Családi filmek vasárnapra

Eljött a nagy nap! Ma sokáig fent lehetsz, és bulizhatsz, mint a nagyok! De addig is maradj kicsi, és pihenj rá a tévé előtt!

TV2 - december 31., 6.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.

 

TV2 - december 31., 8.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Hibás Ron története Barney-ról, egy esetlen középiskolás fiúról és Ronról, az új, sétáló, beszélő, digitális eszközéről szól, amely elvileg a "legjobb barátja a dobozból". Ron vidám meghibásodásai a közösségi média korának hátterében egy akciódús utazásra készteti őket, amelynek során a fiú és a robot megbirkózik a barátság csodálatos zűrzavarával.

 

Minimax - december 31., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie egy átlagos, külvárosi gimnazista lány, aki szabadidejében legszívesebben barátnőivel, Tiával és Courtney-val zenél. Mikor Barbie másodikos gimnazista lesz, legnagyobb vágya, hogy kortársai felfedezzék benne az izgalmas, tehetséges lányt, hogy az iskolai híradó műsorvezetője legyen, és hogy randizhasson a suli egyik népszerű srácával, Toddal.

 

TV2 Kids - december 31., 9.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek boldogsága nem tart sokáig, mert egy ördögi varázsló, Csernomor elrabolja a hercegnőt. Ruszlán a nyomába ered, szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.

 

TV2 - december 31., 10.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mókusok és Mókucik állandó kísérőjük, Dave Seville társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.

 

Viasat3 - december 31., 10.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Óriásláb – Családi bevetés

m2 / Petőfi TV - december 31., 14.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vannak családok, amelyek egy kicsit vadak… A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul. Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája, és a vad família állati jóbarátai is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot, és az alaszkai rezervátum kedves lakóit. A nagysikerű Óriásláb fia után itt a folytatás! Az nWave Pictures egy még kalandosabb, még látványosabb családi animációs filmmel hozza vissza kedvenc karaktereinket a mozivászonra. Kicsik és nagyok együtt drukkolhatnak a szupercsaládnak, akik mókás és izgalmas pillanatokkal teli bevetésre indulnak, hogy megmentsék a természet védtelen lakóit a fenyegető veszélytől. Az Óriásláb _ Családi bevetés felejthetetlen szórakozást ígér az egész családnak.

 

TV2 Kids- december 31., 16.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Békességben élnek itt az emberek, már az a néhány, aki elfér rajta. Gyöngyélet Földje ugyanis olyan kicsi, hogy királyának, Háromnegyedtizenkettedik Alfonznak nagy gondot okoz az esetleges túlnépesedés. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik! Bonyodalmak sora veszi kezdetét, végül Lukács, a masiniszta hű mozdonyával, Emmával és kis barátjával, a Gombos Jimnek elkeresztelt kisfiúval elhagyja a szigetet, hogy életük kalandja vegye kezdetét.

 

Viasat3 - december 31., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó barátjával, Bubuval örökösen abban mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, amit be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, s helyzetén úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak menniük kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot! Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.

 

m2 / Petőfi TV - december 31., 18.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Winterstein iskola nem egy átlagos iskola, hanem a titkok, kalandok, no és varázslatos állatok találkozóhelye. Ebben a tanévben újabb diákok kapnak mágikus állatokat, köztük Jo, aki egy nagyszájú pingvin gazdája lesz. De nemcsak ez tartja lázban a gyerekeket, hanem a közelgő színi előadás is, ami bizony felborítja az eddigi kényes egyensúlyt az iskolában. Miss Cornfield osztályában megjelenik a szerelem, a féltékenység és persze az önérvényesítés is. Ida szerelmes Joba, ám nemcsak ő pályázik a fiú szívére, hanem Helene is, aki ráadásul a hamarosan színpadra kerülő darab főszerepét is magának akarja. Miközben a kamaszokra oly jellemző játszmák folynak a falak mögött, az iskola udvarán rejtélyes gödrök jelennek meg. Vajon ki ásta őket, és a legfontosabb kérdés: mi köze a gödröknek a színdarabhoz?

 

TV2 Kids- december 31., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem mindenki akar király lenni, és ez különösen igaz a behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fiona-t, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik, és Shrek-et tekinti a trón várományosának. A birodalom, húzódozó-jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. S, mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek persze bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől, és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő pedig nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánra, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért. Shrek és Artie csak a szószátyár Szamár, a csalafinta Csizmás Kandúr és Fiona barátnői segítségével tudják legyőzni, hogy a film végére megint mindenki boldogan éljen...