, akik nem rettennek vissza még a rettegett Garmadontól sem, a suliban azonban alaposan meggyűlik a bajuk az osztálytársakkal. Különösen Lloydnak, aki nehezen tud barátokat szerezni, mivel mindenki tudja, hogy Garmadon az apja.

 

Moziverzum - november 19., 15.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Garfield számára az élet nem is lehetne tökéletesebb. Minden nap ledobja magát a fotelba a tévé előtt, nekilát a lasagna-lakomának, és közben szívja imádott gazdája, Jon vérét. Ám egyik nap Jon beállít egy szeretni való, édes és butuska kutyával. A talpraesett macska először életében nem talál szavakat. Ubul érkezése persze felborítja Garfield tökéletes világát. Ezért amikor a kutyus eltűnik a gonosz Happy Chapman karmai közt, azt gondolhatnánk, Garfield örvendezik. Ám tőle szokatlan módon, tele energiával, bátorsággal és önzetlenséggel, kiragadja saját magát lusta életéből, és akcióba lép...

 

TV2 Kids - november 19., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.

 

SuperTV2 - november 19., 17.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel egyedül próbálja ellátni három gyermekét, helyt állni a gazdaságban és a vegyesboltban, mialatt a férje háborúban van. Nanny McPhee amint megérkezik, rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

 

m2 / Petőfi TV - november 19., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Timber egy energikus, imádnivaló Husky kutyus, aki egy szép napon a Jones család farmjára kerül, ahol új gazdákra lel a tizenkét éves Mikey és nővére, Claire személyében. Épp időben érkezik, ugyanis a gyerekeknek szükségük van minden segítségre, hogy megakadályozzák az álnok Casper Stonewallt abban, hogy beépítse a gyönyörű farmot. Mikor Mikey rábukkan egy titokzatos kincses térképre, már csak követniük kell a nyomokat, hogy megleljék az elveszettnek hitt aranyat, megakadályozva így Stonewellt a vidék megvásárlásában.